Aven
Solstice
bu lukusmekis denilen müptezelliğe ilk girdiğimde denemistim yumurtayla saç yıkama vb olayını. Bok kokuyor + bidaha yıkanana kadar sik kılı gibi duruyor saç.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
O OROSPU COCUGU YUZUNDEN AYLARCA SACIM KOKARAK GEZDIMbu lukusmekis denilen müptezelliğe ilk girdiğimde denemistim yumurtayla saç yıkama vb olayını. Bok kokuyor + bidaha yıkanana kadar sik kılı gibi duruyor saç.
SAM ZIA ISMINI ASLA UNUTMAMbu lukusmekis denilen müptezelliğe ilk girdiğimde denemistim yumurtayla saç yıkama vb olayını. Bok kokuyor + bidaha yıkanana kadar sik kılı gibi duruyor saç.
Kanka o aviyi değişsene aşırı ucube duruyor mk ya her gördüğümde seni o kız olarak hayal ediyorumO OROSPU COCUGU YUZUNDEN AYLARCA SACIM KOKARAK GEZDIM
@yigittsaint aksini iddia etse de kokuyor iste amk sac
kanka ben cok seviyom niyeyse yaKanka o aviyi değişsene aşırı ucube duruyor mk ya her gördüğümde seni o kız olarak hayal ediyorum
@susisesi bu konuya açıklık getirmek lazimO OROSPU COCUGU YUZUNDEN AYLARCA SACIM KOKARAK GEZDIM
@yigittsaint aksini iddia etse de kokuyor iste amk sac
yok aga kalsin seni andiriyoSaçımı sadece suyla yıkıyorum
Ne çok kuru ne çok yağlı yıpranmıyor da kokmuyor da şampuan kullandıgım donemden çok daha iyi arada iltifat bile alıyom
stardew
kanka ben cok seviyom niyeyse ya
belki ilerde degisirim
Yanlış reply seni küçük zenciyok aga kalsin seni andiriyo
no shampoo ok bence conditioner ve argan yağı vs. kullanmaya devam ettiğin sürece.@susisesi bu konuya açıklık getirmek lazim![]()
14 yaşında kafamı yumurtayla yıkamıştım tüm ev benle taşak geçmiştino shampoo ok bence conditioner ve argan yağı vs. kullanmaya devam ettiğin sürece.
Kirlenecek bi aktivite yaptıktan sonra ya da büyük şehirde yaşıyosan az da olsa şampuan kullanma taraftarıyım ben
Edit: kafanızda yumurta mı kırıyonuz amk delileri
leave in conditioner ve argan yagi diyom zaten adamlar direkt bir sey kullanmiyor o ilgincmis bakno shampoo ok bence conditioner ve argan yağı vs. kullanmaya devam ettiğin sürece.
Kirlenecek bi aktivite yaptıktan sonra ya da büyük şehirde yaşıyosan az da olsa şampuan kullanma taraftarıyım ben
Edit: kafanızda yumurta mı kırıyonuz amk delileri