TrustMeBro
Kill, eat, exploit the weak
ardalar anlamazalaka seviyesi gümletti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ardalar anlamazalaka seviyesi gümletti
argüman takip edemeyenlere adım adım yazmıcaz tabiki, dediğim şeyler kötülük probleminin her kapsamında geçerli. Eğer bir konuyu okurken sen düz okuya biliyorsan konu kompleks değildir zaten. Bu konuyu basit yapar. Heralde sen herkesi andaval sandığın için herkese kompleks geliyor zanediyorsun. Felsefeciyle konuşsan zaten anlarsın heralde, çevren yok felsefecinon sequitur
Bu onun basit olduğunu göstermiyor.
Dediğin şey her zaman geçerli değil.
Üstte yazdıklarını felsefecilerin olduğu platformlarda yazma alay konusu olursun hala ders falan saçmalıyorsun.
benım felsefecı cevrem olduda noldu hepsı yarramı yaydı yavsaklarargüman takip edemeyenlere adım adım yazmıcaz tabiki, dediğim şeyler kötülük probleminin her kapsamında geçerli. Eğer bir konuyu okurken sen düz okuya biliyorsan konu kompleks değildir zaten. Bu konuyu basit yapar. Heralde sen herkesi andaval sandığın için herkese kompleks geliyor zanediyorsun. Felsefeciyle konuşsan zaten anlarsın heralde, çevren yok felsefeci
sen çocuksun çocuk felsefeci mi olur aq. çevre çok önemli eğitimli çevren olacakbenım felsefecı cevrem olduda noldu hepsı yarramı yaydı yavsaklar