Nichemaxx eyidir ve looksmaxx hikayem

D

Deleted member 23766

Mineral Water Fan
Arkadaslar bu seruvene 16-17 yasinda bir prettyboymaxx olarak basladim zamaninda da buyuk buyuk dedem cinli oldugu icin asyali fenotiple trde kpop kdrama sever
kizlardan ilgi aldim sonra ise 2-3 yil suren iliskim suresince burada degildim. Bu sure boyunca benim tip de biraz degisti su an dovmeli piercingli bir 22 yasinda bir denyoyum son bir yildir da avrupada okuyorum. Yaklasik 5 piercingim ve 8 dovmem var sacim bayagi uzun metalciyim burada da dating applerden haftada yaklasik 20-30 kiz dusuruyorum ama 8 kizda biri date veya hookup oluyor, eger tipiniz el veriyorsa size de benim alternatif tipi onerebilirim instada turkiyeden rastgele kizlar istek atip yavsiyor surekli, fikrimce turkiyede de bir gotik arz talep bozuklugu var bundan yararlanmanizi oneririm. Genelde kizlarla yazisirken inanilmaz bir jesterim her seyi sakaya vurup veya ustu ortulu mizahi bir sekilde sekse dogru gidiyorum. Benim tip hakkinda da hala biraz feminen duruyorum saclarimla cok ugrasiyorum krem, volumizing powder vs. ve suratim yuksek gonial acimdan ,biraz babyfatten biraz da yukari donuk kucuk burnum olsa da cenem genis ve mandible uzun, elmaciklarim da pek cikik olmasa da genis ve yuksek, tipimi ortalama civari derdim. Vucut ise 76kg 12%bf 185cm. Isterseniz dating app veya nichemaxx hakkinda thread yapabilirim ama sunu da ekleyeyim ben turkiyede hic dating app veya casual hookup yapmadim o yuzden turkiyede nasil isler bilmiyorum. Jesterli sex seyi icin de son yaptigim orneklerden biri buyuk septum piercingli bir kizin piercingi ile kapi zili gibi oynayip *knock *knock can i cum in mesela ben boyle mal ucube bir adamim ama hala bpli olsam da biraz emekli oldugumu soyleyebilirim.

• +1
  • Woah
Reactions: Neokrinshaaa, Duck Eats Bagel, atess and 11 others
bu arada tr subforumunun olusumunda katkim oldugunu dusunuyorum

Attachments

• IMG_8923.png
    IMG_8923.png
    483.4 KB · Views: 0
  • +1
  • Love it
  • Woah
Reactions: Charm0, IlI, Duck Eats Bagel and 7 others
vucudum dovmeli diye doxxlanmamak icin atmiyorum ama kanit olarak biraz once mineral su ile cektigim pumpsiz karin kasi

Attachments

• IMG_8942.jpeg
    IMG_8942.jpeg
    76.6 KB · Views: 0
  • +1
  • Love it
Reactions: Duck Eats Bagel, pashanimair, Kayra139 and 1 other person
Arkadaslar bu seruvene 16-17 yasinda bir prettyboymaxx olarak basladim zamaninda da buyuk buyuk dedem cinli oldugu icin asyali fenotiple trde kpop kdrama sever
kizlardan ilgi aldim sonra ise 2-3 yil suren iliskim suresince burada degildim. Bu sure boyunca benim tip de biraz degisti su an dovmeli piercingli bir 22 yasinda bir denyoyum son bir yildir da avrupada okuyorum. Yaklasik 5 piercingim ve 8 dovmem var sacim bayagi uzun metalciyim burada da dating applerden haftada yaklasik 20-30 kiz dusuruyorum ama 8 kizda biri date veya hookup oluyor, eger tipiniz el veriyorsa size de benim alternatif tipi onerebilirim instada turkiyeden rastgele kizlar istek atip yavsiyor surekli, fikrimce turkiyede de bir gotik arz talep bozuklugu var bundan yararlanmanizi oneririm. Genelde kizlarla yazisirken inanilmaz bir jesterim her seyi sakaya vurup veya ustu ortulu mizahi bir sekilde sekse dogru gidiyorum. Benim tip hakkinda da hala biraz feminen duruyorum saclarimla cok ugrasiyorum krem, volumizing powder vs. ve suratim yuksek gonial acimdan ,biraz babyfatten biraz da yukari donuk kucuk burnum olsa da cenem genis ve mandible uzun, elmaciklarim da pek cikik olmasa da genis ve yuksek, tipimi ortalama civari derdim. Vucut ise 76kg 12%bf 185cm. Isterseniz dating app veya nichemaxx hakkinda thread yapabilirim ama sunu da ekleyeyim ben turkiyede hic dating app veya casual hookup yapmadim o yuzden turkiyede nasil isler bilmiyorum. Jesterli sex seyi icin de son yaptigim orneklerden biri buyuk septum piercingli bir kizin piercingi ile kapi zili gibi oynayip *knock *knock can i cum in mesela ben boyle mal ucube bir adamim ama hala bpli olsam da biraz emekli oldugumu soyleyebilirim.
yaparsan iyi olur bizim gibi tipsiz ve manletlere belki nichemax işe yarar

• So Sad
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel, Auchelius, why not me? and 1 other person
vucudum dovmeli diye doxxlanmamak icin atmiyorum ama kanit olarak biraz once mineral su ile cektigim pumpsiz karin kasi
3 senedir orgdssın yaptığın vücut bu mu amg 😆

