evexoria
2x15
her zamanki gibi suriyeli tekele sigara almaya gittim.orda gözüme bir kadın çarptı.kara çarşaflı eli yüzü gözükmeyen hafif zencimsi sub3 iğrenç bir obez kadın.kadın oradaki adıyaman tütünlerine domalmış bakıyordu.ben çok aldırış etmedim abiden touch blue istedim.nikolatanın annesi benim kulağıma fısıldadı.”yavrum bana 1karton oscar alır mısın sana başka yoldan ödeme yaparım”dedi.teyze yok falan derken amk çarşaflı oruspusu beni ikna etti.sigaraları aldık @nikolata nın annesiyle beraber evlerine gidiyoruz.kadın çok yoruldum yavrum beni taşısana dedi ben siktir git amınakoydupumun oruspusu diyince zevke geldi.neyse bir şekilde eve vardık.orda nikolatayı gördüm.beni annesiyle görünce delirdi oruspu evladı.bana saldırmaya çalıştı sonra annesi önüme atladı.”HAYIR ONA VURAMAZSIN O BENİ SİKECEK.” nikolata şaştı kaldı ağlamaya başladı.anneside beni nikolatanın gözü önünde soymaya başladı.nikolata oha çok iyisin falan derken annesi kara çarşafını çıkarttı.sonra nikolatanın annesini gözleri önünde bağırta çağırta siktim.çok iğrençti ama sırf nikolatanın annesi diye sikmek zorundaydım o günden beri düzenli olarak nikolatanın annesini sikiyorum.
@truefoidslayerpqoqo @EK0 @caglar3 @erlang @IranicBvll