true al dajjal
Operation 'htnesmaxxing'
@susisesi @annenisikeyim :/ :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
harbi amk bu adam neden ban yedi cok kral adamdi@Gordon Freeman
selfmis bi sey olmaz bluepiller olarak geziyor artik jfl atamayacak olsa daharbi amk bu adam neden ban yedi cok kral adamdi
ANATHEMA KARDEŞİM BU BİLGİLERE NERDEN ULAŞIYORSUN YOKSA İÇERDEMİSDİN SARP?selfmis bi sey olmaz bluepiller olarak geziyor artik jfl atamayacak olsa da![]()
BLUEPILLER KARDESIMIZIN GORDON OLDUGUNU UMUYORUM CUNKU GORDON DEGILSE SABAH 5 FUHUS BASKINI GIBI BASKIN YEMEMIZ YAKINDIRANATHEMA KARDEŞİM BU BİLGİLERE NERDEN ULAŞIYORSUN YOKSA İÇERDEMİSDİN SARP?
BEN KORURUM SENİ KARDEŞİM SIKINTI YOKBLUEPILLER KARDESIMIZIN GORDON OLDUGUNU UMUYORUM CUNKU GORDON DEGILSE SABAH 5 FUHUS BASKINI GIBI BASKIN YEMEMIZ YAKINDIR
ben?BEN KORURUM SENİ KARDEŞİM SIKINTI YOK
3 SINIF TETİKÇİ TANIDIĞIM VAR @NoxInfernum
AŞKIMMM CANIMM TATLIŞ BEBİŞŞ DİD SOMEONE SAY TATLIŞ ??? @Trenmaxx1ben?![]()
KANDIRMIS SENI SANIRIM BU TANIDIGIN GECEN HAFTA 1 SINIF BEYZBOL OYUNCUSUYDUBEN KORURUM SENİ KARDEŞİM SIKINTI YOK
3 SINIF TETİKÇİ TANIDIĞIM VAR @NoxInfernum
5 MESLEK YAPIYOR O SERBEST PİYASAKANDIRMIS SENI SANIRIM BU TANIDIGIN GECEN HAFTA 1 SINIF BEYZBOL OYUNCUSUYDU
sen net polissin yaselfmis bi sey olmaz bluepiller olarak geziyor artik jfl atamayacak olsa da![]()
Sen senual değil misin lasen net polissin ya
yokSen senual değil misin la