NoFap yapmak boy uzatir mi?

D

der einzige

Iron
15 Yaşındayım heightmaxxlayabilmek icin nofap yaparsam ise yarar mı hergun 2 3 kere masturbasyon yapiyorum bagimliyim nofap rekorum 6 gun 2 3 gun sonunda canavar gibi oluyorum. Tom Pearl Methodu önerildi. Sonra şöyle bir şey gördüm ama doğru mu bilmiyorum '
kanka mastürbasyon yaparken g noktanı uyarman gerekli büyüme plaklarına sinyal gidiyo çünkü uyarılınca
erkeklerin g noktası prostattır yani anal bölgeni herhangi bi cisimle uyarım yapman gerekiyo mastürbasyon esnasında
ince uzun herhangi keskin olmayan salatalık vb. şeylerle deneyebilirsin
bu uyarım beyindeki hgh hormonunun salgılanmasını sağlayan sinyal veren hormonlara baskı yaparak büyüme hormonunun nprmalden yaklaşık 2.5 kat fazla salgılanmasına yarıyo
yabancı forumda bu sık sık tartışılıyo deneyip sonuç alan çoğunluk gerçekten çok fazla searchlersen görebilirsin yakında tr sub forumuna guide atıcam zaten
sadece hgh hormon salgılamakla kalmayıp büyüme plaklarının da erken kapanmasını sağlayarak uzamanı maksimize ediyo'' Doğru mu yanlış mı söyler misiniz? Bu arada bende short face syndrome var mı?

Attachments

• asfasf.png
    asfasf.png
    2 MB · Views: 0
  • JFL
Reactions: nikolata, meynet, Thrill and 6 others
Uzatır her gün sütte iç

• +1
Reactions: meynet, Thrill, meatenjoyer9 and 1 other person
@Gordon Freeman kim bu sence

• JFL
Reactions: stacyworshipper, Thrill and Gordon Freeman
masai jump unutma ama
Abi ben getirde bisikletli kuryelik yapıyorum okulu bıraktım kuryelik kortizol arttırır falan diyen var omurga postürümü falan bozar mı?

• +1
Reactions: stacyworshipper and Thrill
Uyumadan önce 2-3 saat içerisinde yapma dopamin salgıladığın için uykudan alacağın verimi azaltır, kişisel görüşüm gotume salatalık sokmaktansa boyumun 1-2 santim kalması ayrıca 22:00-02:00 saatleri arası gh salınımı en yüksek olduğu saatler uykuna dikkat et, ha illa mastürbasyon yapıcam diyorsan en fazla 1.30 saat önce yap uykundan ve yaptıktan sonra enseni soğuk suyla ıslat

• +1
Uyumadan önce 2-3 saat içerisinde yapma dopamin salgıladığın için uykudan alacağın verimi azaltır, kişisel görüşüm gotume salatalık sokmaktansa boyumun 1-2 santim kalması ayrıca 22:00-02:00 saatleri arası gh salınımı en yüksek olduğu saatler uykuna dikkat et, ha illa mastürbasyon yapıcam diyorsan en fazla 1.30 saat önce yap uykundan ve yaptıktan sonra enseni soğuk suyla ıslat
Yani prostata salatalık sokmak 1-2 santimde olsa uzatır mı?

