Zodiac
Nothing Ever Happens
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
profil fotoğraflarına bak hiçbirinde hayır yok orospu çocukları
Fareden kastın sensen evet
KLASÖR TUTUYORLAR BİRDE AG
girdik baba orayada girdikKLASÖR TUTUYORLAR BİRDE AG![]()
AHİR ZAMANgirdik baba orayada girdik
Alakasi ne aq ve evet hala diyorum kimsenin fotosu yok analjfl'deyav apo utanmadan begeni atıyor bide amınakoyim daha 1 hafta önce milletin fotolarını toplamak icin kendine lore yazmıstı rp yapıyodu
simdi yazar iste benim amacım asla o degildi ya kusura bakmayınm![]()
Nevanın zaten her şeyini biliyorum o da benim her şeyimi biliyor burada dal taşak takılsa da bu işlerle uğraşacak son kişiAlakasi ne aq ve evet hala diyorum kimsenin fotosu yok analjfl'de
Subforum'da kimsenin fotosunun herhangi kimseye atilmasina karsiyim ozellikle bir de kullanici siralamak bir uyeyi normal bir uyeden daha ustun kiliyor.
Rezidans'a bi atilabilir mod ve herkes attigi icin ama maarda neva ve zeref'e atilmasini yazmak sacma ustelik kimsenin guvenilirligini garanti edemeyecegi bir durumda.
Dediklerine her sekilde katiliyorum ama yine de subforuma yeni gelen birine sunlara atabilirsiniz demek yanlis geliyor.Nevanın zaten her şeyini biliyorum o da benim her şeyimi biliyor burada dal taşak takılsa da bu işlerle uğraşacak son kişi
Maarda 3-4 yıldır subforumda 1 kere şu tür bir işle uğraşmadı. Ha belki şakasını falan yapmıştır son zamanlarda yaşananların falan zeref hakkında ama bunun onla alakası yok.
Zeref zaten kendisini doxlayanlarla uğraşmıyor buradakilerle mi uğraşacak tamam size huyu suyu gıcık geliyo olabilir ama emin ol bir coğunuzdan kat kat güvenilir.
zerefte benim her şeyim var 1 kere bile doxlamadıZeref zaten kendisini doxlayanlarla uğraşmıyor buradakilerle mi uğraşacak tamam size huyu suyu gıcık geliyo olabilir ama emin ol bir coğunuzdan kat kat güvenilir.
3-4 kişinin daha isimini vermemin ve atabilirsiniz dememin sebebi benim fark edemediğim şeyleri veya bilmediğim konuları bu kişilere sorabilmeleri. Maarda ve Zerefin hormonlarla ilgisi bilgisi yüksekken benim 0. Her yaptığımız şeyin bir sebebi var mesele sadece rate olsa herkesin rahat olması için tek kendimi koyardım.Dediklerine her sekilde katiliyorum ama yine de subforuma yeni gelen birine sunlara atabilirsiniz demek yanlis geliyor.
Kimseye atmayin atacaksaniz da bana atin diye bir thread yapilabilir ama senin baskalarina vesile olup yeni gelen kisiyi bunlara atmaya tesvik etmek / atabilirsiniz demen sacma geldi
Ne neva ne zeref ne de maarda'nin ztn dox isleriyle ugrasacagini dusunmuyorum, guvenilebilecek insanlar ama yine de dediklerimin gercegini degistirmiyor maalesef
Doxlamaz zaten cok sınır bozuyor da bazenleri oç birisi değilzerefte benim her şeyim var 1 kere bile doxlamadı
Napcak kanka cocuk yuzunu atip sey diye mi soracak test almali miyim diye3-4 kişinin daha isimini vermemin ve atabilirsiniz dememin sebebi benim fark edemediğim şeyleri veya bilmediğim konuları bu kişilere sorabilmeleri. Maarda ve Zerefin hormonlarla ilgisi bilgisi yüksekken benim 0. Her yaptığımız şeyin bir sebebi var mesele sadece rate olsa herkesin rahat olması için tek kendimi koyardım.
Araştırmamış olmama rağmen biliyorum bu işler böyle yüzeysel değil. Ayrıca Türk Subforumunda bu konuyla ilgili Türkçe kaynak yok Maarda yazıyor. Ama şu an guide tamamlanmamış olsa bile bu yardım edemeyeceği anlamına gelmez.Napcak kanka cocuk yuzunu atip sey diye mi soracak test almali miyim diye
ben nerdeyimNevanın zaten her şeyini biliyorum o da benim her şeyimi biliyor burada dal taşak takılsa da bu işlerle uğraşacak son kişi
Maarda 3-4 yıldır subforumda 1 kere şu tür bir işle uğraşmadı. Ha belki şakasını falan yapmıştır son zamanlarda yaşananların falan zeref hakkında ama bunun onla alakası yok.
