Okul açılana kadar halledilmesi gerekenler

menas

menas

Stacy's Favourite
1. Saç
Saçı uzatmam lazım aq berber sikti
2. Diş
dişler hafif sarı white teeth büyük halo malesef
3.style
kızlar güzel stilinizi konuşur beyler şortolonla gitmeyin ilk günden aq
4.lens
Gözlükle dolaşılmaz aq ama niyese takamıyorum lensi bir türlü
5.yağ oranı
Şöyle güzel bi definasyona girdik ne kadar olursa artık
6.bloat
potasyum klorür + kardiyo ( amk hayvan gibi işedim bugün abartısız 15kere felan tuvalete girdim
7. instamax
Amk bu insta nolacak? 5takipçi 800 takip
Yalnız kurt pp looksmax.org bio:feelswhy:

(Sıralama sallama )
Önerilere açığım

Diğerlerini anladık da saçı nası yapcan amk

sortolon, loafer, beyaz corap, cizgili polo yaka, siyah bere, abartili olculerde gunes gozlugu ile gidicem okula fashionmaxx olarak

bide ciddili bu insta isi nasil olacak amk 35 takipcim var

• +1
Reactions: menas
bide ciddili bu insta isi nasil olacak amk 35 takipcim var
Kanka taniyip tanimadigin o onerilenlerde cikan kisilere full istek at

• JFL
1. Saç
2. Diş
3.style
4.lens
5.yağ oranı
6.bloat
potasyum klorür + kardiyo ( amk hayvan gibi işedim bugün abartısız 15kere felan tuvalete girdim
7. instamax

(Sıralama sallama )
Önerilere açığım
Saça çam terebentin sür 30 dakika beklet az zamanin kalmis haftada 3 4 sunlari yap:
Pirinc suyuna bandir saci bide pirinc suyunun icine kahve eklersen daha guzel olur kahve dedigim demlicen süzcen oyle koycan hem koyulastirir pirinc suyuda uzatir saci

Instayi yeni hesap ac oe 800 takip ne kanka bak yeni hesap ac OKUL ACILDIGINDA sonra biosuna eski hesap ban yedi yaz Herkese istek atmaya basla okulundakileri bitir ilk okulun bitince Diger okul o bitince diger okul boyle boyle 450 ustu abarti 500 yap max

• +1
Reactions: Deleted member 42111
Saça çam terebentin sür 30 dakika beklet az zamanin kalmis haftada 3 4 sunlari yap:
Pirinc suyuna bandir saci bide pirinc suyunun icine kahve eklersen daha guzel olur kahve dedigim demlicen süzcen oyle koycan hem koyulastirir pirinc suyuda uzatir saci

Instayi yeni hesap ac oe 800 takip ne kanka bak yeni hesap ac OKUL ACILDIGINDA sonra biosuna eski hesap ban yedi yaz Herkese istek atmaya basla okulundakileri bitir ilk okulun bitince Diger okul o bitince diger okul boyle boyle 450 ustu abarti 500 yap max
Kanka taniyip tanimadigin o onerilenlerde cikan kisilere full istek at
Okadar nt değiliz aq neyse soranlara söylerim ama 0 takipcili de olmaz o yuzden birvirimizi takpi ediyoruz ok ?

Okadar nt değiliz aq neyse soranlara söylerim ama 0 takipcili de olmaz o yuzden birvirimizi takpi ediyoruz ok ?
yok krdsm kanka hesabi aciga birak 2 3 futbol fenerbahce falan takip et 10 takipci olursun botlarla sonra istek at

yok krdsm kanka hesabi aciga birak 2 3 futbol fenerbahce falan takip et 10 takipci olursun botlarla sonra istek at
bide nt olmana gerek yok nt davran yeter kotu hissetsen bile nt davran

bide nt olmana gerek yok nt davran yeter kotu hissetsen bile nt davran
Lan hayatimin en nt oldugum donemi suan onda bile tek yaptigim skateparka gitmek (kuzenimle) ondada ordaki elemanlarla konusmak (kiz bile degiller)