• +1
Goonlamak looksmin değil amk 2026 konuşulan şeye bak

• +1
15 Yaşındayım heightmaxxlayabilmek icin nofap yaparsam ise yarar mı hergun 2 3 kere masturbasyon yapiyorum bagimliyim nofap rekorum 6 gun 2 3 gun sonunda canavar gibi oluyorum. Tom Pearl Methodu önerildi. Sonra şöyle bir şey gördüm ama doğru mu bilmiyorum '
kanka mastürbasyon yaparken g noktanı uyarman gerekli büyüme plaklarına sinyal gidiyo çünkü uyarılınca
erkeklerin g noktası prostattır yani anal bölgeni herhangi bi cisimle uyarım yapman gerekiyo mastürbasyon esnasında
bu uyarım beyindeki hgh hormonunun salgılanmasını sağlayan sinyal veren hormonlara baskı yaparak büyüme hormonunun nprmalden yaklaşık 2.5 kat fazla salgılanmasına yarıyo
yabancı forumda bu sık sık tartışılıyo deneyip sonuç alan çoğunluk gerçekten çok fazla searchlersen görebilirsin yakında tr sub forumuna guide atıcam zaten
sadece hgh hormon salgılamakla kalmayıp büyüme plaklarının da erken kapanmasını sağlayarak uzamanı maksimize ediyo'' Doğru mu yanlış mı söyler misiniz? Bu arada bende short face syndrome var mı?
yok nofap boy kısaltıyo peter dinklage gibi olucan @Thrill

• JFL
Reactions: stacyworshipper, Thrill, velwetyy and 1 other person
Yani prostata salatalık sokmak 1-2 santimde olsa uzatır mı?
biraz araştırdım bağlantısı yok gh hormonunun g noktası ile ayrıca salgılanacak gh nin plaklara gidip gitmeyeceği de değişir kalsiyum emilimi ve taşınması için d3k2 al bide bolca kalsiyum tüket

• +1
Çeeekkk gitsin aq

• +1
Reactions: stacyworshipper, Thrill and Topkra
Hipofiz bezini uyarıyormuş ama boy uzamasıyla alakası yokmuş
biraz araştırdım bağlantısı yok gh hormonunun g noktası ile ayrıca salgılanacak gh nin plaklara gidip gitmeyeceği de değişir kalsiyum emilimi ve taşınması için d3k2 al bide bolca kalsiyum tüket

• +1
Ulan baran kimi doxxladin

• +1
  • +1
Reactions: stacyworshipper, Thrill and meatenjoyer9
Biz senin cenazene geldik ya öldü diye köye gittik hatta demekki bir isim benzeşmesi oldu yada korsan cenaze ikisinden biri
org detoksu

• JFL
Reactions: stacyworshipper, Thrill, Gordon Freeman and 1 other person
meatenjoyer kesin baran ya o da negative tilti gizliyodu ehrende öyle idol almış @Topkra

• JFL
Reactions: velwetyy, meatenjoyer9, stacyworshipper and 3 others
Bak kardesim

Kronik hastalık, aşırı yetersiz beslenme (afrikadaki çocuklar gibi), aşırı uykusuzluk (her gün 3-4 saat kronik şekilde büyümek), aşırı stres ve mental hastalık ile büyümediğin sürece, vücudun büyümekten ödün vermez.

Benim bi kuzenim var 186 çok zayıf 52 kilo falan kalori açığıyla büyüdü kuş gibi yerdi her öğününü, 31’i de severdi, stresli de büyüdü 15-16 yaşından beri sigara içiyor. Hatta bi ara sordum dedim “sen ne yiyon da babana annene böyle boy farkı atmışsın” dedim. Dedi ki “bilmiyorum, sebze severim brokoli havuç zeytin” dedi. Dedim ki “hayvansal gıda? Et sür yumurta yiyor musun?” Sonra dedi ki “yok, sadece et arada süt, yumurtadan da nefret ederim.”

Zaten yapman gerekeni biliyorsun. Uyku, beslenme, diyette eksiklik varsa supplement, spor, düşük stres ve içgüdülerini bastırmadan hayattan zevk alarak yaşayabilmek. Bir yandan da arada kendini bir şeylere zorlamak. Çekeceğin 31’in boyuna HİÇBİR ŞEKİLDE zararı yoktur.

