nichefashionmaxx hakkinda

OgreGravital

OgreGravital

talmudically accurate chud
fashionmaxx marjinal nichemaxxlarla bi estetik formata girip kucuk bi kesime hitap edebilirsiniz metalheadler punklar cazort cuzurt pinterest is yapiyor. ammavelakin erkek ortaminda dassak oglani olup statusmaxxtan its over olabilir. Burdan da nike tech giyip ati fade yapanlarin anasini sikim. iyi forumlar

• +1
Reactions: mekato
Dnr+sunnisin

• JFL
Reactions: OgreGravital
Su

• JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak
Şöyle konular açmayın sikicem

• JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak
fashionmaxx marjinal nichemaxxlarla bi estetik formata girip kucuk bi kesime hitap edebilirsiniz metalheadler punklar cazort cuzurt pinterest is yapiyor. ammavelakin erkek ortaminda dassak oglani olup statusmaxxtan its over olabilir. Burdan da nike tech giyip ati fade yapanlarin anasini sikim. iyi forumlar
ben balenciaga rick owens vetements chrome hearts falan giyiyom kimse fark etmiyor knk fashionmaxtan kastın designermax ise cope

• +1
Reactions: Zodiac and mekato
ben balenciaga rick owens vetements chrome hearts falan giyiyom kimse fark etmiyor knk fashionmaxtan kastın designermax ise cope
Yok designer clothing asiri zengin ve belli bi statusmaxxin yoksa sik gibi duruo zaten bu metal rock gruplarini stanlayan marjinal hatunları rahat pullarsiniz sadece bulması zor.

Yok designer clothing asiri zengin ve belli bi statusmaxxin yoksa sik gibi duruo zaten bu metal rock gruplarini stanlayan marjinal hatunları rahat pullarsiniz sadece bulması zor.
dinlemediğim gruplarin tişortunu giyersej poser olduğunu aşiri belli ediyon ama haberin olsun

dinlemediğim gruplarin tişortunu giyersej poser olduğunu aşiri belli ediyon ama haberin olsun
Citirdan knowledge kascan convo icin lazim, poser durmaz oyle

trde balenci ro bilenmi var knk
boktan tiktok sayfalarında chrome hearts'ı öğrendiler bi onlarda replika olduğu için markanın design'ları ile alakası olmayan ürünlere yapıştırıyolar logoyu

• +1
Reactions: Deleted member 100697
trde balenci ro bilenmi var knk
boktan tiktok sayfalarında chrome hearts'ı öğrendiler bi onlarda replika olduğu için markanın design'ları ile alakası olmayan ürünlere yapıştırıyolar logoyu
gerçek rick owens, ch parçaları görseler deccal diyip kaçacaklar amk

• JFL
Reactions: Deleted member 107033
alternatif/gotik giyinde baya altın var, kendim denedim başarım var. tabikide kekomaxxi soylemesek olmaz
nichemaxların kralı, her kızdan deli appeal alıyorsunuz
hemde keko hemde konuşkan olursanız deli smv boost oluyor. zaten her kız aynı bok millionyer mafia babasına evlenmek istiyor animeciden keko kızlarına kadar.

• +1
Çok pahalı değil mi dediklerin

• +1
Reactions: Zagro
bulamıyok olm cnfans eastmallbuy'dan falan alıp fraudluyom
sunlar hakkinda bi guide yapsan cinden urun getirttirme falan

• Hmm...
Reactions: starboi.
sunlar hakkinda bi guide yapsan cinden urun getirttirme falan
knk aslında guide'lık kadar büyük olay değil ya
cnfans gibi sitelerden fln getirmek çok kolay sadece biraz karışık

spreadsheet isteyene bırakırım pmden btw

ne karisikligi var

ne karisikligi var
knk son zamanlarda gelen yasalar yüzünden 30 dolar sınırı var sipariş ettiğin ürünlerin
ürünleri ucuz gösterme kargo ücreti düşürme fln youtube'da videoları vardı

• +1
Reactions: orhanhic
Satsana bana guzel urunler varsa

knk al-sat yapmıyorum ben kendim için alıyorum ama istediğin tarza göre ürün linkleri verebilirim
İstemek sıkıntı zara bershkadan devam biz

• +1
Reactions: starboi.
Anneme sovmeye gerek yoktu

• JFL
Az daha bende sovecektim hadi nike tech tamam da ati fade ne amk
Yok ne atifade amk ama tech giyiyom hayvan gibi kiz dusuyor lisede

• +1
Reactions: Zodiac
Yok ne atifade amk ama tech giyiyom hayvan gibi kiz dusuyor lisede
iyi yapıyorsun aferin lise çağında tech gider zaten. mal gibi instada oldmoney31cilere özenip yaşınıza uymayan şeyler giymeyin

• +1
Reactions: Zagro and xlegend
iyi yapıyorsun aferin lise çağında tech gider zaten. mal gibi instada oldmoney31cilere özenip yaşınıza uymayan şeyler giymeyin
tech ibne işi

• +1
  • Hmm...
Reactions: Deleted member 121975 and Zodiac
tech ibne işi
Ne alaka amk senin gibi dar pantolon kazak mi giysin sana uymayan ve NT özelliği olan herşeye ibne mi diyeceksin ? Belli ki çocuk liseye gidiyor ve keko ortamında Nike tech popüler tabi tech giyecek

Last edited:
  • +1
Reactions: Zagro
tech ibne işi
Ne alaka amk senin gibi dar pantolon kazak mi giysin sana uymayan ve NT özelliği olan herşeye ibne mi diyeceksin ? Belli ki çocuk liseye gidiyor ve keko ortamında Nike tech popüler tabi tech giyecek
yok la er enjoyer iyi giyiniyo

• +1
Reactions: ER enjoyer and Zodiac

Users who are viewing this thread

Back