maarda
Kraken
cok büyük hayal kırıklıgına ugrucan knkbenimki düzelir ez (şuanlık)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
cok büyük hayal kırıklıgına ugrucan knkbenimki düzelir ez (şuanlık)
undercover optaydi ben maarda ve menasi oyalarken gizlice gidip bi postal annelerine attiiyi vala nolsun yks kasmaya devam. sende durumlar nasıl? bide sen niye banlandin amk
uğradım bile ez uğramamış olsam neden böyle mal olurdumcok büyük hayal kırıklıgına ugrucan knk
İslamda ki ahiret düşüncesiyle onların bi alakası yok, benzer olan tek nokta ölümden sonra hayat düşüncesi ki bu düşünce insanlarda her zaman olmuştur ve olacaktır.. Neyse keyfin bilir peygamber değilim ki islama davet edeyim milletiislam dini gökten düşmedi ki amk. tüm dinlerin tarihsel bir arka planı var. hepsi basitten karmaşığa doğru ilerliyor. mesela ahiret bağlamında attığım kitabı okursan ahiret düşüncesinin nasıl yavaş yavaş ortaya çıktığını göreceksin. monoteizmde öyle
forumu tehdit ettimiyi vala nolsun yks kasmaya devam. sende durumlar nasıl? bide sen niye banlandin amk
lelouch pp koyan anime bağımlısı ergen anlayamaz bu işleri, kızlar amımı sik diye bana dm atıyolar ağlaçok havalısın kanka kızlar kesin amımı sik diye dm atıyordur sana
nası yok amk ben direkt ahiret kavramının kendisinden bahsediyomİslamda ki ahiret düşüncesiyle onların bi alakası yok, benzer olan tek nokta ölümden sonra hayat düşüncesi ki bu düşünce insanlarda her zaman olmuştur ve olacaktır.. Neyse keyfin bilir peygamber değilim ki islama davet edeyim milleti..
Ure hayatta kal her sey kral sentetik genetik komunizm gelene kadar overYani ergen kardeşlerimiz hiç ölmeyecekmiş gibi yaşıyorlar ya ascendleyecek chad olacak sonra partiden partiye karıdan karıya atlayacaklar, peki birgün öleceğini anladığında ne olacak? Ölüm varken dünya için çabalamak ne kadar mantıklı? Fikirlerinizi merak ediyorum..
islamdan önceki 3 büyük kitapta geçiyor bunlar ama tahrif edildiği için güvenilmez ,geçmişte de kavimlere peygamber gönderildi, insanlar ahiret bilgisini yarım yamalak kulaktan dolma da olsa öğrenmiş olabilirler.. Ama en güvenilir bilgi Kuran'da geçen..nası yok amk ben direkt ahiret kavramının kendisinden bahsediyom
Vakti gelince ossura ossura öleceğiz zaten takma kafayaUre hayatta kal her sey kral sentetik genetik komunizm gelene kadar over![]()
Kanka ölümden sonra hayatın olduğu ne malumPesimist değil realist, çözüm odaklı olmak lazım eğer ölüm varsa ve kaçınılmaz bir gerçekse bunun için ne yapabilirsin? Sen şimdi üniversite kazanacaksın işte v-tape body yapacaksın fitnessa gidip, hadi düşük bi ihtimal dış görünüşü iyileştirdin sonra karı avına çıkacaksın, iş bulması kariyeri boku püsürü de var, hayatının bir anlamı olacak mı zannediyorsun? Mutluluk sence bunlarda mı?
Yaratıcın sana vahiyle bildirdiği için ona güveniyorsun ve inanıyorsun (başka seçenek yok)Kanka ölümden sonra hayatın olduğu ne malum
tam anlamadım amk beynim çalışmıyor şuan. ama yukarıda ölümden sonra hayat düşüncesi hep vardı dedin de neye dayanarak dedin ki? çok çok eski insanların ölü gömme ritüellerini falan diyorsan pek temellendirmiyor onlar ahiret düşüncesini.islamdan önceki 3 büyük kitapta geçiyor bunlar ama tahrif edildiği için güvenilmez ,geçmişte de kavimlere peygamber gönderildi, insanlar ahiret bilgisini yarım yamalak kulaktan dolma da olsa öğrenmiş olabilirler.. Ama en güvenilir bilgi Kuran'da geçen..
ölümden sonra ruhların bir yere gittiğine inanıyorlar işte uçmag gibi, içgüdüsel olarak insanlar genelde ölümden sonra bi hayat düşünerek hayatlarına anlam bulmaya çalışmışlar (ahiret bilgileri yokken)tam anlamadım amk beynim çalışmıyor şuan. ama yukarıda ölümden sonra hayat düşüncesi hep vardı dedin de neye dayanarak dedin ki? çok çok eski insanların ölü gömme ritüellerini falan diyorsan pek temellendirmiyor onlar ahiret düşüncesini.
Bilmediği şeyde yok ossurukcan seniAllah yok
Varsa çıksın karşıma 2 tokatlarımBilmediği şeyde yok ossurukcan seni
Bence maarda yok cunku siktim olduVarsa çıksın karşıma 2 tokatlarım
Sen yarrakgibi jawi olan gozluk arkadas miisin ona benziyosun sanki bu arada allah yok
ascendleyecek chad olacak sonra partiden partiye karıdan karıya atlayacaklar,
Cunku bilim ve felsefe henuz gelismemisti insanlar yasadiklari olaylari anlamlandiramiyorlardiölümden sonra ruhların bir yere gittiğine inanıyorlar işte uçmag gibi, içgüdüsel olarak insanlar genelde ölümden sonra bi hayat düşünerek hayatlarına anlam bulmaya çalışmışlar (ahiret bilgileri yokken)
![]()
Tarih Boyunca Çeşitli Toplumlarda Görülen Ahiret İnancı Nasıldı? | Sorularla İslamiyet
Tarih boyunca bütün toplumlarda, âhiret inancının izleri, Ä°slâmî manada olmasa da, kuvvetli veya zayıf bir Åekilde görülmektedir.sorularlaislamiyet.com
ölümsüzlüğü ve lifetime arttırmanın yollarını aramıştımYani ergen kardeşlerimiz hiç ölmeyecekmiş gibi yaşıyorlar ya ascendleyecek chad olacak sonra partiden partiye karıdan karıya atlayacaklar, peki birgün öleceğini anladığında ne olacak? Ölüm varken dünya için çabalamak ne kadar mantıklı? Fikirlerinizi merak ediyorum..
??????????lelouch pp koyan anime bağımlısı ergen anlayamaz bu işleri, kızlar amımı sik diye bana dm atıyolar ağla![]()