Obez ltn benden daha çok kız götürüyo

susisesi

susisesi

short ester luvr
Uninin ilk gunu tanistigim turk bi cocuk var baya obez kisa ltn falan ama benden cok play aliyo amk bu hayatta ozguvenli nt olmak vardi

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: Trenmaxx1, BladerFlame, erlang and 11 others
Hepsi senin kafanda, dostum.

• +1
Reactions: olivero'batı, blackpillruinedmyli, nikolata and 4 others
187 hhtn btw

• JFL
Reactions: jsbera, camelblack, tehlikelitosbaga and 7 others
Just be confident

• JFL
Reactions: camelblack, EK0, susisesi and 1 other person
  • JFL
Reactions: nikolata, camelblack, Gordon Freeman and 1 other person
187 hhtn btw
ayakkabı tabanımın altına katlayıo çorap koydum kızlar boyumu sordu bilmiyom ki 190 falandımdır herhalde dedim:lul:

Saka maka autist olup her seyi mahvetmem umarim ama pek tipim olmayan ltb bi kiz var cok tatli biri umarim bisiler olur

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: jsbera, iluvanavar, maarda and 5 others
al beni yanına sevgilim…

• JFL
  • +1
Reactions: olivero'batı and Topkra
Kardo şu forumu terk et bide biraz rahat ol amk skill issue

• JFL
Reactions: olivero'batı, Gordon Freeman, susisesi and 1 other person
Uninin ilk gunu tanistigim turk bi cocuk var baya obez kisa ltn falan ama benden cok play aliyo amk bu hayatta ozguvenli nt olmak vardi
Ağa senin tip nasılki play alamiyon

knk tipim kötü değil aproach da alıyom da çocuk benden daha cok aliyo onu diyom sadece oyle gozuksem ropelardim hani
Sosyal statüsü senden daha yüksek muhtemelen daha dışa dönük olmalısın

• +1
Reactions: susisesi
Sosyal statüsü senden daha yüksek muhtemelen daha dışa dönük olmalısın
yani nasi beceriyo bilmiyom hic aproach almiyo ama çatır çutur numara alıyo kızlarla takılıyo hep

Attachments

• ya-bu-dünya-böyle-işte---smells-like-teen-spirit-edit---sıfır-bir-ozi.mp4
    478.1 KB
  • +1
Reactions: eniyiguresci
ayakkabı tabanımın altına katlayıo çorap koydum kızlar boyumu sordu bilmiyom ki 190 falandımdır herhalde dedim:lul:

Saka maka autist olup her seyi mahvetmem umarim ama pek tipim olmayan ltb bi kiz var cok tatli biri umarim bisiler olur
187hhtn ve ltb looksmatched brutal hypergamy 🥀

• JFL
187hhtn ve ltb looksmatched brutal hypergamy 🥀
baya aseksüelim ciddi tipi o kadar takmiyorum. Sexual attraction zaten yaşamadığım bişey olduğu için birinden hoşlanınca aşırı tatlı geliyo bana her şeyi

hayatta tek kriterim obez olmaması

• +1
Reactions: foidsforlife, szenn, blackpillruinedmyli and 2 others
kız her akşam yazıyodu bugün kanka yazmış over

• So Sad
Reactions: szenn
beni friendzonelayan kızın exi lmtn 178 falan

• +1
  • JFL
Reactions: jsbera, szenn and susisesi
baya aseksüelim ciddi tipi o kadar takmiyorum. Sexual attraction zaten yaşamadığım bişey olduğu için birinden hoşlanınca aşırı tatlı geliyo bana her şeyi

Nasil blackpillendin olm o zaman

Nasil blackpillendin olm o zaman
aldatıldım

ama aldatılmadan önce de farkındaydım baya hep tip kasıyodum

tip sikimde değil derken karşımdaki için diyorum zaten

• +1
  • So Sad
Reactions: camelblack, Naughty America and szenn
aldatıldım

ama aldatılmadan önce de farkındaydım baya hep tip kasıyodum

tip sikimde değil derken karşımdaki için diyorum zaten
Karsidaki icinde oyle olmasini bekliyor insan
Ben de mesela cok dis gorunuse takilmiyorum, ama arkadas cevrem falan yadirgiyor benle kiyaslandiginda daha asagida diye
Cok kuruluyorum

• +1
Reactions: Iranidnordid
tatlı streetwear giyen kız görürsem ben otomatik 5 takla atıyom geri geri