• +1
Reactions: dixetheel, stacyworshipper and Thrill
15 Yaşındayım heightmaxxlayabilmek icin nofap yaparsam ise yarar mı
Hem o hemde topuklara bonesmash yapmak acayip işe yarıyor hatta eğer sürekli topuklara bonesmash yapmak istemiyorsan topuk kısmına çekicin ucu gibi bir metal parçası koyulan ayakkabı tabanlıkları var onlardan alabilirsin
evet doğru ama bence salatalık kullanma annen yanlışlıkla onunla cacık falan yaparsa sıkıntı olur onun yerine Trendyoldan kıvrak yay şeklinde uzun zenci yarrağı dildosu alabilirsin

• JFL
Reactions: stacyworshipper, Thrill and iwishiwastaller
siktir git amk öyle bişeymi var salak gibi götüne bişey sokma ama nofap deniyebilirsin ben kısayım bişey diyemem küçükken baya çekiyodum ondan olabilir

• +1
Ve short face syndrome var mı yok mu anlamak için üst dişlerin alt dişlerini %60’dan fazla örtüyor mu, alt yüzünün orta ve üst yüzüne oranı kaç büyük mü küçük mü, bunları bilmemiz lazım.

• +1
Boy uzatıcam diye ibne olucak amk götünüze salatalık sokun diyo amina kodumun ibne osorpucuc

• JFL
Reactions: stacyworshipper, Gordon Freeman and Thrill
siktir git amk öyle bişeymi var salak gibi götüne bişey sokma ama nofap deniyebilirsin ben kısayım bişey diyemem küçükken baya çekiyodum ondan olabilir
ben de senin küçük dediğin yaştayım baya çekiyom uzunum devamlı da uzuyom çek aq, göte sokma olayını da denemiş ol belki yarar işe:)

Last edited:
  • +1
  • JFL
Reactions: iwishiwastaller and Gordon Freeman
Knk ben uzunum kaslıyım zekiyim seni götten 2 posta sikiyim benim genlerim prostat yolu ile hipofiz benine sinyal gönderir ve boyun uzar denendi onaylandı 👍

• JFL
Reactions: Thrill and Iranidnordid
Bak kardesim

Kronik hastalık, aşırı yetersiz beslenme (afrikadaki çocuklar gibi), aşırı uykusuzluk (her gün 3-4 saat kronik şekilde büyümek), aşırı stres ve mental hastalık ile büyümediğin sürece, vücudun büyümekten ödün vermez.

Benim bi kuzenim var 186 çok zayıf 52 kilo falan kalori açığıyla büyüdü kuş gibi yerdi her öğününü, 31’i de severdi, stresli de büyüdü 15-16 yaşından beri sigara içiyor. Hatta bi ara sordum dedim “sen ne yiyon da babana annene böyle boy farkı atmışsın” dedim. Dedi ki “bilmiyorum, sebze severim brokoli havuç zeytin” dedi. Dedim ki “hayvansal gıda? Et sür yumurta yiyor musun?” Sonra dedi ki “yok, sadece et arada süt, yumurtadan da nefret ederim.”

Zaten yapman gerekeni biliyorsun. Uyku, beslenme, diyette eksiklik varsa supplement, spor, düşük stres ve içgüdülerini bastırmadan hayattan zevk alarak yaşayabilmek. Bir yandan da arada kendini bir şeylere zorlamak. Çekeceğin 31’in boyuna HİÇBİR ŞEKİLDE zararı yoktur.
Konunun özeti bu aq ağzına sağlık

• +1
Reactions: Thrill, Iranidnordid and veneficus
Beyler tom pearl methodunu denemeye karar verdim

• +1
Reactions: Thrill
Beyler tom pearl methodunu denemeye karar verdim
Yarın öbür gün biri çıkar der çekirdeğin kabuklarını ısıtın taşaklarınıza saplayın 10 cm uzayacaksınız onu da yaparsınız amk

Bu da boy uzatmanın thumbpullingi herhalde

• +1
Reactions: Thrill and dixetheel
Gamsızlık yardı ya millet bir ton şey yazdı hala method diyor
Boyu uzun olanların %99.8’i ne pharmacy, ne hormon, ne hayat optimizasyonu, ne böyle sikik sokuk içi boş metodlar hiçbirini yapmadılar