• Hmm...
  • JFL
Reactions: Duck Eats Bagel, Auchelius and Arisylva
3 senedir orgdssın yaptığın vücut bu mu amg 😆
sen at abi sevgilim varken spor bile yapmadim benden iyi kendi vucudunu at siliyorum hesabi digerini pumpsiz gece 2 de attim

Attachments

• IMG_8966.jpeg
    IMG_8966.jpeg
    157.1 KB · Views: 0
  • +1
  • Love it
Reactions: IlI, temelyeterliliktest, Yagiz8928 and 5 others
  • Love it
  • +1
Reactions: Deleted member 23766 and Duck Eats Bagel
dnr

• +1
Reactions: pashanimair
sen at abi sevgilim varken spor bile yapmadim benden iyi kendi vucudunu at siliyorum hesabi digerini pumpsiz gece 2 de attim
Saçın kaç senede bu uzunluğa ulaştı

• +1
Reactions: pashanimair, Deleted member 23766, Duck Eats Bagel and 1 other person
kanks 176 filandin minimum + 19-20inch bidelt var, + phenoda uygun, nichemax after acscend sonrasi bir yaklasim olmali

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel
oversize tshirt giydikten sonra kaybolma işi:cry::cry::cry::cry:

• +1
  • So Sad
Reactions: Deleted member 23766, Duck Eats Bagel and Auchelius
knk 165 im ben de uzun saç gotik tarz ve 2-3 dövme ile kurtarırım dimi?
sadece nichemaxx yapmam gerek !

• JFL
  • Woah
  • +1
Reactions: pashanimair, MogEater, Deleted member 23766 and 8 others
mogyiyicide işe yaramış öyle diyodu:lul::lul:

• JFL
Reactions: Resistance., Deleted member 23766, Yagiz8928 and 1 other person
over ama femboy olabilirsin 😛😛, bpli bir adamim oyle bir iddia da bulunmadim ama benim gibi evde gentoo linux compile eden bir tipik pc nerdi bir adama katkisi cok oldu. Cok fazla bosa giden potansiysl adam goruyorum belki birine katkisi olur.

Last edited:
  • +1
Reactions: maarda
kanks 176 filandin minimum + 19-20inch bidelt var, + phenoda uygun, nichemax after acscend sonrasi bir yaklasim olmali
boyum o fotoda 185cm, basladigimda da 180 veya uzundum teen age growth scale’de gittigim cizgiye gore daha fazla buyurum sandim olmadi. Yastan dolayi plateler kapanmistir ama belki 1-2 yila steroii bir bulk yapip o sirada gh kullanip bone density ve kalinlik kazanabilirim ama bilmiyorum.

Last edited:
sunu da ekleyeyim bp’nin sizi mental olarak bitirmesine asla izin vermemeye calisin, ben bp’den dolayi 16 yasinda i… tesebussunde bulunan biriyim. karsi cinsler ile de arkadas olmaya calisin onlara yavsadiginizi asla hissettirmeden, kiz herhangi bir iyi arkadas bile kizlari aklinizda objelestirip kendi kafanizi bozmanizi engelliyor ve kisilik olarak da gelistiriyor benim kanimca. Bu benim son postum hesabi silerim yakinda umarim herkes diledigi seye kavusur kavusamasa da o yonde yol kat eder, hayat hic adil degil nasil gozuktugunden belki genetik hastaliklara hatta dogdugun ailenin gelir ve sosyal durumunu da dahil. ozellikle turkiye de hic ama hic degil ama elden de o kadar sey gelmiyor umarim buradaki kimse kendine veya baskalarina zarar vermez ve bu tur konular hayatinizin bir donemi olarak kalir. ben de nadir genetik hastalikla dogdum ama neyseki 15-16 yasinda ameliyat olup atlatabildim onun bendeki mental etkileri devam etti ve ediyor. belki su an bu amk greyceli ne zirliyor diye dusunuyorsunuzdur ama en azindan bp gercegini bulup yabanci forumlarda gezebilen kisiler olarak sizi ortalamadan yuksek zekali insanlar olarak varsayiyorum, kendinize iyi bakin ve iyi bir aileniz varsa uzmeyin. ben kactim.

• +1
Reactions: ayisiken and maarda
Saçın kaç senede bu uzunluğa ulaştı
1,5 yil ama mulletli bir tipik oe idim o siralar cok populer degildi olmaya basladikca kactim o yuzden on taraflar ceneme geliyor arkalar daha uzun

Genel başarı oranı %10 bence iyi bir oran
Orkişe karıları en hipergamik karılar

• +1
Reactions: Serialsuicide and Deleted member 23766
over ama femboy olabilirsin 😛😛, bpli bir adamim oyle bir iddia da bulunmadim ama benim gibi evde gentoo linux compile eden bir tipik pc nerdi bir adama katkisi cok oldu. Cok fazla bosa giden potansiysl adam goruyorum belki birine katkisi olur.
Zaten burda sevgili yapmak isteyip de yapamayacak çok az kişi vardır, çoğu daha fazla seçeneğe sahip olmak istiyor yada en basitinden narsistik eğilimleri var

• +1
Reactions: Charm0, Resistance., Trenmaxx1 and 1 other person