• +1
Reactions: Trenmaxx1 and susisesi
Ben de mesela cok dis gorunuse takilmiyorum, ama arkadas cevrem falan yadirgiyor benle kiyaslandiginda daha asagida diye
Cok kuruluyorum
Abi deliler gibi çekim hissettigim kıza herkes bu senin liginin altında falan dediler ilgimç

Cok kuruluyorum
yani mlsf otle degil. Su ana kadar 2 sevgilim 1 flörtüm oldu üçünde de arkadaşlarım laf etmişti tip olarak çok altında diye. Ama ne biliyim biri bana azıcık ilgi göstersin her hareketi, mimiği, fiziksel özelliği tatı gelmeye başlıyo.
tatlı streetwear giyen kız görürsem ben otomatik 5 takla atıyom geri geri
my brother just another me
Abi deliler gibi çekim hissettigim kıza herkes bu senin liginin altında falan dediler ilgimç
benim bi 6 ay fln once konustufum 150 bi flortum vardi ve asiri asiri hoslaniyodum. Arkadaslarim her firsatta ne kadar cirkin oldugunu yuzume vuruyodu. Hala da cirkin oldugunu dusunmuyorum btw

• +1
  • Love it
Reactions: szenn, BugraSA and Iranidnordid
benim bi 6 ay fln once konustufum 150 bi flortum vardi ve asiri asiri hoslaniyodum. Arkadaslarim her firsatta ne kadar cirkin oldugunu yuzume vuruyodu. Hala da cirkin oldugunu dusunmuyorum btw
Ben başta fiziğe olmak üzere çekim hisseden azgın hayvanın teki olduğum için olabilir, kadın bakımlı ve high fertility signs sahip olunca (ayva göbek geniş kalça kalın bacak iri göğüsler) kendimi kaybediyorum amk

Ben başta fiziğe olmak üzere çekim hisseden azgın hayvanın teki olduğum için olabilir, kadın bakımlı ve high fertility signs sahip olunca (ayva göbek geniş kalça kalın bacak iri göğüsler) kendimi kaybediyorum amk
aseksüel finalbossum, obez olmamak disinda kriterim yok. Su ana kadarki hicbir sevgilimin ne memesi ne gotu vardi. boylardi birbirlerinden cok farkliydi ten renkleri saclari her boklari farkliydi amk. O kadar kriterim yok ki inanilmaz.

Tek kendim de eskiden fat fuck olduğumdan fatphobicim

• +1
üstüne bide DNR attı ropefuel amk
Şan ne kankasi amk ne kankasi ne diyo bunsen 188 htn degil misin nasıl oluyo boyle bisey hayır olamaz hayır aminakoyim hayır

Marlon plsss pull her marlon

• JFL
Reactions: camelblack, mtn_dude_193 and susisesi
Şan ne kankasi amk ne kankasi ne diyo bunsen 188 htn degil misin nasıl oluyo boyle bisey hayır olamaz hayır aminakoyim hayır

Marlon plsss pull her marlon
187 falanip 192 ye fln fraudluyom

su an hhtn overrate yuksek ihtimalle kilo verdim ama hala prime a gore fazlayim

• +1
tip kadar özgüvende önemli gaylere baksana bir tane erkek arkadaşları yok full kız çerçeveleri var kız arkadaş yapmak basit zaten, igden rastgele bir kıza istek atıp(çirkin olmicak cirkinlerde acayip ego var) özgüvenli olun konuşmayı devam ettirin absürt şakalar yapın falan net bağlanır feministim kolpasida sıkın garantiye alırsınız ama iq seviyesi yüksek olan kızlarda deneyin yoksa dediğim geçerli değil

cocugun %95 friendzonelanma ihtimali de var
anlattigin durum kadinlarin dogasina aykiri da ondan
veyahut cocukun niche bi tarzi vardir(gene friendzonelanacak)
velhasil kelam belki de gaydir
senin yuksek T'ne hayran kalabilir dikkat

