Nefret ediyorum

NoxInfernum

NoxInfernum

A Larp a Day Keeps Reality Away.
Kadinlar kadar serefsiz ve usanmaz varliklar yok

Kadinlarin intihar kayitlarini ve dosyalarini okuyordum, siz ne kadar aptal varliklarsiniz ? Nasil bu kadar yuzsuz olup salagin teki olabilirler ?

Kadinken ameliyat gecirip erkek trans olduktan sonra psikolojik baskiyi ve erkek bir sekilde yasadigi hayati kaldiramayip intihar eden kadinlar var HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHA

Hicbir seyi hak etmiyorlar.

Igreniyorum, nefret ediyorum, onlarla duzgun bir sekilde konusamiyorum, her yuzlerini gordugumde aklima aramizdaki daglar kadar fark geliyor, cirkin olarak klasife ettikleri bir erkek konustugunda yuzlerindeki o ifadeyi gorunce elim ayagim titriyor.

Seri katillerin dosyalarini ve gecmislerini okudukca neden kadinlari oldurmeye bu kadar meyilli olduklarini az cok anliyorsunuz. Nasil bu kadar seytani bir varlik bizlerin bulundugu bu Dunya'da var olabilir ?

Eger tanri ve seytan ikilisi varsa; biz erkekler tanridan, toplum tarafindan kadin denen varliklar ise seytandan cikma.

Boyle bir varliga karsi icten ice arzu besleyen ve sevgi besleyebilecegini dusunen sizlere karsi da ayri bir ofkem var. Lakin kadinlarinkine kiyasla karsilastirilamaz bile.

Erkeğin yaşamı mıydı kadını şeytan yapan, kadını böyle yücelten erkek miydi şeytanı yaratan ?

• +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: BugraSA, blackpillruinedmyli, Thrill and 13 others

Kadinlarin intihar kayitlarini ve dosyalarini okuyordum, siz ne kadar aptal varliklarsiniz ? Nasil bu kadar yuzsuz olup salagin teki olabilirler ?

Kadinken ameliyat gecirip erkek trans olduktan sonra psikolojik baskiyi ve erkek bir sekilde yasadigi hayati kaldiramayip intihar eden kadinlar var HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHA

Igreniyorum, nefret ediyorum, onlarla duzgun bir sekilde konusamiyorum, her yuzlerini gordugumde aklima aramizdaki daglar kadar fark geliyor, cirkin olarak klasife ettikleri bir erkek konustugunda yuzlerindeki o ifadeyi gorunce elim ayagim titriyor.

Seri katillerin dosyalarini ve gecmislerini okudukca neden kadinlari oldurmeye bu kadar meyilli olduklarini az cok anliyorsunuz. Nasil bu kadar seytani bir varlik bizlerin bulundugu bu Dunya'da var olabilir ?

Eger tanri ve seytan ikilisi varsa; biz erkekler tanridan, toplum tarafindan kadin denen varliklar ise seytandan cikma.

Boyle bir varliga karsi icten ice arzu besleyen ve sevgi besleyebilecegini dusunen sizlere karsi da ayri bir ofkem var. Lakin kadinlarinkine kiyasla karsilastirilamaz bile.

Erkeğin yaşamı mıydı kadını şeytan yapan, kadını böyle yücelten erkek miydi şeytanı yaratan ?
havva denen orospu evladı

• JFL
  • +1
Reactions: blackpillruinedmyli, Thrill, lichtfromverse and 8 others
JFL atan herkes bunu duruma olan gulmesinden kaynakli atmissa nefretim onlara karsi olarak da sayilabilir.

Keske bu dogrular olmasaydi ve hicbirimiz hayatimizin belirli zamanlarini bu sitede gecirip belki de mental gelisimimizi bok etmeseydik.

Hayatim boyunca maalesef bu hisleri tasiyor olacagim ve olacagiz.

