nefretten kurtulmak

nevaevametheratall

nevaevametheratall

titanium addict
Görünüşüme, kişiliğime ve geri kalan her şeyime olan nefretimi her şeye karşı nefrete çevirdim kafamın içinde artık nasıl olduysa.
Tüm gün boyunca nefret ettiğim insanları, şeyleri, toplulukları falan düşünüp kendi kendimi harlıyorum.
Bazen normalde aklımda olmayan şeyleri de düşünüp onlara karşı nefret beslemeye başlıyorum; fiziksel şiddet fantezileri kuruyorum kafamda. Yani bu edgy olsun diye yazmıyorum, ama gerçekten rahatsız edici bir noktaya ulaştı; kendi kendimden rahatsız oluyorum düşüncelerim yüzünden.
İşin kötüsü, böyle şeyler düşünmek migrenimi feci şekilde tetikliyor nasıl kurtulabilirim bundan amk??

• +1
Reactions: why not me?, codeine1119, pashanimair and 1 other person
Kurtulamazsın knk daima bu bizimle gelecek hedeflerın bittikten sonra bile istediklerine ulaşınca intikam almış gibi hissedeceksin ve ölene kadar da bu his seninle kalacak sadece aklını bu kadar yormayacak o kadar

• +1
Reactions: Serialsuicide, nevaevametheratall, pashanimair and 1 other person
Görünüşüme, kişiliğime ve geri kalan her şeyime olan nefretimi her şeye karşı nefrete çevirdim kafamın içinde artık nasıl olduysa.
Tüm gün boyunca nefret ettiğim insanları, şeyleri, toplulukları falan düşünüp kendi kendimi harlıyorum.
Bazen normalde aklımda olmayan şeyleri de düşünüp onlara karşı nefret beslemeye başlıyorum; fiziksel şiddet fantezileri kuruyorum kafamda. Yani bu edgy olsun diye yazmıyorum, ama gerçekten rahatsız edici bir noktaya ulaştı; kendi kendimden rahatsız oluyorum düşüncelerim yüzünden.
İşin kötüsü, böyle şeyler düşünmek migrenimi feci şekilde tetikliyor nasıl kurtulabilirim bundan amk??
kendine bir uğraş bul

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: Serialsuicide, Atsizz, nevaevametheratall and 3 others
sakin ol

• +1
  • WTF
Reactions: Atsizz, nevaevametheratall and pashanimair
kendine bir uğraş bul
işe gircem yakında da o işte de çok fazla boş şekilde vakit geçireceğim için bunlardan kurtulabileceğimi sanmıyom, zaten uğraşlarım var bi kaç tane ama onları yaparken bile tam olarak odaklanamıyorum bu şeyler yüzünden

• +1
Reactions: codeine1119 and Resistance.
Kurtulamazsın knk daima bu bizimle gelecek hedeflerın bittikten sonra bile istediklerine ulaşınca intikam almış gibi hissedeceksin ve ölene kadar da bu his seninle kalacak sadece aklını bu kadar yormayacak o kadar
karduya abi yine seks hikayesimi yazıyorsun

• JFL
Reactions: Auchelius, Serialsuicide, Atsizz and 2 others
işe gircem yakında da o işte de çok fazla boş şekilde vakit geçireceğim için bunlardan kurtulabileceğimi sanmıyom, zaten uğraşlarım var bi kaç tane ama onları yaparken bile tam olarak odaklanamıyorum bu şeyler yüzünden
daha once calismadiysan bos kalsan bile o is yorar zaten seni eve gelince de direkt uyu ev iş dongusu yap yeni arkadaslar edın bunlar surekli surcek seyler degil 31 cek dısarı cık ve kızlara sakso cektir sorunun cozulecek

• +1
Reactions: orhanhic and nevaevametheratall
belli bi raddeden sonra dönüs yok, tecrübemle sabit

• +1
  • So Sad
Reactions: nevaevametheratall and Resistance.
valla aynı sorun bendede var aşırı kin tutuyorum şakaya hiç gelemiyorum

• +1
Reactions: nevaevametheratall and Resistance.
Bu bence hastalıklı bi zihin yapısı siz nie bölesiniz

• Hmm...
  • So Sad
Reactions: churmaxxed, Resistance. and nevaevametheratall

Users who are viewing this thread

Back