Dathomirian Zabrak
Proud Mediterranean
Oğlunuz tiktokta Zeta ve Chaloma edit yapsa naparsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
zeta ile chaloma yapsa kızmamda @Ratonnn nickli fraud arkadaşa yapsa gözünün önünde anasını sikerdimOğlunuz tiktokta Zeta ve Chaloma edit yapsa naparsınız
oğlum senin gibi bişey plsa anasını döve döve bi sikerim bi sikerimzeta ile chaloma yapsa kızmamda @Ratonnn nickli fraud arkadaşa yapsa gözünün önünde anasını sikerdim
oğlum senin gibi bişey plsa anasını döve döve bi sikerim bi sikerim
@Ratonnn jfl falan hayirdir laoğlum senin gibi bişey plsa anasını döve döve bi sikerim bi sikerim
doxxlamadim ki kendi burnumu attimYa alp cok kaşınıyon ha maarda öakacak 20lik banı sana
forumda ragebaitleyecek insan kalmadiYa alp cok kaşınıyon ha maarda öakacak 20lik banı sana
@recai iskender varforumda ragebaitleyecek insan kalmadi
etmiyom aga@recai iskender var
Sende onun yüzü var mı amk doxxlamakla tehdit ediyon (ban sebebi bu arada knk)
ayrica ondada benim yuzum var aminakoyim tehdit ediyo beni doxxlamakla seslide sikayetciyim@recai iskender var
Sende onun yüzü var mı amk doxxlamakla tehdit ediyon (ban sebebi bu arada knk)
Kim mogluyorayrica ondada benim yuzum var aminakoyim
ovunmek gibi olmasinda brutalin brutali mog atiyomKim mogluyor
dimi @recai iskenderovunmek gibi olmasinda brutalin brutali mog atiyom![]()
ya wnq sen kendine htn diyon ben daha obezin tekiyim cildim sik gibi hala mtn diyon sen 180 sin ben 2m yim kim kimi sikiyo srnceovunmek gibi olmasinda brutalin brutali mog atiyom![]()
kendime mtn dedim ben orospu cocu ne zaman htn dedim benim cildim seninkindende daha yarrak gibi tek heightmog atiyon obezde degilsin hollowlarin var yarrak kafasi brutal mog yiyon iste faceden aglamaya wnq sen kendine htn diyon ben daha obezin tekiyim cildim sik gibi hala mtn diyon sen 180 sin ben 2m yim kim kimi sikiyo srnce
kendime mtn dedim ben orospu cocu ne zaman htn dedim benim cildim seninkindende daha yarrak gibi tek heightmog atiyonorodpu
tamam tek elinle yere yapistirirsin belkide facemog yiyon itiraf et kankaoropsu çocu banada mtn diyon bak hadi ltn olayım amk kideğilim artık biliyon yine 2m vs 180 amcık
yemiyom mu dedim orospu evşadı senitamam tek elinle yere yapistirirsin belkide facemog yiyon itiraf et kanka
kanka seviyom seni layemiyom mu dedim orospu evşadı seni
saksoya yatırayım mı kanki senikanka seviyom seni la
knk sonrada kiziyonsaksoya yatırayım mı kanki seni
Oğlum öyle bir şey yapacak kadar mal olmazdı yaOğlunuz tiktokta Zeta ve Chaloma edit yapsa naparsınız