nice bait boys 😂

Zodiac

Zodiac

Nothing Ever Happens
Screenshot 2026 02 26 03 47 24 547 comandroidchrome edit Muhtelif urunlerfare kapani 4ce0

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: itsooverbrutal, wills, Dathomirian Zabrak and 16 others
Hos geldin cano ben de bu nerede diyodum

• +1
Reactions: pashanimair, Thrill and Zodiac
yav apo utanmadan begeni atıyor bide amınakoyim daha 1 hafta önce milletin fotolarını toplamak icin kendine lore yazmıstı rp yapıyodu
simdi yazar iste benim amacım asla o degildi ya kusura bakmayınm :)

• JFL
  • +1
Reactions: Kayra139, nevaevametheratall, Dathomirian Zabrak and 13 others
yav apo utanmadan begeni atıyor bide amınakoyim daha 1 hafta önce milletin fotolarını toplamak icin kendine lore yazmıstı rp yapıyodu
simdi yazar iste benim amacım asla o degildi ya kusura bakmayınm :)
Alakasi ne aq ve evet hala diyorum kimsenin fotosu yok analjfl'de

Subforum'da kimsenin fotosunun herhangi kimseye atilmasina karsiyim ozellikle bir de kullanici siralamak bir uyeyi normal bir uyeden daha ustun kiliyor.

Rezidans'a bi atilabilir mod ve herkes attigi icin ama maarda neva ve zeref'e atilmasini yazmak sacma ustelik kimsenin guvenilirligini garanti edemeyecegi bir durumda.

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, Thrill, Zodiac and 1 other person

Subforum'da kimsenin fotosunun herhangi kimseye atilmasina karsiyim ozellikle bir de kullanici siralamak bir uyeyi normal bir uyeden daha ustun kiliyor.

Rezidans'a bi atilabilir mod ve herkes attigi icin ama maarda neva ve zeref'e atilmasini yazmak sacma ustelik kimsenin guvenilirligini garanti edemeyecegi bir durumda.
Nevanın zaten her şeyini biliyorum o da benim her şeyimi biliyor burada dal taşak takılsa da bu işlerle uğraşacak son kişi

Maarda 3-4 yıldır subforumda 1 kere şu tür bir işle uğraşmadı. Ha belki şakasını falan yapmıştır son zamanlarda yaşananların falan zeref hakkında ama bunun onla alakası yok.

Zeref zaten kendisini doxlayanlarla uğraşmıyor buradakilerle mi uğraşacak tamam size huyu suyu gıcık geliyo olabilir ama emin ol bir coğunuzdan kat kat güvenilir.

• +1
Reactions: Kayra139, nevaevametheratall, pashanimair and 6 others
Nevanın zaten her şeyini biliyorum o da benim her şeyimi biliyor burada dal taşak takılsa da bu işlerle uğraşacak son kişi

Maarda 3-4 yıldır subforumda 1 kere şu tür bir işle uğraşmadı. Ha belki şakasını falan yapmıştır son zamanlarda yaşananların falan zeref hakkında ama bunun onla alakası yok.

Zeref zaten kendisini doxlayanlarla uğraşmıyor buradakilerle mi uğraşacak tamam size huyu suyu gıcık geliyo olabilir ama emin ol bir coğunuzdan kat kat güvenilir.
Dediklerine her sekilde katiliyorum ama yine de subforuma yeni gelen birine sunlara atabilirsiniz demek yanlis geliyor.

Kimseye atmayin atacaksaniz da bana atin diye bir thread yapilabilir ama senin baskalarina vesile olup yeni gelen kisiyi bunlara atmaya tesvik etmek / atabilirsiniz demen sacma geldi

Ne neva ne zeref ne de maarda'nin ztn dox isleriyle ugrasacagini dusunmuyorum, guvenilebilecek insanlar ama yine de dediklerimin gercegini degistirmiyor maalesef

• +1
Reactions: pashanimair, Thrill and szenn
zerefte benim her şeyim var 1 kere bile doxlamadı

• +1
Reactions: Kayra139, Thrill, pashanimair and 4 others
Dediklerine her sekilde katiliyorum ama yine de subforuma yeni gelen birine sunlara atabilirsiniz demek yanlis geliyor.