• +1
  • JFL
Reactions: BugraSA, blackpillruinedmyli, Thrill and 7 others

@sir1us

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, yigittsaint, temelyeterliliktest and 6 others
sen bu lafları ederken içine teyzeni halanı anneni ablanı kız kardeşini dahil ediyor musun peki? dahil etsen de etmesen de iki ucu boklu değnek birinde kendinle çelişmiş oluyon diğeri zaten malum daha buyuk sıkıbtı

• +1
Reactions: annenisikeyim, Thrill, yigittsaint and 3 others
sen bu lafları ederken içine teyzeni halanı anneni ablanı kız kardeşini dahil ediyor musun peki? dahil etsen de etmesen de iki ucu boklu değnek birinde kendinle çelişmiş oluyon diğeri zaten malum daha buyuk sıkıbtı
bacımı sikeyim

• +1
  • JFL
  • Woah
Reactions: blackpillruinedmyli, Thrill, kerchmaniac and 5 others
Evet, dahil ediyorum. Ve Annemin yuzune de bu dusuncelerimi soyledim.

• +1
  • Woah
  • Ugh..
Reactions: BugraSA, blackpillruinedmyli, Thrill and 9 others
  • +1
Reactions: Thrill, yigittsaint, szenn and 3 others
  • +1
  • JFL
Reactions: Thrill, yigittsaint, NoxInfernum and 3 others
Evet, dahil ediyorum. Ve Annemin yuzune de bu dusuncelerimi soyledim.
aynen aq söylemişsindir geçen boyum 182 daha uzamak istiyorum anneme hgh'den bahsettim (annen 160 ya da 165 idi sanırım) annem beni anlıyor durumumu vs vs bir şeyler dedin ve aynı anda bu fikirlerini yüzüne belirtiyorsun seni doğuran bakan kadına (senin durumunda özel bişi varsa idk nasıl yetiştirildin bilmiyorum)

• +1
Reactions: blackpillruinedmyli, Thrill, yigittsaint and 2 others
ben seviyom ya güzeller fln idk :02Pat:

• +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: blackpillruinedmyli, Thrill, ochinchin and 5 others
Nası bi karşılık verdi
Babamla beraber oturuyolarken ben de sohbetin icerisine dahil olmustum ve konu bi haberden dolayi kadin haklarina vs gelmisti, galiba bu kadinlarin kuzey iraktaki bilmem ne icin saclarini ormesiyle alakali bir seydi

Ben de dusuncelerimi aktardim ve burada yazdiklarimi tamamen transparan bir sekilde soylemesem de kadinlarin ve erkeklerin hayatlari hakkindaki dusuncelerimi ve kadinlardan bu sebepten dolayi nefret ettigimi + seytan olarak klasife ettigimi soyledim. Sonrasinda o daha konusmadan arkasinda sebeplerimi saydim ve bazi yerlerde hm hm tarzinda katiliyorum gibisinden seyler yapti bazen hicbir sey demedi sonra da bir sey demeden gitti, babam da dediklerimi annem gidince kabul etti

• +1
  • Hmm...
Reactions: BugraSA, Thrill, yigittsaint and 5 others
Babamla beraber oturuyolarken ben de sohbetin icerisine dahil olmustum ve konu bi haberden dolayi kadin haklarina vs gelmisti, galiba bu kadinlarin kuzey iraktaki bilmem ne icin saclarini ormesiyle alakali bir seydi

Ben de dusuncelerimi aktardim ve burada yazdiklarimi tamamen transparan bir sekilde soylemesem de kadinlarin ve erkeklerin hayatlari hakkindaki dusuncelerimi ve kadinlardan bu sebepten dolayi nefret ettigimi + seytan olarak klasife ettigimi soyledim. Sonrasinda o daha konusmadan arkasinda sebeplerimi saydim ve bazi yerlerde hm hm tarzinda katiliyorum gibisinden seyler yapti bazen hicbir sey demedi sonra da bir sey demeden gitti, babam da dediklerimi annem gidince kabul etti
İçten içe doğru olduğunu biliyodur
Açık açık kabul etmesinide bekleme zaten

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, yigittsaint, Serialsuicide and 3 others
aynen aq söylemişsindir geçen boyum 182 daha uzamak istiyorum anneme hgh'den bahsettim (annen 160 ya da 165 idi sanırım) annem beni anlıyor durumumu vs vs bir şeyler dedin ve aynı anda bu fikirlerini yüzüne belirtiyorsun seni doğuran bakan kadına (senin durumunda özel bişi varsa idk nasıl yetiştirildin bilmiyorum)
Evet annem durumu anliyor cunku kendisi YUZUME 190 alti erkeklere cok ERKEK gibi bakamiyorum ve bakilmiyor DEDI.

O yuzden 7/24 bana 190 olur musun 190 olur musun diye soruyordu ve ben de en sonunda boyle bir ihtimal de var dedim ve ANINDA baslayalim o zaman dedi.

