Nuke Tırkıye

Misogynist_Maxxer

Misogynist_Maxxer

True Roper
Bundan binlerce yıl sonra ne tırrık halkı ne de kırtık halkı kalmayacak

Milliyetçiler gotlerini parlaklayan ozurlulerdir kendilerini tanri gibi gorup dünyanın sahibi sanarlar

Atatürk çok ileri görüşlü ve gelişimci bir kişiliğe sahipti ama tek ve çok kötü bir hatası vardı bu sik kırığı halka bu ülkeyi verdi ve şuan heykellerine saldırıp ana bacı küfür ediyorlar oysa ki gidip yunanlarin Allah'ı olabilirdi yunanlar sabah akşam put diye tapip sakso çekerdi ama o gelip bu yarrak fenotipli ırkları toplayıp bir araya getirdi

Şeyh Said denen özürlü de parasıyla Stacy sikecegine ülke kurmaya çalıştı sanki çok bir sikim yapabilecekti de tam bir göt veren olduğu için yapamadı

Herkes bir yerin sahibidir taaki bu amına koydugumun dünyası yok olana kadar o yüzden o milliyetçilerin beyinlerini sikeyim her ölümlü insancık gibi sizin de tek vurusluk canınız var amk gelmiş kendi irkinizi Allah sanıyorsunuz tam bir orospu cocugusunuz biraz gözünüzü açsanız her ölümlü canlı gibi

Subforum maymunlardan oluştuğu için muhtemelen açtığım son thread bu olacak çünkü vurulup öleceğim gibi

• +1
Reactions: Atsizz, why not me?, Resistance. and 1 other person
Hindistanlı Chad bile olunur ama bu yarrak fenotipli ülkeden bir bok olmaz

@Dathomirian Zabrak @pashanimair

Sizinde ananızı sikeyim

• JFL
Reactions: Auchelius, Arisylva, why not me? and 1 other person
@atess sende siktir git forumdan

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, cakdripa, İNTİKAM VAKTİ and 3 others
Bundan binlerce yıl sonra ne tırrık halkı ne de kırtık halkı kalmayacak

Milliyetçiler gotlerini parlaklayan ozurlulerdir kendilerini tanri gibi gorup dünyanın sahibi sanarlar

Atatürk çok ileri görüşlü ve gelişimci bir kişiliğe sahipti ama tek ve çok kötü bir hatası vardı bu sik kırığı halka bu ülkeyi verdi ve şuan heykellerine saldırıp ana bacı küfür ediyorlar oysa ki gidip yunanlarin Allah'ı olabilirdi yunanlar sabah akşam put diye tapip sakso çekerdi ama o gelip bu yarrak fenotipli ırkları toplayıp bir araya getirdi

Şeyh Said denen özürlü de parasıyla Stacy sikecegine ülke kurmaya çalıştı sanki çok bir sikim yapabilecekti de tam bir göt veren olduğu için yapamadı

Herkes bir yerin sahibidir taaki bu amına koydugumun dünyası yok olana kadar o yüzden o milliyetçilerin beyinlerini sikeyim her ölümlü insancık gibi sizin de tek vurusluk canınız var amk gelmiş kendi irkinizi Allah sanıyorsunuz tam bir orospu cocugusunuz biraz gözünüzü açsanız her ölümlü canlı gibi

Subforum maymunlardan oluştuğu için muhtemelen açtığım son thread bu olacak çünkü vurulup öleceğim gibi
Güncel ülkücülerin hepsi sokaktan geçen çocuklar :Comfy:

• +1
Reactions: lockedawayfornow
@MogEater bu adam hafta da bir bu ülkeye sallamıyor mu amk kendisi bile katılır

Güncel ülkücülerin hepsi sokaktan geçen çocuklar :Comfy:
Ben sırf ülkücülerden konuşmuyorum herhangi bir milletin herhangi bir ırkın milliyetçisi aptal orospu çocuğudur kim kendini üstün görüyorsa onun beynini amını sikeyim

• +1
Reactions: lockedawayfornow
Gerçek üstün ırk olan beynine siktigimizda yaralanmayan kişi falandır bu örnek olarak dedim gerçek üstün ırk ölümsüzdür ama siz veya diğer milliyetçi orospu çocukları değildir

