net arttırma highiq's yardım

-BayHarbourButcher

-BayHarbourButcher

gandymaxxed
ea , ufaktan derece yapmam lazım kafayı yicem bu boktan şehirde ankara falan lazım derece bahanesi ile arabada aldırırım pedere amk şehri ork keko köylü dolu oversal cok fena over şuan 50-65 net kadim zekaya ulaşmış chudlar taktik verebilir saas (müdür telefonu aldı pcde forumu buldum baya sonra)

60 net yapıyom ayt 70 yapıyom tyt hıc calısma ayt kas yazın oyle yaptım turkcem 10 geliyo tyt mat 30 10 sos 10 fen turkceyı halletsem tıp baba akar daha var
kadim zeka

Tyt aytdennkat kat zor aytye calısmaya dırekt basla tyt 12 konuyu bıtırdıkten sonra ayt tyr beraber gotur mat oncelıgın olsun benım 11 12 temel iyiydi ondan yapıyom tyt düzelse derece kasarım
bendede 11-12 iyi 9-10u sormada genelde okuldaki oçlar tytyi bitir aytye sonra başla diyorlar

bendede 11-12 iyi 9-10u sormada genelde okuldaki oçlar tytyi bitir aytye sonra başla diyorlar
temeli biliyorsan pratik yoksa ayt kas tyt kendiliğinden gelir bence yavaş yavaş ama 9-10 mat yapamıyorsan sıkıntı olabilir.

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher
ea , ufaktan derece yapmam lazım kafayı yicem bu boktan şehirde ankara falan lazım derece bahanesi ile arabada aldırırım pedere amk şehri ork keko köylü dolu oversal cok fena over şuan 50-65 net kadim zekaya ulaşmış chudlar taktik verebilir saas (müdür telefonu aldı pcde forumu buldum baya sonra)
tamamen over
uğraşma bile AYT TYT yüksek oranda IQ ile alaklı tüm bilgileri bilsen bile çok fark olmicak netlerinde

• JFL
  • So Sad
Reactions: wills and -BayHarbourButcher
Aynısını 90-100 arasında yaşıyom ayt çalışmaya başladım asıl önemli olan ayt bi arkadaşım 88 tyt 65 ayt ile 24 k yapmıştı sayısal. Senin yapman gerejeb full mat çalışmak olmalı ea derece için zaten 90 tyt fln yeterli

• +1
Aynısını 90-100 arasında yaşıyom ayt çalışmaya başladım asıl önemli olan ayt bi arkadaşım 88 tyt 65 ayt ile 24 k yapmıştı sayısal. Senin yapman gerejeb full mat çalışmak olmalı ea derece için zaten 90 tyt fln yeterli
teşekkürler

• +1
Reactions: Trenmaxx1
Knk normal çok abartmafan bildiğin gibi çalış her gün problem paragraf aksatma çok deneme çöz son iki üç hafta tarih edb notu çıkar kendi kendine veya anana babana arkadaşına sordur anlayabilecekleri bir stilde , ea kolay iş ben günde ort olarak max 2 saat çalıştım 2k yaptım , son haftalarda çöz çıkmışları bir de ben onlarda hep ilk 500 yapıyordum rahattım sen salma benim gibi sınavdan bir önceki gün de tyt feni bi hatim et kesin bu kadar kısaca sorun olursa sorarsın ❤️

arkadaşlarım orda bende gitmiştim 1-2defa sarıyor ama uzun süre yaşamadım
Knk bok gibi şehir ea okuyacaksan baü mezunu bile bilkenttekinden iyi kazanıyor stajlar sayesinde , hukuk okuyacaksan iyi ankara da bence zengin değilsen veya baba avukat değilse bomboş bölüm

tamamen over
uğraşma bile AYT TYT yüksek oranda IQ ile alaklı tüm bilgileri bilsen bile çok fark olmicak netlerinde
yav ne mal adamsın aq 100 iq arkadasım ilk 1000e girdi
tamamen çalışmayla alakalı