Kimseye atmayin atacaksaniz da bana atin diye bir thread yapilabilir ama senin baskalarina vesile olup yeni gelen kisiyi bunlara atmaya tesvik etmek / atabilirsiniz demen sacma geldi

Ne neva ne zeref ne de maarda'nin ztn dox isleriyle ugrasacagini dusunmuyorum, guvenilebilecek insanlar ama yine de dediklerimin gercegini degistirmiyor maalesef
3-4 kişinin daha isimini vermemin ve atabilirsiniz dememin sebebi benim fark edemediğim şeyleri veya bilmediğim konuları bu kişilere sorabilmeleri. Maarda ve Zerefin hormonlarla ilgisi bilgisi yüksekken benim 0. Her yaptığımız şeyin bir sebebi var mesele sadece rate olsa herkesin rahat olması için tek kendimi koyardım.

• +1
Reactions: Thrill, pashanimair and szenn
  • +1
Reactions: Thrill, pashanimair, szenn and 2 others
3-4 kişinin daha isimini vermemin ve atabilirsiniz dememin sebebi benim fark edemediğim şeyleri veya bilmediğim konuları bu kişilere sorabilmeleri. Maarda ve Zerefin hormonlarla ilgisi bilgisi yüksekken benim 0. Her yaptığımız şeyin bir sebebi var mesele sadece rate olsa herkesin rahat olması için tek kendimi koyardım.
Napcak kanka cocuk yuzunu atip sey diye mi soracak test almali miyim diye

ameliyat desen anlarim da onu sen de soylersin ztn hormonlarla ilgisi olup yuzunu atmasi gerektirecegi bir sey yok ve ztn iki hafta rotlasa ihtiyaci olan bilgiyi de alir yeni birisi

• +1
Napcak kanka cocuk yuzunu atip sey diye mi soracak test almali miyim diye
Araştırmamış olmama rağmen biliyorum bu işler böyle yüzeysel değil. Ayrıca Türk Subforumunda bu konuyla ilgili Türkçe kaynak yok Maarda yazıyor. Ama şu an guide tamamlanmamış olsa bile bu yardım edemeyeceği anlamına gelmez.

• +1

ben nerdeyim
zerefi cikarin aga

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, pashanimair, Orcairis and 4 others
ben nerdeyim
zerefi cikarin aga
Dusunsene 28 yasindasin kendini gelistirmek icin geliyosun sana 12 yasinda bir dallama tavsiye veriyor

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, pashanimair, Zodiac and 4 others
Dusunsene 28 yasindasin kendini gelistirmek icin geliyosun sana 12 yasinda bir dallama tavsiye veriyor
@Zeref alinma la kisisel diyil knk oylesine dedim

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, pashanimair, Zodiac and 4 others
Bana atin arkadaslar butun ratiolarinizi olcerim:)
Lifeplan bile cikaririm:)

• +1
Reactions: Thrill, pashanimair, Orcairis and 1 other person
zerefte benim her şeyim var 1 kere bile doxlamadı
Zeref güvenilir adama 7-8 ay önce bende atmıştım maardayada attım resiyede hepsi çok güvenilir insanlar zaten

• +1
Reactions: Thrill, pashanimair, szenn and 1 other person
  • JFL
  • +1
Reactions: Thrill, pashanimair, Orcairis and 4 others
Ah şu 2016 hesabım dursaydı keşke en bilgili kişi benim ama işte bilinmiyor..

