NT COPE

MogEater

MogEater

sub0 to true adam
NT OLMAK COPE. SIZLER CEVRENIZE GORE SEKILLENMEK UYUM SAGLAMAK ISTIYORSUNUZ CUNKU RICH VE MINIMUM CL 6'2 DEGILSINIZ

EN BUYUK COPE NT OLMAK, FUCK NT, FUUUUCKKK NORMS.

• +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: skincelll, Ashoimex, Aven and 10 others
NT OLMAK COPE. SIZLER CEVRENIZE GORE SEKILLENMEK UYUM SAGLAMAK ISTIYORSUNUZ CUNKU RICH VE MINIMUM CL 6'2 DEGILSINIZ

tam bekledigim posttu senden ama weirdosun knk kabullen:lul:

• +1
Reactions: Aven, orhanhic and Zodiac
nt olmak tamamen genetik btw,ayrıca nt = looks bir bakımdan
en azından smv değiştirebilirsin

• +1
Reactions: skincelll, Ashoimex, Aven and 8 others

Mtn ragebait

• +1
Reactions: Zodiac and İNTİKAM VAKTİ
Buyudugun aile ortaminin acayip etkisi var bide bpyi öğrendiğini yaşın :blackpill:

• +1
hiç mi değişiklik göstermez nt olma durumumuz
ilaç ya da davranış terapisiyle falan?

• +1
  • Hmm...
Reactions: orhanhic, maarda, Zodiac and 1 other person
yakışıklı ve uzun boylu olup yalnız birini görebilirsin ama ortalama yüz ve boya sahip nt birini yalnız göremezsin

• +1
  • Hmm...
Reactions: orhanhic, maarda and Zodiac

piçç indtagram yazsana piçç

hiç mi değişiklik göstermez nt olma durumumuz
ilaç ya da davranış terapisiyle falan?
Ruhsal durumun maddi durumun herşeyin etkiler
INTIKAM VAKTI YAKLASIYOR...,.,.,,,,

• +1
dünya için geçerli ne demek anlamadım weirdo olunca dünyada daha iyimi oluyosun :lul:
just search top 10 richest people and read them biography

• +1
  • JFL
Reactions: orhanhic and Zodiac
Nt olup insanlarin goxunde daha iyi gozukebilirsin ltn olup htb pull layamlar mesela
eger zenginsen weirdo olup funny olabilirsin

• +1
Reactions: Serialsuicide

yanlış düşünüyonuz

• +1
Reactions: reanrao and codeine1119
yakışıklı ve uzun boylu olup yalnız birini görebilirsin ama ortalama yüz ve boya sahip nt birini yalnız göremezsin
chadlite 6,2 fit + rich biri yalnizligi tercihtir. ve lonely degil alone anlaminda yalniz olur.

• +1
  • Hmm...
Reactions: Serialsuicide and İNTİKAM VAKTİ
eger zenginsen weirdo olup funny olabilirsin
asiri blackpilled olmussun bir an once tiktok edit izlemeyi birak kendini kandirmaya baslamissin
Bi konuda zodiac demisti kafayi bozdun ve bunlara inaniyorsun diye dusunmeni tavsiye ederim

• +1
  • Hmm...
Reactions: Zodiac, İNTİKAM VAKTİ and Serialsuicide
nt=looks?
Dışarıdan aldığın geri dönütler,özellikle çocukluk ve ergenlik döneminde dışarıdan gelen sosyal geri bildirimler, erken yaşta beynin nöroplastik yapısıyla birleşince sosyal normlara uyumu doğrudan etkileniyor,dışarıdan aldığın sosyal geri dönüt büyük ölçüde dış görünüşüne bağlı erken yaşta hem öğrenme süreci hem de özgüven gelişimi daha stabil oluyor,nt falan demeyin genetik amk
Veya dış görünüşün pozitif olması sosyal hatalara daha fazla tolerans tanınmasını sağlıyor nt açısından baktığımızda dezavantaj olarak gözüken stretotiplerin dezavantajının kalkması/azalması (nerdy hot guy) halo effect vs..
yanlış düşünüyonuz
Nt olarak psikolojik yapından bahsediyorsak,bu sadece IQ + çevredir yani prenatal dönem,çocukluk (buda senin elinde değil) ve nasıl muamele gördüğündür ve bu da genel olarak nasıl göründüğüne,statüne ve parana göre belirlenir
IQ her şeydir,algıladığın fenomenlerden dünyayı nasıl kurduğundur,senin dünyan IQ'nun sınırlarıyla sınırlıdır.
Soyutlama seviyelerindir; tamamen farklı âlemler,genelde IQ sadece aynı şeyi daha hızlı yapmak sanılır. X'in daha hızlı hali değil, bu Y, Z vs. tamamen farklı bir düşünme biçimidir
Yani biri yalnızca ağaçları görürken,biri hem ormanı hem ekosistemi hem de doğal seçilim yasasını aynı anda görür ve kavrar
Bu derin konu ama örnek olarak leta hollingworth’s range verilebilir,insanlar sadece kendi IQ'larına en fazla 20 puan uzaklıktaki kişilerle sağlıklı eşit düzeyde iletişim kurabilir nt = IQ ve çevre derken demek istediğim buydu IQ 180 olan bir insan sadece 160-200 aralıktaki kişilerle sağlıklı ilişki kurabilir ki bu dünyanın %95+ fazlasını silip atmak demektir,sosyal açıdan en rahat olabileceğin aralık 100-140
Daha yazmaya üşendim ama temeli ve mantığı anlamışsınızdır