O kadar yarrak gibi bir ülkeye düştüm ki amk herkes birbirine sallıyor herkes birbirini vuruyor herkes kendini üstün sanıyor cidden Hindistanlı Chad olmaya razıyım

kime sinirlendin bilmiyorum ama 1000 yıl öncede aynı şeyi diyorlardı ve hala ayaktayız

kime sinirlendin bilmiyorum ama 1000 yıl öncede aynı şeyi diyorlardı ve hala ayaktayız
Bunu başkaları da diyordu ama onlar artık yok asimile oldular yok oldular hiç bir şey kalıcı değildir bu orrrrospu çocuğu milliyetçi kaynayan subforuma sesleniyorum ben (onlar kim olduklarını biliyor)

• +1
Reactions: whoishe
Devasa bir aydınlama geçiriyorum anlatacak kimse yok lonelypill en kötüsü lan

@atess sende siktir git forumdan
laf var icraat yok
1000026618

Sen kaç yaşındasın

• Hmm...
  • +1
Reactions: Serialsuicide and Misogynist_Maxxer
Atess'in anasını sikiyorum

Last edited:
knk sen existental crisis işini artık bi salmazsan delirecen gibi

kendine sor, eğer 192 gymmaxxed chad olsaydın bunlar sikinde olur muydu?

tabiki hayir.

o yüzden artık dış görünüşünü geliştirmek için çalışmaya başla. kafandaki tüm sıkıntılar dış görünüşünü istediğin hale getirdiğinde son bulacak trust me.

rotlamak aşırı kötü bir his, o yüzden inthar edecek cesaretin yoksa -ki bence yok- tek yol kendini geliştirmek.

• +1
knk sen existental crisis işini artık bi salmazsan delirecen gibi

kendine sor, eğer 192 gymmaxxed chad olsaydın bunlar sikinde olur muydu?

tabiki hayir.

o yüzden artık dış görünüşünü geliştirmek için çalışmaya başla. kafandaki tüm sıkıntılar dış görünüşünü istediğin hale getirdiğinde son bulacak trust me.

rotlamak aşırı kötü bir his, o yüzden inthar edecek cesaretin yoksa -ki bence yok- tek yol kendini geliştirmek.
Bu dediklerin çok doğru bunları hiç yalanlamıyorum ve evet dediklerin sorunların büyük bir bölümünü çözer ama bazı şeyler var yüz veya boyun cozemeyecegi şeyler bunun örneği olarak Vasiliy falan var adam genetiğin suyunu çıkarmış her şeye sahipti ama hala da mentalcell

• +1
Reactions: why not me? and Serialsuicide
Bu dediklerin çok doğru bunları hiç yalanlamıyorum ve evet dediklerin sorunların büyük bir bölümünü çözer ama bazı şeyler var yüz veya boyun cozemeyecegi şeyler bunun örneği olarak Vasiliy falan var adam genetiğin suyunu çıkarmış her şeye sahipti ama hala da mentalcell
vasilynin mentalcelliginin gercek hayatıyla baglantısı oldugunu sanmiyorum

psl god aktör olup, bu looksmaxxing denen boktan bile haberi olmayan, kadınlardan köpek gibi ilgi alan bir adamin camdan atlamasi bana cok mantiksiz ve aptalca geliyor hic arastırmadim ama

• Hmm...
  • +1
vasilynin mentalcelliginin gercek hayatıyla baglantısı oldugunu sanmiyorum

psl god aktör olup, bu looksmaxxing denen boktan bile haberi olmayan, kadınlardan köpek gibi ilgi alan bir adamin camdan atlamasi bana cok mantiksiz ve aptalca geliyor hic arastırmadim ama
Çok karmaşık bir şey biz onu anlayamayız belki kendi kafasında haklıdır bilemeyiz

• +1
Reactions: why not me?
Yav siktir et oglum bak gundemi bile takip etme,

Ben milliyetci olup bu tur seyleri kafama taktigim gunlerin amina koyayim.

Sunu unutmayin gunun sonunda yalnizsiniz ve oldugunuz kisiyle basbasasiniz ne sizi ulkeniz nede gotunu yaladiginiz adamlar kurtaracak.

• +1
  • Love it
Reactions: why not me?, Neokrinshaaa, Misogynist_Maxxer and 1 other person
Yav siktir et oglum bak gundemi bile takip etme,

Ben milliyetci olup bu tur seyleri kafama taktigim gunlerin amina koyayim.

Sunu unutmayin gunun sonunda yalnizsiniz ve oldugunuz kisiyle basbasasiniz ne sizi ulkeniz nede gotunu yaladiginiz adamlar kurtaracak.
Çok dürüst olacağım senden böyle bir cevap beklemezdim dibine kadar haklısın

• +1
Reactions: Atsizz