Nereden MK667 temin edebilirim

Auchelius

Auchelius

Iron
Grimlabs çakma ve yetersiz mg satıyor diyebiliyorum 10 mg ile sikim bile kalkmaz amk en az 4-5 tablet kullanmam lazım günde. Başka bir alternatif olarak kızdırmayınbeni31 var arkadaşım oradan aldı işe yaradığını söylüyor bildiğiniz ve işe yarayan satıcı var mı.

• JFL
Reactions: menas
Grimlabs çakma ve yetersiz mg satıyor diyebiliyorum 10 mg ile sikim bile kalkmaz amk en az 4-5 tablet kullanmam lazım günde. Başka bir alternatif olarak kızdırmayınbeni31 var arkadaşım oradan aldı işe yaradığını söylüyor bildiğiniz ve işe yarayan satıcı var mı.
Mk677 kullancsgına küre gir

• +1
Reactions: Auchelius and ZerefDragnee1l
masrafı çok bide yetersiz bilgiye sahibim organlarım mefta olur
Mk677 kullancsgına küre gir

mk ne amk jfl git peptid kürüne falan gir en azindan bir ise yarar temiz mk bulamican ztn bulsan bile steroid kürü veya peptidlerden gene daha pahaliya geliyor :feelskek: he bide kizdirmayinbeni sana temiz mk satmicak haberin olsun.

@maarda

• +1
Reactions: childishkillah, Ashoimex, BonesmashFinalBoss and 3 others
mk ne amk jfl git peptid kürüne falan gir en azindan bir ise yarar temiz mk bulamican ztn bulsan bile steroid kürü veya peptidlerden gene daha pahaliya geliyor :feelskek: he bide kizdirmayinbeni sana temiz mk satmicak haberin olsun.

@maarda
referansla gitmediginiz abiler boklu ilac satacak arkadasimdan biliyorum

• +1
Reactions: Auchelius and menas
gh vurmak istemiyorsan grhp falan vur aq

Hergun 13 yasli cocuklar forumda "mk667 nerden alinir?" Diye konu acmasi azmis gibi sende actin kardesim

• +1
Reactions: Auchelius
Hergun 13 yasli cocuklar forumda "mk667 nerden alinir?" Diye konu acmasi azmis gibi sende actin kardesim
kanka alternatif var mı diye sordum kızdırmayınbeni31 den alıp kullanan arkadaşlarımın var daha iyi bir alternatif olsa onu seçerdim şimdi bu elemanın sattığı yalan mı dolan mı öğrenmek amaçlı kullanıcam 65 dolar verip aq.

Temiz mk kullanıyorum noxylabs'in fiyatlari 30 gün 20 mg kullanıyorum 3750 TL. HGH ile ayni fiyata gelir nerdeyse çünkü mk677 1IU GH'a eşit etki veriyor

• +1
Reactions: Auchelius
Temiz mk kullanıyorum noxylabs'in fiyatlari 30 gün 20 mg kullanıyorum 3750 TL. HGH ile ayni fiyata gelir nerdeyse çünkü mk677 1IU GH'a eşit etki veriyor
overdose yapıcam ben 1 kapsül ile bi sikim olmaz en az 2-3 kullanmam lazım.

Users who are viewing this thread

Back