• +1
Reactions: ascendantwill, Neokrinshaaa, Zodiac and 4 others
asiri blackpilled olmussun bir an once tiktok edit izlemeyi birak kendini kandirmaya baslamissin
Bi konuda zodiac demisti kafayi bozdun ve bunlara inaniyorsun diye dusunmeni tavsiye ederim
zenginlik ile bp surgery disinda alakasi yok, zenginlik kredidir hayatta gecerli olan sey.

• +1
Reactions: Serialsuicide
nt olmak için dış görünüşün önemi yok
anlamamissin, nt olmak icin dis gorunus gerekli degil zaten, olay nt olmaya gerek yok.

• +1
Reactions: Serialsuicide and swaggy
Dışarıdan aldığın geri dönütler,özellikle çocukluk ve ergenlik döneminde dışarıdan gelen sosyal geri bildirimler, erken yaşta beynin nöroplastik yapısıyla birleşince sosyal normlara uyumu doğrudan etkileniyor,dışarıdan aldığın sosyal geri dönüt büyük ölçüde dış görünüşüne bağlı erken yaşta hem öğrenme süreci hem de özgüven gelişimi daha stabil oluyor,nt falan demeyin genetik amk
Veya dış görünüşün pozitif olması sosyal hatalara daha fazla tolerans tanınmasını sağlıyor nt açısından baktığımızda dezavantaj olarak gözüken stretotiplerin dezavantajının kalkması/azalması (nerdy hot guy) halo effect vs..

Nt olarak psikolojik yapından bahsediyorsak,bu sadece IQ + çevredir yani prenatal dönem,çocukluk (buda senin elinde değil) ve nasıl muamele gördüğündür ve bu da genel olarak nasıl göründüğüne,statüne ve parana göre belirlenir
IQ her şeydir,algıladığın fenomenlerden dünyayı nasıl kurduğundur,senin dünyan IQ'nun sınırlarıyla sınırlıdır.
Soyutlama seviyelerindir; tamamen farklı âlemler,genelde IQ sadece aynı şeyi daha hızlı yapmak sanılır. X'in daha hızlı hali değil, bu Y, Z vs. tamamen farklı bir düşünme biçimidir
Yani biri yalnızca ağaçları görürken,biri hem ormanı hem ekosistemi hem de doğal seçilim yasasını aynı anda görür ve kavrar
Bu derin konu ama örnek olarak leta hollingworth’s range verilebilir,insanlar sadece kendi IQ'larına en fazla 20 puan uzaklıktaki kişilerle sağlıklı eşit düzeyde iletişim kurabilir nt = IQ ve çevre derken demek istediğim buydu IQ 180 olan bir insan sadece 160-200 aralıktaki kişilerle sağlıklı ilişki kurabilir ki bu dünyanın %95+ fazlasını silip atmak demektir,sosyal açıdan en rahat olabileceğin aralık 100-140
Daha yazmaya üşendim ama temeli ve mantığı anlamışsınızdır
benim spesifik olarak bahsettigim nokta nt olup olmamak veya nasil olunur filan deegil.
nt olmak demek, topluma uyum saglamak toplum gibi olmak demek, bunun altinda yatan en temel sebep toplum icinde yasamak, toplum tarafidan kabul gormek.

benim hipotezim su; nt olmaya calismak sevmediign bir muzik turunu ortama uyum saglamak icin dinlemek gibi, gereksiz. yapman gereken sey toplumla birlikte yasamayi ogrenmek degil, toplumdan bagimsiz olsan bile iyi bir hayat yasayabilmen, yani es secimin filanda onemli burada, senin gibi bir es bulmalisin filan, topluma uyum saglamak sacma, ondan daha ust olabilirken.

• +1
Reactions: Serialsuicide, Trenmaxx1 and maarda
:feelsokman:

• +1
Reactions: codeine1119 and reanrao
benim spesifik olarak bahsettigim nokta nt olup olmamak veya nasil olunur filan deegil.
nt olmak demek, topluma uyum saglamak toplum gibi olmak demek, bunun altinda yatan en temel sebep toplum icinde yasamak, toplum tarafidan kabul gormek.

benim hipotezim su; nt olmaya calismak sevmediign bir muzik turunu ortama uyum saglamak icin dinlemek gibi, gereksiz. yapman gereken sey toplumla birlikte yasamayi ogrenmek degil, toplumdan bagimsiz olsan bile iyi bir hayat yasayabilmen, yani es secimin filanda onemli burada, senin gibi bir es bulmalisin filan, topluma uyum saglamak sacma, ondan daha ust olabilirken.
Hayır zaten nt olmak yada olmamak senin elinde olan birşey değil,olabiliyorsan gerekli ortam veya çevre oluştuğunda kendiliğinden yaşanır zaten mesela @ER enjoyer
Bu senin seçtiğin bir konu değil,baya haklısın bu arada entegre olamadığın çevreye uyum sağlamak için enerji efor harcamak yerine sana uygun olan kişileri ortamı bulmak daha mantıklı