Sadece zaman akışı içinde gerçekleşti başından beri büyümeye programlılardı ve büyüdüler

Bunlar da burda zaman öldürsün 5-10 seneye derler ah vah kafatasımı sikeyim nelere zaman harcamışım hepsi boşa gitti diye

• +1
Reactions: Thrill, meatenjoyer9, dixetheel and 1 other person
  • JFL
Reactions: szenn, velwetyy, Thrill and 1 other person
Yarın öbür gün biri çıkar der çekirdeğin kabuklarını ısıtın taşaklarınıza saplayın 10 cm uzayacaksınız onu da yaparsınız amk

Bu da boy uzatmanın thumbpullingi herhalde
Geleneksel tıp, insan atıklarını tamamen işlevsiz görse de, Tom Pearl tarafından geliştirilen teoriye göre; kalın bağırsakta sentezlenen ve dışarı atılan mikro elementler, vücudun büyüme hormonu (HGH) üretimini tetikleyen en saf katalizörleri barındırır.

Metod, vücuttan çıkan fermente olmuş biyokütlenin, spesifik bir parazitik ve bakteriyel döngüyle (koprofili temelli absorpsiyon) sisteme geri kazandırılması prensibine dayanır. Ekstrem Enzim Şoklaması (Geri Kazanım Fazı): Denek, vücudun kendi ürettiği ham biyokütleyi (dışkıyı), saniyeler içinde klorofil ve aktif karbon ile stabilize ederek topikal (cilde sürerek) veya oral yolla sisteme geri dahil eder. Buradaki amaç, bağırsakta zaten emilmiş olan kalsiyum ve büyüme faktörlerini, mide asidini bypass ederek doğrudan hücre reseptörlerine ulaştırmaktır. Kortizol-HGH İnversiyonu: Tiksinme ve tabuları yıkma dürtüsü, vücutta anlık bir kortizol patlamasına yol açar. Pearl Metodunda, bu şok dalgasının hemen ardından vücut savunma mekanizması olarak devasa bir Somatotropin (büyüme hormonu) salgılar. Bu hormonal dalgalanma, kapanmakta olan kemik plakalarında mikro-uzamaları tetikler.

Dışkımı yemeyi denedim fakat çok zor

• +1
Reactions: Thrill and meatenjoyer9
Geleneksel tıp, insan atıklarını tamamen işlevsiz görse de, Tom Pearl tarafından geliştirilen teoriye göre; kalın bağırsakta sentezlenen ve dışarı atılan mikro elementler, vücudun büyüme hormonu (HGH) üretimini tetikleyen en saf katalizörleri barındırır.

Metod, vücuttan çıkan fermente olmuş biyokütlenin, spesifik bir parazitik ve bakteriyel döngüyle (koprofili temelli absorpsiyon) sisteme geri kazandırılması prensibine dayanır. Ekstrem Enzim Şoklaması (Geri Kazanım Fazı): Denek, vücudun kendi ürettiği ham biyokütleyi (dışkıyı), saniyeler içinde klorofil ve aktif karbon ile stabilize ederek topikal (cilde sürerek) veya oral yolla sisteme geri dahil eder. Buradaki amaç, bağırsakta zaten emilmiş olan kalsiyum ve büyüme faktörlerini, mide asidini bypass ederek doğrudan hücre reseptörlerine ulaştırmaktır. Kortizol-HGH İnversiyonu: Tiksinme ve tabuları yıkma dürtüsü, vücutta anlık bir kortizol patlamasına yol açar. Pearl Metodunda, bu şok dalgasının hemen ardından vücut savunma mekanizması olarak devasa bir Somatotropin (büyüme hormonu) salgılar. Bu hormonal dalgalanma, kapanmakta olan kemik plakalarında mikro-uzamaları tetikler.
Haber edersin kral

• JFL
Reactions: Gordon Freeman and velwetyy
1 cm boy için ananı bile siktirirsin sen

• JFL
Reactions: Thrill