• +1
Reactions: why not me?, wills and Auchelius
soru cozcen bir de anksiyete gibi sorunların varsa sakinlestirici alcan eğer sakinlestirici almak istemiyorsan konu anlatımı dinle konu anlatımından sonra öğrendiklerini bir kere kendine sesli anlat bir kere yaz akılda kalıcılık arttıgı icin beyin genelde bu konuyu gördüğünde daha önce öğrendiğini hatırlayıp korkmuyor sorudan ve konudan önce konu açığın varsa onu kapa soru cozmeye gecme direkt soru cozmeye gecersen sorulardan biri bildiğin biri bilmediğin konu cıkıyo bilmediğimi ogrenim derken bok gibi bi ders saati oluyor verim alamiyorsun yksye girmedim ama tum yazılı sınavların mantıgı boyle

• +1
  • Love it
Reactions: ascendantwill and Duck Eats Bagel
soru cozcen bir de anksiyete gibi sorunların varsa sakinlestirici alcan eğer sakinlestirici almak istemiyorsan konu anlatımı dinle konu anlatımından sonra öğrendiklerini bir kere kendine sesli anlat bir kere yaz akılda kalıcılık arttıgı icin beyin genelde bu konuyu gördüğünde daha önce öğrendiğini hatırlayıp korkmuyor sorudan ve konudan önce konu açığın varsa onu kapa soru cozmeye gecme direkt soru cozmeye gecersen sorulardan biri bildiğin biri bilmediğin konu cıkıyo bilmediğimi ogrenim derken bok gibi bi ders saati oluyor verim alamiyorsun yksye girmedim ama tum yazılı sınavların mantıgı boyle
bookmarked

selank başla,derslerin en temelini yavaş yavaş öğren sonra kolay orta zor kücük kaynaklar bitir o dersler hakkında sürekli günde bir soru hedefi koy ve o soruları çöz çözemediğin sorunun çözümünü anlayana kadar sike sike 50 kere tekrarla ve not al.

• Love it
  • +1
Reactions: Serialsuicide and Duck Eats Bagel
selank başla,derslerin en temelini yavaş yavaş öğren sonra kolay orta zor kücük kaynaklar bitir o dersler hakkında sürekli günde bir soru hedefi koy ve o soruları çöz çözemediğin sorunun çözümünü anlayana kadar sike sike 50 kere tekrarla ve not al.
selank anksiyete için degil mi semax iq için

• +1
  • Hmm...
Reactions: chadwers, why not me? and jauscope
selank nerden bulacaz amınagoyum :feelswat:

• +1
Reactions: Serialsuicide and Ashoimex
sinava girsen koko kullanmazsam ocum.

kullanin. haftada 2 kere sinavdan once 2x dose

nebivolol ekle microsose olarak 0 sorun yasayacaksin

Ea ysan ayt mat spamla ayt matım iyimdiye tüm ea cı arkadaşlardan daha iyi ea sıralama geldi

• +1
daha çok doğru ve daha az yanlış yap

sign up to my course for more tips

• +1
Reactions: susisesi
selank anksiyete için degil mi semax iq için
semax iq icin ama ders anlamında semaxın yararı bır bok etmez cunku semax odaklanmayı ve öğrenmeyi selank kadar etkilemiyor selnak beynini sakinleştiriyor ve odaklanmaya hafızaya ve öğrenmeye etki ediyor.Öğrenme becerisi iq ile doğru orantılı olsada semaxın vereceği iq ile bir bok olmaz

• +1
Reactions: Serialsuicide

koko gibi amfematin gibi yada herhangi bir uyarıcı sınav stresinizi arttırır evet daha iyi odaklanırsınız ama sınav esnasında titremekten ve delirmekten muhtemelen verimli geçmez okadar

koko gibi amfematin gibi yada herhangi bir uyarıcı sınav stresinizi arttırır evet daha iyi odaklanırsınız ama sınav esnasında titremekten ve delirmekten muhtemelen verimli geçmez okadar

dose + nebivolol sakinlestirici biraz

dose + nebivolol sakinlestirici biraz
uyarıcılar ile sakinleştiricleri birleştirmek aptalca usta onun yerıne genel olarak uzun salınımlı uyarıcı antidepreseanlar kullanmak cok daha mantıklı olur wellbutrin gibi hem güzel odaklanırsın hemde delirmezsin

Users who are viewing this thread

Back