• +1
Reactions: susisesi and IzotretinoinKullani
tip kadar özgüvende önemli gaylere baksana bir tane erkek arkadaşları yok full kız çerçeveleri var kız arkadaş yapmak basit zaten, igden rastgele bir kıza istek atıp(çirkin olmicak cirkinlerde acayip ego var) özgüvenli olun konuşmayı devam ettirin absürt şakalar yapın falan net bağlanır feministim kolpasida sıkın garantiye alırsınız ama iq seviyesi yüksek olan kızlarda deneyin yoksa dediğim geçerli değil
İQ seviyesi yüksek olan kız senin attığın feminist kolpalarini ayikmak için bi test eder seni ruhun duymaz amunakoyim bide İQ seviyesi yüksek olsun diyorsun kızlar her anda ister istemez seni test ederler ona göre kalıp olusturursun nasıl göründüğünle değil

• +1
Reactions: Iranidnordid and susisesi

aseksüel finalbossum, obez olmamak disinda kriterim yok. Su ana kadarki hicbir sevgilimin ne memesi ne gotu vardi. boylardi birbirlerinden cok farkliydi ten renkleri saclari her boklari farkliydi amk. O kadar kriterim yok ki inanilmaz.

Tek kendim de eskiden fat fuck olduğumdan fatphobicim
My bro is just another me aq herşey mi aynı olur

Aynisini dersek taslaniriz mesela

• So Sad
İQ seviyesi yüksek olan kız senin attığın feminist kolpalarini ayikmak için bi test eder seni ruhun duymaz amunakoyim bide İQ seviyesi yüksek olsun diyorsun kızlar her anda ister istemez seni test ederler ona göre kalıp olusturursun nasıl göründüğünle değil
kadın düşmanı değilim ki sıkıntı yok o yüzden fazla derine inmiyorum burda dışlanırim diye benim normal halime göre kalıp oluşturuyorsa sıkıntı yok ama cidden dediğin gibi test ederse burda ki çoğu kişi elenir amk SZŞFĞXOĞZHĞSHİJDDHŞ, iq baya önemli faktör bilinçli olmalı

Last edited:
kadın düşmanı değilim ki sıkıntı yok o yüzden fazla derine inmiyorum burda dışlanırim diye benim normal halime göre kalıp oluşturuyorsa sıkıntı yok ama cidden dediğin gibi test ederse burda ki çoğu kişi elenir amk SZŞFĞXOĞZHĞSHİJDDHŞ, iq baya önemli faktör bilinçli olmalı
ne anlatiyon yarram

• JFL
Reactions: jsbera and szenn
My bro is just another me aq herşey mi aynı olur

Aynisini dersek taslaniriz mesela
Ben kızılayda 188-190 civarı profilindeki koreliye benzeyen bi

Çocuk görmüştüm tanıyon mu o sen misin polo galan giyiyodu böyle moggerdi ama agaca yaslanış şekli çok corny gelmişti falan

• JFL
Reactions: jsbera, susisesi and eniyiguresci
Aseksüelsen kızlarla niye çıkıyon

Finastride kullanmış mıydın

Aseksüelsen kızlarla niye çıkıyon
aromantik değilim, sex neuteral aseksüelim. Cinsel çekim hissetmiyorum ama öpüşmek vs. hoşuma gidiyo. Sexten de nefret etmiyorum öyle ahım şahım bişey değil ama dediğim gibi sadece cinsel çekim hissim yok

• +1
Reactions: jsbera, szenn and eniyiguresci
cinsel çekim olmadan kızlarla şansın çok düşük kız hamburger yemek istiyor sen ona teriyaki sos veriyorsun gibi bir olay ya da 13 14 yaşlarda ki ergenlik aşkları gibi olmalı, senin gibi bir kız bulmadıktan sonra çok zor blackpillmaxxla panik yap

cinsel çekim olmadan kızlarla şansın çok düşük kız hamburger yemek istiyor sen ona teriyaki sos veriyorsun gibi bir olay ya da 13 14 yaşlarda ki ergenlik aşkları gibi olmalı, senin gibi bir kız bulmadıktan sonra çok zor blackpillmaxxla panik yap
onceki iliskimde 2 yil boyunca cinsel aktiftim.

Cinsel cekim hissetmiyorum demek sikismiyom demek degil sadece birini gorunce azip sikmek istemiyorum.

yarramin mor kafası anlayacak olgunlukta değilsin daha siktir git sikini tokatla 31 cek
aptal orospu evladı kendini öldür amk aynı threadde 5 kere aseksüelim yazan adama 31 çek diyo iqlet orospu evladı

o randomu da al ananın amına geri sok gitmişken geri girmeye çalış doğman hataydı
13 yaşında çocuk gelmiş olgun değilsin diyo bize dün hesap açmış

• JFL
Reactions: szenn