Sonrasinda erkeklerin boyunun hayatlarina etkisinden bahsettim ve kadinlarin ne kadar da cani oldugundan bahsettim ve KENDISI bunu kabul etti + bu yuzden boyumun kesinlikle uzamasi gerektigini soyledi. Bu konuda da parayi onemsemedigini soyledi. Simdi de kardesim icin hgh dusunuyor boyu kisa kalmasin diye.

• JFL
  • +1
Reactions: BugraSA, Thrill, ochinchin and 5 others
sokağa in gördüğün kadınlara saldır :)))

Last edited:
  • JFL
  • +1
Reactions: Thrill, ochinchin, yigittsaint and 3 others
İçten içe doğru olduğunu biliyodur
Açık açık kabul etmesinide bekleme zaten
yav oha olm siz embesil misiniz amk kafayı yiyecem ya

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, yigittsaint, Serialsuicide and 1 other person

ben dışarıda dünyanın en büyük larpınu yapıyorum amk:lul:

Erkek olmak çok kolay iyi ki kadın değilim çok büyük ayrıcalıklarımız var fln diye larplıyorum:forcedsmile:

Tren basıp arkadaş grubunda d3k2 kullanıyorum dememle aynı şey larplamayı çok seviyorum:love::love:

• JFL
  • +1
Reactions: BugraSA, Thrill, ochinchin and 7 others
ben dışarıda dünyanın en büyük larpınu yapıyorum amk:lul:

Erkek olmak çok kolay iyi ki kadın değilim çok büyük ayrıcalıklarımız var fln diye larplıyorum:forcedsmile:

Tren basıp arkadaş grubunda d3k2 kullanıyorum dememle aynı şey larplamayı çok seviyorum:love::love:
Larp değil direkt amcılık değil mi bu

• +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill, yigittsaint, susisesi and 1 other person
olum şu okuduklarım hayal ürünüm falan olmalı amk kafayı sıyırmış bunlar %73 ihtimalle larp da olabilir aklı selim biri yok mu burda @Atsizz @Resistance.

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, yigittsaint, Topkra and 3 others
olum şu okuduklarım hayal ürünüm falan olmalı amk kafayı sıyırmış bunlar %73 ihtimalle larp da olabilir aklı selim biri yok mu burda @Atsizz @Resistance.
Kafayi siyirmis diyip gunde 783547864786489 kez boyun ve diger sikimtirak seyler uzerine thread'ler aactiktan sonra nasil olur da dediklerime karsi olabilirsin aklim almiyor ? Fikrimce su an bulundugun dusunceler dininin ve simdiye kadar buyutulme seklinin + eziklik psikolojinin bir yansimasindan baska bir sey degil. Senin hayatini biliyorum ve senin hayatin kadin konusunda benimkinden de beter ve benden bile aciz bir durumdasin. Butun bunlara ragmen nasil olur da hala bu mentalitede olabilirsin ?

Toplumdaki kadinlara hizmet eden koyundan baska bir sey degilsin, her gun uzerine agladigin konularin sebebinin sosyal olarak var olmasinin sebeplerinden biri de ta kendin.

Buradaki asil hasta sensin.

• +1
Reactions: BugraSA, Thrill, yigittsaint and 2 others
Kafayi siyirmis diyip gunde 783547864786489 kez boyun ve diger sikimtirak seyler uzerine thread'ler aactiktan sonra nasil olur da dediklerime karsi olabilirsin aklim almiyor ? Fikrimce su an bulundugun dusunceler dininin ve simdiye kadar buyutulme seklinin + eziklik psikolojinin bir yansimasindan baska bir sey degil. Senin hayatini biliyorum ve senin hayatin kadin konusunda benimkinden de beter ve benden bile aciz bir durumdasin. Butun bunlara ragmen nasil olur da hala bu mentalitede olabilirsin ?

Toplumdaki kadinlara hizmet eden koyundan baska bir sey degilsin, her gun uzerine agladigin konularin sebebinin sosyal olarak var olmasinin sebeplerinden biri de ta kendin.

Buradaki asil hasta sensin.
tm en büyük simp benim

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, yigittsaint and NoxInfernum
  • +1
Reactions: Thrill, yigittsaint, Topkra and 2 others
tm en büyük simp benim
Evet bu durumda simp'in ta kendisisin.

