oglum bunlar arkadasların mı

D

Deleted member 135218

Iron
oglum sürekli burda takılıyo siz arkadasları mısnız ben sağda solda orospuluk yaptıgım ıcın oglumun psıkolojısı bozuldu nolur oglumla dalga gecmeyın sovmeyın ogluma

• JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak and recai iskender
oglum sürekli burda takılıyo siz arkadasları mısnız ben sağda solda orospuluk yaptıgım ıcın oglumun psıkolojısı bozuldu nolur oglumla dalga gecmeyın sovmeyın ogluma
yasuomaxxing o kocaman yamuk burnunu her ise sokma ananin amina yarrami soktugum gibi kirarim o burnunu

1742494691509

• JFL
Reactions: Zodiac
yasuomaxxing o kocaman yamuk burnunu her ise sokma ananin amina yarrami soktugum gibi kirarim o burnunu
oglusum yasuomaxxing kim herkese sövme yarragı kaldıramıyo bünyem daha fazla

kimin hesabı bu @TrustMeBro

amına kodumun orgu ben girdikten sonra kurtlar vadisi konseyine döndü
herkesin anasini cok sikmisiz @maarda bile bu kadar kudurmuyodu bunlar analarinin yarrak yedigi gibi yem yutuyo

• +1
Reactions: Zodiac
herkesin anasini cok sikmisiz @maarda bile bu kadar kudurmuyodu bunlar analarinin yarrak yedigi gibi yem yutuyo
maarda çenesini kapamayı öğrendi aslan oğluşum benim sırada ki hasım orgun mini pekkası sanırım

• +1
Reactions: TrustMeBro
maarda çenesini kapamayı öğrendi aslan oğluşum benim sırada ki hasım orgun mini pekkası sanırım
bu mini pekka ve orospu evlatlari iyicene bi sikmem lazim aslinda cok bi problemim yoktu @nmn14 le low iq olmasi disinda

bu mini pekka ve orospu evlatlari iyicene bi sikmem lazim aslinda cok bi problemim yoktu @nmn14 le low iq olmasi disinda
oglusum sakın cagrıldıgın yerlere gıtme klavye basından yazmaya devam et tamam mı bız senı kavgasız gurultusuz buyuttuk sağda solda dayak yeme sonra uzulurum

maarda şuan safe gibi biraz daha sessiz sakin durursa suçlamasını düşürebiliriz

• +1
  • JFL
Reactions: menas, TrustMeBro and sladekilic

Users who are viewing this thread

Back