No więc sztywna pani dermatolog niskokluczykowo dala mi recepte na finasteryd

copeuntilumakeit

copeuntilumakeit

Master
Wiec od miesiaca wypadaj mi wlosy i sa juz niezle przezedzone. Wyszlo ze to wina tarczycy i poszedlem z tym do dermatologa (nie po to zeby sie wypowiedzial co sie dzieje albo co robic bo to juz z badan wynika) zeby zdobyc recepte na tretinoid i wlasnie potencjalnie fin/dut. Obejrzala wlosy i powiedziala czy wypadanie wlosow mi przeszkadza - odpowiedzialem ze tak. Wtedy wypisala mi jakas wcierke i ja pytam sie czy ona na recepte jest, powiedziala tak wiec juz w glowie zaczalem sie usmiechac. Wypisala mi finasteryd w plynie a jak poprosilem o tretinoid (bo mam lekkie syfy ale nic powaznego) to tez wypisala. Sztywny gicior i nawet da sie normalnie z nia porozmawiac bo nie pierdoli jak lekarz z powolaniem tylko faktycznie slucha i zadaje personalne pytania.
1790327088050

• +1
Reactions: gruca-looksmaxx223
Wypisała ci samą czystą tretynoinę czy tą wersje z antybiotykiem? Bo o ile się orientuje to czystej tretynoiny nie ma w aptekach? Poza tym do randomowej lekarz się umówiłeś czy z polecenia?

Wypisała ci samą czystą tretynoinę czy tą wersje z antybiotykiem? Bo o ile się orientuje to czystej tretynoiny nie ma w aptekach? Poza tym do randomowej lekarz się umówiłeś czy z polecenia?
mama do niej chozila

szacuneczek dla lekarki

• +1
Reactions: danilabagrov