Öz baban tarafından moglanmak

Misogynist_Maxxer

Misogynist_Maxxer

Bronze
Bir arabın beni moglamasına okeyim, bir senegallinin beni moglamasına okeyim ulan hindistanlı moglasa hadi ona da tamam. Ulan öz babanın seni moglaması kadar brutal bir şey yok amk adam boy hariç her yönden beni mumbai'ye kadar mogluyor. Üstüne üstlük baya kilolu debloatcell ona rağmen sadece gözleri ile mogluyor.

Sizin babanız sizi mogluyor mu merak ettim?

Last edited:
  • +1
Reactions: orbitalover and Dathomirian Zabrak
Bir arabın beni moglamasına okeyim, bir senegallinin beni moglamasına okeyim ulan hindistanlı moglasa hadi ona da tamam. Ulan öz babanın seni moglaması kadar brutal bir şey yok amk adam boy hariç her yönden beni mumbai'ye kadar mogluyor. Üstüne üstlük baya kilolu debloatcell ona rağmen sadece gözleri ile mogluyor, baba çok yakışıklısın diyince töbe de diyor amk.

Baban haklı geymisin amk kız olsan neysede erkeğin babasına " Çok yakışıklısın babacığömm" dediği nerde görülmüş bu yüzden t düşüyor

Baban haklı geymisin amk kız olsan neysede erkeğin babasına " Çok yakışıklısın babacığömm" dediği nerde görülmüş bu yüzden t düşüyor
Lan ne alakası var mk, test etmek için bir kere dedim böyle cevap verdi yoksa niye durduk yere çok yakışıklısın diyeyim amk.

• JFL
Reactions: Serialsuicide and Dathomirian Zabrak
Lan ne alakası var mk, test etmek için bir kere dedim böyle cevap verdi yoksa niye durduk yere çok yakışıklısın diyeyim amk.
Gizli gey misin kral kanka eğer kendine o potansiyeli görüyorsan ve reseptör hassasiyetinin babaninkine benzer olduğunu düşünüyorsan yaşında gençse gir küre

Gizli gey misin kral kanka eğer kendine o potansiyeli görüyorsan ve reseptör hassasiyetinin babaninkine benzer olduğunu düşünüyorsan yaşında gençse gir küre
Ben şuan için calisthenics ile uğraşıyorum, ileride bakabilirim ama doğaldan yürümeyi tercih ediyorum şimdilik.

Ben babamı feci mogluyorum
Gençliğinde armenoid-al pacino tarzı bir fenotipi varmış
Ben ise pontid-alpine yada pontid turanid gibiyim.
2 mizden de bir sik olmadı gerçi

• JFL
  • So Sad
  • +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, divisionpanzerfaust and orbitalover
Bir arabın beni moglamasına okeyim, bir senegallinin beni moglamasına okeyim ulan hindistanlı moglasa hadi ona da tamam. Ulan öz babanın seni moglaması kadar brutal bir şey yok amk adam boy hariç her yönden beni mumbai'ye kadar mogluyor. Üstüne üstlük baya kilolu debloatcell ona rağmen sadece gözleri ile mogluyor.

Pederin eye area beni allama kadar mogluyor amk brutal

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer
  • So Sad
Reactions: orbitalover
  • So Sad

benimkide beni mogluyor gençken chadlite

• Woah
Ben babamı feci mogluyorum
Gençliğinde armenoid-al pacino tarzı bir fenotipi varmış
Ben ise pontid-alpine yada pontid turanid gibiyim.
2 mizden de bir sik olmadı gerçi
Sen çekik gözlüyüm diyordun baban da al pacinoya benziyorsa gözleri subhumandir. Genetik piyangoyu iyi tutturmuşsun azizim

Users who are viewing this thread

Back