M
murad.89
Kraken
Kurtarmasaydiİnsan arkadaşını satar mı murad seni çöplükten kurtaran topkraydı![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kurtarmasaydiİnsan arkadaşını satar mı murad seni çöplükten kurtaran topkraydı![]()
100% turkish bloodsrilankan are honarary turks
and i had a kebab 2 days ago so im like 5% turkish rn![]()
Yanla aynen mod olmadan anasina sov mod olduktan sonra tap o brni seviyo brni destekliyo sizi sevmiyo beni sevmeseydi benim hakkimda o kadar thread acmazfiTebrikler dost yeni görevinde sana başarılar dilerim. @hardmaxxx
tesekkur ederimTebrikler dost yeni görevinde sana başarılar dilerim. @hardmaxxx
@hardmaxxx![]()
niye bok atiyonuz ki anlamadimtaşak mı geçiyonuz mod ekibi
Bok attığım yok önceden burda mod olanlar götünü yirtiyodu günlerce şimdi orga bi girdim mod olduğunu görünce şaşırdım aqniye bok atiyonuz ki anlamadim
Seni seviyom zaten knk 1.5 seneye de İtalya'ya gelıyomKurallara hakimim senle derdim de yok ne ki bu
Kiskaniyolar abim biz ikimizi ikimizden baskasi istemiyo iyisi bunlari ignore liste almak veya direk hayatimizdan sg yapmakniye bok atiyonuz ki anlamadim
Kurallara hakimim senle derdim de yok ne ki bu
murad incel formunda submod olan adamında yarrağını yalama be yalaka oçKiskaniyolar abim biz ikimizi ikimizden baskasi istemiyo iyisi bunlari ignore liste almak veya direk hayatimizdan sg yapmak
Is there a Spanish option@hardmaxxx![]()
Ya amk eskidende aramiz iyidi o yuzden yalaka degilim adam hatali olsa bile krndim ozur diledim burda grlip bana kin kustugunu bilmiyorum seninle bi sorunum yok senide seviyorum acikcasi o yuzden sana bisi soylemek istemyiroummurad incel formunda submod olan adamında yarrağını yalama be yalaka oç
adamin daha modlugunu gormeden laf atmam zaten yetkisine
Tum kurallari defalarca okudum baslamadan once, baska dildeki subforuma girip yabanci dil konusmak hangi kurali ihlal ediyor?
tamam uzatmayin aq @hardmaxxx modlugun hayırlı olsun knk umarım yetkini iyiye kullanırsınYa amk eskidende aramiz iyidi o yuzden yalaka degilim adam hatali olsa bile krndim ozur diledim burda grlip bana kin kustugunu bilmiyorum seninle bi sorunum yok senide seviyorum acikcasi o yuzden sana bisi soylemek istemyiroum
Neyse benim bi sikintim olsa danismanimla konus @Topkra İle iletisime gecersintamam uzatmayin aq @hardmaxxx modlugun hayırlı olsun knk umarım yetkini iyiye kullanırsın
Tesekkur ederim knk, gelince elimden geleni yaparim yardimci olmak icin.Bok attığım yok önceden burda mod olanlar götünü yirtiyodu günlerce şimdi orga bi girdim mod olduğunu görünce şaşırdım aq
Seni seviyom zaten knk 1.5 seneye de İtalya'ya gelıyom
Tekrardan tesekkurlertamam uzatmayin aq @hardmaxxx modlugun hayırlı olsun knk umarım yetkini iyiye kullanırsın
Tamamdir, baska var mi bu tarz thread? Rules kisminda yoktu cunku bu![]()
READ: Only speak the target language of each specific section
So don't go around speaking English in the French section or French in the Dutch section. If you do, you get 3 warnings at most before getting restricted from posting in any of them at all.looksmax.org
yılda max 3 kez requested ban attırma hakkı vardı bide galiba rules kısmında yazmayanTamamdir, baska var mi bu tarz thread? Rules kisminda yoktu cunku bu
Tesekkurleryılda max 3 kez requested ban attırma hakkı vardı bide galiba rules kısmında yazmayan
her sectiona gir pinlenmis threadlerde yazıyo bisiler oradan bak en kötü diğer modlara sor
who?@hardmaxxx![]()
Ya siyeKanka evet kurallarda onunla alakali bir sey yazmiyor, bokunu cikarirsa warn atarim ama.
hes a nigger demod him@hardmaxxx![]()
gotverenhes a nigger demod him
sagol knk
seni seviyorum knk tesekkur ederimunexpected but happy