VohnnyBoy
whores, white, Belgrade
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Teska jebena kleveta. Bilo je genocida i ponosim se time. Jebali smo im kevu i nedam niko to da nam oduzme.PSL GOD said it himself
He tagged @bosnian@DBDR @jockidc120610 @iblamegenetics- @bosnian
Jebiga tebra Srebrenica moguje Ahmice zestoko. Al namera se racuna tako da sve to bog placa.@Panzram
Jebiga tebra Srebrenica moguje Ahmice zestoko. Al namera se racuna tako da sve to bog placa.
לא היה רצח עם בסרברניצה, וגם לא בעזהTeska jebena kleveta. Bilo je genocida i ponosim se time. Jebali smo im kevu i nedam niko to da nam oduzme.
na, CETIs @LegendaryKennen Balkancel? Whatever, tagging him anyway.
Wtf is CET?na, CET
central europe (timezone)Wtf is CET?
שקרים והשמצותלא היה רצח עם בסרברניצה, וגם לא בעזה
![]()
nigga you is from where? Slovakia or Czechiacentral europe (timezone)
I thought you were Caucasian or somethingcentral europe (timezone)
im not from a slavic country, shouldve specifiednigga you is from where? Slovakia or Czechia
i am, parents migrated before i was bornI thought you were Caucasian or something
nothing specific except ascension which is why he rots less on here@Lonenely sigma
@hopecel What happened to metalcel? He was Balkan.
To je ona lujka Marina Abramovic?izgleda da su slike prave @Panzram
kakva GILF-ara nmg![]()
da onaTo je ona lujka Marina Abramovic?
Drzi se matora nema sta. Da se ne lazemo, jebo bi je.da ona
Satana bi trebao biti kuratiji. Jebala ih slika satane bez bibisija.View attachment 3857875
nzm kolko legit al zanimljivo u picku materinu
adrenochromeDrzi se matora nema sta. Da se ne lazemo, jebo bi je.
Gde nabaviti to u pm? Koliko cigancadi treba da kasapim za jednu dozu?adrenochrome
ae tebra javi mi sta kaze vesticapitacu je u dm mozda odgovori
dođi kod sinagoga u palmotićevoj ulici 16 imamo pun kufer adrenochromaGde nabaviti to u pm? Koliko cigancadi treba da kasapim za jednu dozu?
dolazim za sledeci sabatdođi kod sinagoga u palmotićevoj ulici 16 imamo pun kufer adrenochroma
da se nadjemo u Mirocku planinu i da se vrsi ritual sa malim sirocicimaae tebra javi mi sta kaze vestica
Otkud ja tagovan lol@MtnLord
obično rabini samo daju adrenochrome židovima ali reći ću im da ste dobri gojim pa će vam sigurno datdolazim za sledeci sabat
naravno dovest ću i rabine sa sobom da bismo efikasno dobili adrenochromeda se nadjemo u Mirocku planinu i da se vrsi ritual sa malim sirocicima
ti si izabraniOtkud ja tagovan lol