Buyumeplaklari boyu kisa oldugu icin agladigini soyler,
Buyumeplaklari keske daha uzun olsaydim der,
Buyumeplaklari kadinlarin boya daha cok onem verdigini soyler,
Buyumeplaklari boyun bu konudaki oneminden 7/24 bahseder,
Buyumeplaklari sirf bunlardan dolayi kendini hirpalar.

Sonrasinda ne mi olur ?

Buyumeplaklari birisi bununla alakali konustu mu hasta demeye baslar,
Buyumeplaklari kendisinin bu halde olmasina sebebiyet veren varliktan nefret edince akil hastasi der,
Buyumeplaklari kadinlara itaat etmeye devam eder,
Buyumeplaklari geceleyin keske daha uzun olsaydim hayatim da daha iyi olurdu demesine ragmen simp'lik yapmaya devam ederek bir sonraki gun yeniden ragefuel boy thread'i acmak icin yatagina girer.

• +1
  • JFL
Reactions: BugraSA, Thrill, ochinchin and 5 others
  • +1
Reactions: Thrill, yigittsaint, NoxInfernum and 2 others
Evet annem durumu anliyor cunku kendisi YUZUME 190 alti erkeklere cok ERKEK gibi bakamiyorum ve bakilmiyor DEDI.

O yuzden 7/24 bana 190 olur musun 190 olur musun diye soruyordu ve ben de en sonunda boyle bir ihtimal de var dedim ve ANINDA baslayalim o zaman dedi.

Sonrasinda erkeklerin boyunun hayatlarina etkisinden bahsettim ve kadinlarin ne kadar da cani oldugundan bahsettim ve KENDISI bunu kabul etti + bu yuzden boyumun kesinlikle uzamasi gerektigini soyledi. Bu konuda da parayi onemsemedigini soyledi. Simdi de kardesim icin hgh dusunuyor boyu kisa kalmasin diye.
100% larplıyosunda gerçekse çok iyimiş

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, yigittsaint, Gordon Freeman and 4 others
100% larplıyosunda gerçekse çok iyimiş
Yok cidden gercek bu hatta 190 ol ya 190 ol ya diyip duruyordu asiri sinirim bozuldu ve plaklarim kapandi diyip tutturmama ragmen of of diyordu.

Kafayi yedim.

KISA OLAN SENSIN 159 MU NE BOYUN VAR 170 OLSAN BELKI 190 OLABILIRDIM ???????? SEN DAHA UZUN OLSAYDIN ??????????
190 ERKEK COCUGUN NASIL OLABILIR ?????????????????? BIR DE LL'DEN FALAN BAHSETTIM ONA FALAN DA POZITIF BAKTI.

NASIL BOYLE BIR MENTAL HAL ICERISINDE OLABILIR BIR CINSIYET ANLAMIYORUM.

NEDEN VE NASIL AQ GERCEKTEN HICBIRI HAYATLARINDA ALDIGI ILGININ YUZDE 10'UNU HAK ETMEZKEN BEN BURADA ONLARIN ALDIGI ILGININ YUZDE 1'INI INSANLARDAN ALABILMEK ICIN BIR INCEL FORUMUNDA GUNDE SAATLERCE AKTIF OLMAK ZORUNDA KALIYORUM.

SIZDEN NEFRET EDIYORUM

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: Thrill, ochinchin, yigittsaint and 1 other person
Larp değil direkt amcılık değil mi bu
yo erkek arkadaşlarımın yanında da söylüyorum

sadece herhangi bi lukmek bp roid hiçbir şeyle bağdaştırılmamak için her zaman tamamen zıttı gibi lanse ediyorum kendimi

• +1
Reactions: Thrill, yigittsaint, NoxInfernum and 1 other person
Yok cidden gercek bu hatta 190 ol ya 190 ol ya diyip duruyordu asiri sinirim bozuldu ve plaklarim kapandi diyip tutturmama ragmen of of diyordu.

Kafayi yedim.