• JFL
  • +1
  • Woah
Reactions: anathema, Thrill, pashanimair and 6 others

DNR
MAHALLE HALISAHA KADRONU NEDEN RATECİ YAPTIN HACI

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, pashanimair, Zodiac and 9 others
  • JFL
  • +1
Reactions: Thrill, pashanimair, Orcairis and 3 others
DNR
MAHALLE HALISAHA KADRONU NEDEN RATECİ YAPTIN HACI
Olum sub baştan aşağı larp ordusu haberın yok amına koyim. Güvenebildiğim 2-3 eleman vardı sadece onlarıda koydum işte aq

• +1
Reactions: Thrill, pashanimair, Orcairis and 2 others
benim bu yaptığım larp olayları analspl gibi olmasın dayı korkmaya başladım

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, Thrill, pashanimair and 3 others
Olum sub baştan aşağı larp ordusu haberın yok amına koyim. Güvenebildiğim 2-3 eleman vardı sadece onlarıda koydum işte aq
Ben 0 larp no cap

• +1
  • JFL
o kadar cok larp var ki bazen kendimi larp zannediyorum🥀🥀

• JFL
  • +1
  • +1
  • JFL
Reactions: Thrill, pashanimair, Orcairis and 2 others
Ben 0 larp no cap
@Resistance. komik biseymi var krdsm biz enazindan mahallemizin cocugu diye millete torpil gecmioruz

• +1
Reactions: Thrill, pashanimair and Orcairis
  • JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, susisesi, Thrill and 9 others

maarda da bir zamanlar moddu :ROFLMAO:

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Fridx, maarda and 1 other person
  • +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, Thrill, pashanimair and 1 other person
  • JFL
  • +1
Reactions: Atsizz, Serialsuicide, Thrill and 4 others
Screenshot 2026 02 26 19 54 10 857 comandroidchrome edit
@pashanimair adamsın

• +1
Reactions: Atsizz, Serialsuicide, Thrill and 3 others
açık açık konuş kelime oyunu yapma bana maardoç
tavsiye istedik işte amk baksana
sen tecrübeliymissin galiba o konuda

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, Thrill, flows5991 and 2 others
açık açık konuş kelime oyunu yapma bana maardoç
açık açık konuşsak foruma girecek yüzün kalmaz ezik oç

• +1
Reactions: Thrill, pashanimair and maarda
  • +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Fridx, pashanimair and 1 other person
GIZLIMIZ SAKLIMIZ YOKTUR KIRLI CAMASIRLAR ORTAYA CIKSIN

• +1
Reactions: pashanimair and Thrill
Maardaya ben yazıyorum orospu cocugu 2 hafta sonra cevap yazıyor. Grey adam yazsa sikleme ihtimali 0

• JFL
  • +1
Reactions: Jahrein, maarda, pashanimair and 6 others
Ah şu 2016 hesabım dursaydı keşke en bilgili kişi benim ama işte bilinmiyor..
2018 saniyordum 2016'ymis keske degerin bilinse puahate gibi forumlarda denk gelmisizdir 15 yil once zygo implant yaptirmistim :)))

• JFL
  • +1
Reactions: BugraSA, Thrill, szenn and 5 others
2018 saniyordum 2016'ymis keske degerin bilinse puahate gibi forumlarda denk gelmisizdir 15 yil once zygo implant yaptirmistim :)))
EX ROTTEN.COM CONTENT VİEWER BTW ✌️

• JFL
  • +1
Reactions: iwishiwastaller, Thrill, susisesi and 8 others
Birlikte trimax olmuştuk olduktan sonra da hemşireler chad oldunuz diyip sakso çekmişti nasıl zamanlardı...

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: pashanimair, Zodiac, Thrill and 5 others
Birlikte trimax olmuştuk olduktan sonra da hemşireler chad oldunuz diyip sakso çekmişti nasıl zamanlardı...
Ahir zaman:)
@christaken

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, anathema, Thrill and 2 others
foruma yeni girdim bende gerçekten güvenilirmi o dört kişi kendimi puanlattırmak istiyorumda

• +1
Reactions: pashanimair and Thrill