özel hastane hormon testi

iwishiwastaller

iwishiwastaller

future htn, still khhv
ürolojiye gittim yapmadı orospu evladı doktor

özele gitsem ortalama ne kadar tutar bilen varmı

ürolojiye gittim yapmadı orospu evladı doktor

özele gitsem ortalama ne kadar tutar bilen varmı
özelde üroloji tamamlayıcı sigorta varsa beleşe testo prolaktin fln bakıyo dahiliyede de bedavaya hemogram çektirebiliyon ama dahiliyeye gidip hormon testi istersen ekstra para alıyolar.

Ama tamalayıcı sigortan fln yoksa gidip labdan direkt test parası ödemek daha ucuza gelir

• +1
Reactions: iwishiwastaller
özelde üroloji tamamlayıcı sigorta varsa beleşe testo prolaktin fln bakıyo dahiliyede de bedavaya hemogram çektirebiliyon ama dahiliyeye gidip hormon testi istersen ekstra para alıyolar.

Ama tamalayıcı sigortan fln yoksa gidip labdan direkt test parası ödemek daha ucuza gelir
özel dahiliyeye gitmeyi anladımda labdan direkt test parası ödemek derken neyi kastettin

• +1
hangi özel hastaneye gittiğine göre de fiyat çok değişiyo onu arastır cok lüks olmayan biyere git

• +1
hangi özel hastaneye gittiğine göre de fiyat çok değişiyo onu arastır cok lüks olmayan biyere git
aradım hastaneye gel diyolar fiyat vermiyolar, gariban gibi hastane gezmek istemiyorum

ya kanka sıkıntı senden bazı piçler muayene ücreti de alabilir benim özel sigortam var çoğu hastanede çok ucuza geliyo %60-80 karşılıyo

• +1

Devlet sağlık ocağı da bakıyor ki amk

• +1
  • Hmm...
Reactions: Timuri and iwishiwastaller
Devlet sağlık ocağı da bakıyor ki amk
adam devlet ürolojiye gitmiş yapmamışlar testi bilmiyoz mu aq başka yerde de yapılabildiğini

adam devlet ürolojiye gitmiş yapmamışlar testi bilmiyoz mu aq başka yerde de yapılabildiğini
üroloji her zaman bakmaz sıkıntın yok der yollar aile hekimiyle arkadas olursan bakar istediğine olay orda eşşek misin aq

üroloji her zaman bakmaz sıkıntın yok der yollar aile hekimiyle arkadas olursan bakar istediğine olay orda eşşek misin aq
amk salağı argümanını sikiyim ürolojiyle arkadaş ol o zaman yarrak kafası eşşek diyo bide

amk salağı argümanını sikiyim ürolojiyle arkadaş ol o zaman yarrak kafası eşşek diyo bide
sağlık ocağı randevusu mu daha kolay alınıyor üroloji mi amk eşeği her zaman aynı doktora randevu bulmak zor aile hekimine sikinin keyfine randevu alabilirsin

sağlık ocağı randevusu mu daha kolay alınıyor üroloji mi amk eşeği her zaman aynı doktora randevu bulmak zor aile hekimine sikinin keyfine randevu alabilirsin
aile hekimi nasıl yapcak amk lab varmı da onlarda