KISA OLAN SENSIN 159 MU NE BOYUN VAR 170 OLSAN BELKI 190 OLABILIRDIM ???????? SEN DAHA UZUN OLSAYDIN ??????????
190 ERKEK COCUGUN NASIL OLABILIR ?????????????????? BIR DE LL'DEN FALAN BAHSETTIM ONA FALAN DA POZITIF BAKTI.
Babanın boyu kaç

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, yigittsaint, İNTİKAM VAKTİ and 3 others
Tipten bağımsız konuscam bi kadını sevmek felan normal ama delicesine bağlanmak tamamen realiteden uzak bı olay kadınların ağzından çıkan hiçbir sözü inanmayın hiçbirinin beyni gelişmediği için hala ilkel hayvanı dürtüler ile kontrol ediliyorlar
Kaslı olun
Sert sikin
Çok yüz vermeyin
Fazlası bu aptal varlıklara çok geliyor
(Denendi onaylandı)

• +1
  • So Sad
Reactions: blackpillruinedmyli, Thrill, ochinchin and 3 others
JFL atan herkes bunu duruma olan gulmesinden kaynakli atmissa nefretim onlara karsi olarak da sayilabilir.

Keske bu dogrular olmasaydi ve hicbirimiz hayatimizin belirli zamanlarini bu sitede gecirip belki de mental gelisimimizi bok etmeseydik.

Hayatim boyunca maalesef bu hisleri tasiyor olacagim ve olacagiz.
Kadınlar tarafından tek üzüldüğum şey true love denen şeyin gerçek olmaması onun haricinde geriye kalan herşeyde benden altta olan varlıklar için sinirlenme üzülme gibi şeyler hissetmiyorum sanada bunu öneririm

• +1
  • Hmm...
Reactions: blackpillruinedmyli, Thrill, ochinchin and 3 others

iqmaxxle

• JFL
  • +1
  • Ugh..
Reactions: Thrill, Gordon Freeman, NoxInfernum and 2 others
ben seviyom ya güzeller fln idk :02Pat:
dün bunu dedikten sonra tren dozumu 2 katına çıkarttım ve kadın düşmanı oldum high iq

• JFL
  • +1
Reactions: blackpillruinedmyli, Thrill, wetwipes and 3 others
sen böle ragelediğin tiradlar açıyon en sonundada er threadi açıp başımıza bela olunca tüm postinglerini okuruz artık

• JFL
Reactions: NoxInfernum
sen böle ragelediğin tiradlar açıyon en sonundada er threadi açıp başımıza bela olunca tüm postinglerini okuruz artık
Benim onu yapicak gotum yok dw

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Orcairis, Gordon Freeman and 1 other person
Benim onu yapicak gotum yok dw
he amk götü olan yapsın zaten öyle birşey yok sonra abhorence malosu gibi olmasın olay

• JFL
bunun "kadın" olmakla alakası yok insnlar böyle onlar biyolojik olarak üstün oldugu için ayda bir sikişme istekleri geldiği senin ise her gün oldugu icin bu haldesin tam tersi olsa yani erkeklerin ayda bir siki kalksa erkekler kadınların oldugu avantajlı biyolojik konumda olsa varya suan erkeklerin yapacagı seyler kadınların 5-10 katı iğrenc şeyler yaparlardı muhtemelen eminim suan bile erkekler yapıyor unlucky diyip gecmek lazım mecbur caren yok cünkü

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, blackpillruinedmyli and Thrill
bunun "kadın" olmakla alakası yok insnlar böyle onlar biyolojik olarak üstün oldugu için ayda bir sikişme istekleri geldiği senin ise her gün oldugu icin bu haldesin tam tersi olsa yani erkeklerin ayda bir siki kalksa erkekler kadınların oldugu avantajlı biyolojik konumda olsa varya suan erkeklerin yapacagı seyler kadınların 5-10 katı iğrenc şeyler yaparlardı muhtemelen eminim suan bile erkekler yapıyor unlucky diyip gecmek lazım mecbur caren yok cünkü
Aynen knk kızların ayda bir cinsel ihtiyaçları oluyor :)
Sevgilin falan dedi herhalde bunu

• JFL
  • +1
Reactions: BugraSA, Serialsuicide, Gordon Freeman and 4 others

senin anayi sikim

• Ugh..
Aynen knk kızların ayda bir cinsel ihtiyaçları oluyor :)
Sevgilin falan dedi herhalde bunu
salak orospu evladı biyoloji eğitimi de almamış ananın amınakoyayım senin ya aptal ergen orospu evladı reglnin ne oldugunu siktir git bi araştır

• +1
Reactions: annenisikeyim
eu eueu kadinlar kotu baska bısey soyle amına koydugum

• JFL
  • Ugh..
Reactions: NoxInfernum, Trenmaxx1, growthplatessss111 and 1 other person