Özürlü A101 kasiyerine yürümek

StuntmanMike

StuntmanMike

Luminary
Evet klasik konular ama bu sefer bir iki önemli detay farklı.
Bunlardan biri kız güzel(HTB ve üstü diyebilirim)
Ve özürlü
Evet özürlü. Ya IQsu düşük yada bebekken havale geçirmiş IQsu çok düşük. O kasadayken arkada kuyruk oluşuyor bir iki defa da konuştum kızla özgüveni 0 garip hareketleri var. Başta travmalıdır diye düşündüm sonra retard olduğu kanısına vardım
Yinede baya sexy
Açıkcası yürürsem tavlarım diye düşünüyorum ama 2 detay sıkıntı biri kız özürlü olduğu için asla gerçek bir ilişki içinde olamayız .
Ayrıca kızın kalbini de kırmak istemiyorum evet vicdanım el vermiyor içinde bir kötülük yok çünkü
Yinede
Kız 20lik HTB
Bende 27lik incelim
Çok feci azdırıyor ama kalbimde yapma üzersin diyor

• +1
  • Woah
  • JFL
Reactions: OversallSülo, Kayra139, Aven and 4 others
kariyeri dövdüm testom artti kız bana baktı

• +1
Reactions: stacyworshipper
şaka şaka git konuş sakasiz salak kız en iyisi haberin olsun

• +1
  • +1
Reactions: Kayra139 and stacyworshipper
Bi de sen aşık olmuşsun amk baya haberin olsun kanka

• +1
Bi de sen aşık olmuşsun amk baya haberin olsun kanka
Bilemiyorum azıyorum kesinlikle ama bir tarafımda üzüldü 2 güne kadar travmatik bir geçmişi vardır diye düşünüyordum ama tam özürlü çıktı.
Forrest grump gibi bir şey inanılmaz cidden istesem alırım gibi süper saf

• +1
Reactions: Kayra139 and meynet
Bilemiyorum azıyorum kesinlikle ama bir tarafımda üzüldü 2 güne kadar travmatik bir geçmişi vardır diye düşünüyordum ama tam özürlü çıktı.
Forest grup siksin seni kanka ne forest grumpmış amk

• JFL
Reactions: Kayra139 and imhereagain
içimde kötülük yok : soykırım yapılmalı abi

• JFL
Reactions: Kayra139, meynet, szenn and 4 others
Ve özürlü
Evet özürlü. Ya IQsu düşük yada bebekken havale geçirmiş IQsu çok düşük. O kasadayken arkada kuyruk oluşuyor bir iki defa da konuştum kızla özgüveni 0 garip hareketleri var. Başta travmalıdır diye düşündüm sonra retard olduğu kanısına vardım
Yinede baya sexy
Açıkcası yürürsem tavlarım diye düşünüyorum ama 2 detay sıkıntı biri kız özürlü olduğu için asla gerçek bir ilişki içinde olamayız .
Ayrıca kızın kalbini de kırmak istemiyorum evet vicdanım el vermiyor içinde bir kötülük yok çünkü
Yinede
Kız 20lik HTB
Bende 27lik incelim
Sadece özürlüler seni azdırıyo knk

• JFL
Reactions: OversallSülo, Kayra139, meynet and 3 others
Forumda engelli kızlara karşı bile sikme girişimi var gençlik hiç iyi bir noktaya gitmiyor

• JFL
Reactions: OversallSülo, veneficus, meynet and 2 others
Yapma amk iki ucu boklu degnek eger kiz kabul ederse sadece kullanicaksin iki tarafli hicbir iliski olmayacak

Eger kiz kabul etmezse over amk ozurluden red yemenin mentalini en az 2 ay atamazsin ustunden

• +1
  • JFL
Reactions: OversallSülo, Kayra139, meynet and 1 other person
Yapma amk iki ucu boklu degnek eger kiz kabul ederse sadece kullanicaksin iki tarafli hicbir iliski olmayacak

Eger kiz kabul etmezse over amk ozurluden red yemenin mentalini en az 2 ay atamazsin ustunden
Red yemek sorun değil bra ama kızın zihinsel engelli olması ciddi sorun . Malesef asla bir ilişki içerisinde olamayız.
Kalbini kırmakta istemiyorum cidden sıkıntı çünkü dış görüntüsü gayet iyi ama malesef IQ aşırı düşük

• +1
  • JFL
Reactions: OversallSülo, velwetyy and meynet
Red yemek sorun değil bra ama kızın zihinsel engelli olması ciddi sorun . Malesef asla bir ilişki içerisinde olamayız.
Kalbini kırmakta istemiyorum cidden sıkıntı çünkü dış görüntüsü gayet iyi ama malesef IQ aşırı düşük
Bosver iyi adam ol zaten 27 yasina gelmissin abimsin elbet dogru kadini bulursun

Bu kizla takilip gectikten sonra hayatinda hicbir sey degismeyecek kisa bir keyif donemi sonrasi yine bosluk bunlari bosver aileni kur cocuklarin olsun ugruna yasayacak bi seyler lazim insana

• +1
Reactions: OversallSülo, meynet, StuntmanMike and 1 other person
dede napıyon forumda

• JFL
  • +1
Reactions: OversallSülo, Trenmaxx1, Gordon Freeman and 1 other person
Ve özürlü
Yinede baya sexy
Yinede
Kız 20lik HTB
Bende 27lik incelim
Yarma ya kürd yine hortladı

• JFL
Reactions: OversallSülo, Gordon Freeman, Topkra and 2 others
adam 27 yaşına gelmiş hala forumda takılıyo ve engelli sikmeye çalışıyo amk

• JFL
Reactions: OversallSülo, Gordon Freeman, meynet and 3 others