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ and Zodiac
Mesela burdaki elemanları kekoların yanına bıraksak entegre olamazlar ve bu nt olmadıkları anlamına gelmez,sadece gerekli ortamda bulunmadığını kanıtlar ki bu ortamın nadirliği yukarıda anlattığım psikolojik yapına göre değişir,nadir olan kısımdaysan = non-nt

• +1
Reactions: Neokrinshaaa and Zodiac
Mesela burdaki elemanları kekoların yanına bıraksak entegre olamazlar ve bu nt olmadıkları anlamına gelmez,sadece gerekli ortamda bulunmadığını kanıtlar ki bu ortamın nadirliği yukarıda anlattığım psikolojik yapına göre değişir,nadir olan kısımdaysan = non-nt
low ıq değilsen amcığı unut diyorsun yani

• Hmm...
  • JFL
Reactions: Trenmaxx1, Zodiac and maarda
low ıq değilsen amcığı unut diyorsun yani
Kadınlarla etkileşiminin nt ile alakası olduğunu sanmıyorum evet dolaylı yoldan var ne kadar sosyal olduğun falan ama bire bir ilişkide düşünürsek pek çok erkek iletişim bakımından fedakarlık verip dayanıyor buna
Tabi dediğim gibi dolaylı yoldan amcık bulmanı etkiliyor non nt olarak daha az sosyal oluyorsun buda çoğu fırsatı kaçırmana sebep oluyor vs..

• +1
Kadınlarla etkileşiminin nt ile alakası olduğunu sanmıyorum evet dolaylı yoldan var ne kadar sosyal olduğun falan ama bire bir ilişkide düşünürsek pek çok erkek iletişim bakımından fedakarlık verip dayanıyor buna
Tabi dediğim gibi dolaylı yoldan amcık bulmanı etkiliyor non nt olarak daha az sosyal oluyorsun buda çoğu fırsatı kaçırmana sebep oluyor vs..
eyvallah cevabın için
nt olunca sosyal kanıtın oluyor bu özellik kadınları çıldırtıyor amk bu yüzden o low ıq nt piçlerin o kadar manitası oluyor
kadınlarla o 'flörtöz' konuşmayı yapamıyorum imalarla konuşmak falan filan çok rahatsız ediyor beni
ıq mu düşürmenin bir yolu var mı nasıl bu insanlar gibi normal ve sosyal olabilirim ilaç veya başka bir tavsiyen var mı

• +1
Reactions: Serialsuicide and Zodiac
neden benimle kavga etmeye calisiyorsun? kavge veya tarismak icin bile vaktim yok bu aralar.
lan yazsana diyom ne kavgası yaşlı adanlar gibi aynı uyuzbuyuz götünü sikecem hw

6’1 htn olarak ntlik cope değil. Tecrübemle sabit

• +1
Reactions: codeine1119 and Zodiac
Hayır zaten nt olmak yada olmamak senin elinde olan birşey değil,olabiliyorsan gerekli ortam veya çevre oluştuğunda kendiliğinden yaşanır zaten mesela @ER enjoyer
Bu senin seçtiğin bir konu değil,baya haklısın bu arada entegre olamadığın çevreye uyum sağlamak için enerji efor harcamak yerine sana uygun olan kişileri ortamı bulmak daha mantıklı
Şakasız benim icin herhangi bir ortam oluşmadı aq tüm ortamları ben oluşturdum:forcedsmile: nt olmak icin ortam,sevgili gibi spesifik şeylere ihtiyacınız yok low inhib olmanız ve herhangi bir ilgi alanına sahip olmanız yeterli

• +1
  • Hmm...
Reactions: Resistance., codeine1119, swaggy and 2 others
Şakasız benim icin herhangi bir ortam oluşmadı aq tüm ortamları ben oluşturdum:forcedsmile: nt olmak icin ortam,sevgili gibi spesifik şeylere ihtiyacınız yok low inhib olmanız ve herhangi bir ilgi alanına sahip olmanız yeterli
cuckhold san bana ayarlaya bilrsn

• Ugh..
Reactions: Zodiac
@Zodiac noldu onun bunun srvgilisini sikmek suçmu olduu

• Ugh..
Reactions: Zodiac
kendimiz gibi insanlarla mi nt olak yani sadece kanka tam anlayamadim demek istedigini, nt olmak cevre acisindan cok onemli ilerleyen yaslarda her türden her turlu isini cozebilecek insanlarla iletisim halinde olman buyuk yaslarda cok buyuk bir arti hayati cok kolaylastiriyor fakat 17-18 tiktok ceken kitleyle ben de nt olmak istemem kendin gibi insanlari bulmak da fazlasiyla zor bazen bazilari senden daha kafadan kirik oluyor cunku

• +1
Reactions: Zodiac, Serialsuicide, orhanhic and 1 other person