Zeref zaten kendisini doxlayanlarla uğraşmıyor buradakilerle mi uğraşacak tamam size huyu suyu gıcık geliyo olabilir ama emin ol bir coğunuzdan kat kat güvenilir.
Dusunsene 28 yasindasin kendini gelistirmek icin geliyosun sana 12 yasinda bir dallama tavsiye veriyorben nerdeyim
zerefi cikarin aga
@Zeref alinma la kisisel diyil knk oylesine dedimDusunsene 28 yasindasin kendini gelistirmek icin geliyosun sana 12 yasinda bir dallama tavsiye veriyor
Zeref güvenilir adama 7-8 ay önce bende atmıştım maardayada attım resiyede hepsi çok güvenilir insanlar zatenzerefte benim her şeyim var 1 kere bile doxlamadı
lavuk zerefin altını etiketledi@Zeref alinma la kisisel diyil knk oylesine dedim
DNRNevanın zaten her şeyini biliyorum o da benim her şeyimi biliyor burada dal taşak takılsa da bu işlerle uğraşacak son kişi
2 sınıf lukmekırAh şu 2016 hesabım dursaydı keşke en bilgili kişi benim ama işte bilinmiyor..
Olum sub baştan aşağı larp ordusu haberın yok amına koyim. Güvenebildiğim 2-3 eleman vardı sadece onlarıda koydum işte aqDNR
MAHALLE HALISAHA KADRONU NEDEN RATECİ YAPTIN HACI
Ben 0 larp no capOlum sub baştan aşağı larp ordusu haberın yok amına koyim. Güvenebildiğim 2-3 eleman vardı sadece onlarıda koydum işte aq
o kadar cok larp var ki bazen kendimi larp zannediyorumOlum sub baştan aşağı larp ordusu haberın yok amına koyim. Güvenebildiğim 2-3 eleman vardı sadece onlarıda koydum işte aq

harbi subdaki larpların sonu yokOlum sub baştan aşağı larp ordusu haberın yok amına koyim.
@Resistance. komik biseymi var krdsm biz enazindan mahallemizin cocugu diye millete torpil gecmioruzBen 0 larp no cap
Güvenebildiğim 2-3 eleman vardı sadece onlarıda koydum işte aq
maarda da bir zamanlar modduAlakasi ne aq ve evet hala diyorum kimsenin fotosu yok analjfl'de
Subforum'da kimsenin fotosunun herhangi kimseye atilmasina karsiyim ozellikle bir de kullanici siralamak bir uyeyi normal bir uyeden daha ustun kiliyor.
Rezidans'a bi atilabilir mod ve herkes attigi icin ama maarda neva ve zeref'e atilmasini yazmak sacma ustelik kimsenin guvenilirligini garanti edemeyecegi bir durumda.
knk conv bakar mısın yardımına ihtiyacım var acilmaarda da bir zamanlar moddu![]()
açık açık konuş kelime oyunu yapma bana maardoçknk conv bakar mısın yardımına ihtiyacım var acil
tavsiye istedik işte amk baksanaaçık açık konuş kelime oyunu yapma bana maardoç
açık açık konuşsak foruma girecek yüzün kalmaz ezik oçaçık açık konuş kelime oyunu yapma bana maardoç
sikeyim boklu subınızı dcden veya pmden yaz ne yazacaksanaçık açık konuşsak foruma girecek yüzün kalmaz ezik oç
2018 saniyordum 2016'ymis keske degerin bilinse puahate gibi forumlarda denk gelmisizdir 15 yil once zygo implant yaptirmistimAh şu 2016 hesabım dursaydı keşke en bilgili kişi benim ama işte bilinmiyor..
EX ROTTEN.COM CONTENT VİEWER BTW2018 saniyordum 2016'ymis keske degerin bilinse puahate gibi forumlarda denk gelmisizdir 15 yil once zygo implant yaptirmistim))

Birlikte trimax olmuştuk olduktan sonra da hemşireler chad oldunuz diyip sakso çekmişti nasıl zamanlardı...2018 saniyordum 2016'ymis keske degerin bilinse puahate gibi forumlarda denk gelmisizdir 15 yil once zygo implant yaptirmistim))
Ahir zamanBirlikte trimax olmuştuk olduktan sonra da hemşireler chad oldunuz diyip sakso çekmişti nasıl zamanlardı...
KARDEŞİM BENİ ARKADAŞI SANDIAhir zaman
@christaken
KARDEŞİM BENİ ARKADAŞI SANDI![]()