NoFoidOperation falan bisi çekek

orco.

orco.

Iron
la beler valla cildiricam la bp kimlere kaldi amk 2 gun once kimsenin haberi yoktu 21 bi anda patlatti her yeri foidler cinsiyetci femceller doldu 12-13 yaslarindalar yeminle cok sinir bozucu is ya gene erkek dusmanligina getirdiler olayi
Screenshot 20250821 154239 TikTok2
Screenshot 20250821 154239 TikTok2 Screenshot 20250821 154239 TikTok2

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak and Dwrk
  • JFL
  • +1
Reactions: maarda, Dwrk, Serialsuicide and 2 others
shalom memur bey! shalom officer!

• +1
  • JFL
Reactions: Dwrk, Serialsuicide, pashanimair and 1 other person
bende yahidu olmak istiyoruöm duvarıda operim p2dod daa olıurum benide yahudi yapın aranıza alın beni

• +1
Reactions: Dwrk and pashanimair
lan napçan 3 5 tane 15 yaşındaki ltb ile sidik mi yarştırcan bunlar öyle bi dönemdeler ki anadolulu düşük testesteron mallardan aldığı ilgilerden dolayı karşıdaki dağları ben yarattım dicekler sende bunlara sövüp dalga geçmeye çalışıp sinirlenip KORTİZOL mu arttıracan

• JFL
  • +1
Reactions: orco. and Serialsuicide
cok haklisin baslarda cok dellenmistim uzulmustum de simdi takmiyom 20 yasinda acnemaxxing istemiyom

• +1
Reactions: pashanimair
siktir et erkeklerden olan kuyruk acısının hınçını çıkarıyorlar

• +1
Reactions: orhanhic, orco., auitistsurvior and 2 others
ltn kekeolardan sıktır yiyince kuyruk acısı cekiyolar

• +1
Reactions: orco.
Unuturlar oülum sakin

• +1
Reactions: orhanhic, orco. and auitistsurvior
ltn keko anadolulular tarafından aldatılıp ya da reddedilip erkek düşmanı oluyorlar ve hayatlarında asla göremeyecekleri chadlite erkekleri koyup kendilerini tatmin ediyorlar. olm, bp falan bildikleri yok ki; kendi içlerinde circle jerk yapıyorlar sadece. Unutulur, bir aya başka bir şey bulurlar eğlenecek.

• +1
Reactions: orco., auitistsurvior and Resistance.
ltn keko anadolulular tarafından aldatılıp ya da reddedilip erkek düşmanı oluyorlar ve hayatlarında asla göremeyecekleri chadlite erkekleri koyup kendilerini tatmin ediyorlar. olm, bp falan bildikleri yok ki; kendi içlerinde circle jerk yapıyorlar sadece. Unutulur, bir aya başka bir şey bulurlar eğlenecek.

• +1
Reactions: Resistance.
hipergami turkiyede bi yere kadar yukselir chadlite yok sirkiyede hadi avrupada olsak neysede

oyuzden kaponyada cinde erkekler yine sikisiyo evleniyo gunujmuzde bile cunku cl falan yok tum erkekler cirkin kısa cinde japonyada hipergamiyi yukseltmeyhe calısırsan kaıdnlar direk single kalır single olur

• +1
Reactions: Serialsuicide
hipergami turkiyede bi yere kadar yukselir chadlite yok sirkiyede hadi avrupada olsak neysede

oyuzden kaponyada cinde erkekler yine sikisiyo evleniyo gunujmuzde bile cunku cl falan yok tum erkekler cirkin kısa cinde japonyada hipergamiyi yukseltmeyhe calısırsan kaıdnlar direk single kalır single olur
turkiyedede en yakısıklısı en iyisi 185 high htn ben cl hic gormuyom anasını siktigimin anadolusunda yani maxxx low htn falan gordum

anca 31 cekersiniz

• +1
Reactions: Serialsuicide

Users who are viewing this thread

Back