null77
SICKKVNT
title
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ima i to dostaNisam znao da ima i nasih,kako si brate sta ima
evo brate malo ldar malo ovo ono,iz kojeg si grada ako mogu da znam ?ima i to dosta
nije lose, ti?
jbg ne bih da otkrivam grad ovdje za svaki slucajevo brate malo ldar malo ovo ono,iz kojeg si grada ako mogu da znam ?
evo sta imaDesi buraz
Ma jebena situacija vruce do bola, kako kod tebeevo sta ima
nije lose kad sam pod klimomMa jebena situacija vruce do bola, kako kod tebe
Jebo ti sebe, al lijepo je vidit da nas ima dosta sa balkana ovdjenije lose kad sam pod klimom
da, ja sam imo account nekad sredinom 2025. al nisam puno postavljo i vecinom sam samo listo po forumu (sad je obrisan taj acc). Tad kad sam gledo nije bilo skoro nikoga sa balkana a sad ima poprilicno dostaJebo ti sebe, al lijepo je vidit da nas ima dosta sa balkana ovdje
Pa poprilicno je nepoznatno isad na balkanu, pogotovo bosna.da, ja sam imo account nekad sredinom 2025. al nisam puno postavljo i vecinom sam samo listo po forumu (sad je obrisan taj acc). Tad kad sam gledo nije bilo skoro nikoga sa balkana a sad ima poprilicno dosta
I bolje sto je tako, nadajmo se da ce tako i ostatiPa poprilicno je nepoznatno isad na balkanu, pogotovo bosna.
ascenduje seiz Srbije al deste braćo šta ima?