Lan hayatimin en nt oldugum donemi suan onda bile tek yaptigim skateparka gitmek (kuzenimle) ondada ordaki elemanlarla konusmak (kiz bile degiller)
ordaki elemanlarda mi nt degil kizlarla konusmuyo mu aw mesela onlarin instayi al istek at aq sonra onun takip ettigi kizlara falan at

ordaki elemanlarda mi nt degil kizlarla konusmuyo mu aw mesela onlarin instayi al istek at aq sonra onun takip ettigi kizlara falan at
bide burdaki skateparkta kaykaycilara veriyo kizlar poser kaykayci kiz vardi gecen benim graffiti kaykay falan sikimsonik seylerle ugrasan arkadasim yedi onu amk

• +1
Reactions: Deleted member 42111
olum sen nerde yasiyon sahil falan yok mu git sahile 3 tane bira icen kiza approachla aminakoyim ltn degilsen tacizci demezler maltepe sahilinde yapiyoz biz ama keske 17 degilde 21 yasinda falan olsam karilarin hepsi 20 22 yas araligi 16 17 yok hic

bide burdaki skateparkta kaykaycilara veriyo kizlar poser kaykayci kiz vardi gecen benim graffiti kaykay falan sikimsonik seylerle ugrasan arkadasim yedi onu amk
Bisikletciyiz malesef ama paten alicam leanmaxx bitince

olum sen nerde yasiyon sahil falan yok mu git sahile 3 tane bira icen kiza approachla aminakoyim ltn degilsen tacizci demezler maltepe sahilinde yapiyoz biz ama keske 17 degilde 21 yasinda falan olsam karilarin hepsi 20 22 yas araligi 16 17 yok hic
suan antalyadayim da normalse nevsehirde yasitom aq :lul:

Bisikletciyiz malesef ama paten alicam leanmaxx bitince
şu renkli bisikletci gozluklerden al high fade yaptir Ters gozluk tak bide on falan kaldirirsan 4 tane ltb mtb sikersin

suan antalyadayim da normalse nevsehirde yasitom aq :lul:
antalyanin amk 13 yasimda antalyadan kurtuldum ama özüm ora oldugu icin seviyom biraz

• +1
Lan amk aetik gidemicem de pic kuzen sehirdiisina gitti

• +1
Reactions: Deleted member 87737
antalyanin amk 13 yasimda antalyadan kurtuldum ama özüm ora oldugu icin seviyom biraz
bizim zamanimizda suriyeli azdi gecen yaz gittim heryer ukraynali suriyeli

• +1
1. Saç
2. Diş
3.style
4.lens
5.yağ oranı
6.bloat
7. instamax

(Sıralama sallama )
Önerilere açığım
Aq bir tane insta hesabım ban yedi diye yeni bir tane açamıyorum oda ban yiyor ben baya o konuda sıçtım

Aq bir tane insta hesabım ban yedi diye yeni bir tane açamıyorum oda ban yiyor ben baya o konuda sıçtım
Vpnle falan aç , Snape ne diyonuz? Yapılırmı bence cringe

Kanka saçları taper fade kestir
Kendine özgün tarzın olsun belirle
Sosyalleş amk kızlarla konuş
İnsta hesabını kapat okul açılınca yeni hesap aç
Düzgün pp koy biyo yaşadığın yer önerilenlerdeki kızlara istek at veya gitcegim okulun itiraf sayfaları olur genelde ergenler açar ordaki kızlara istek at öne çıkanlra 2 3 güzel fotonu koy kızlara abaza gibide direkt yazma zaman geçsin sonra st yanıt atarsın konuşmayı biliyorsan cok iyi

• +1
Düzgün pp koy biyo yaşadığın yer önerilenlerdeki kızlara istek at veya gitcegim okulun itiraf sayfaları olur genelde ergenler açar ordaki kızlara istek at öne çıkanlra 2 3 güzel fotonu koy kızlara abaza gibide direkt yazma zaman geçsin sonra st yanıt atarsın konuşmayı biliyorsan cok iyi
Beniö memelerim seninkinden büyük beta

• JFL
Kızlara istek atcak kadar bile nt değilim aq abaza falan sanamsınlar ?

@ogrepilled bu işi çözsen çözsen sen çözersin öz abim

beynini yakmissin bu forumda gezmekten amk cogu kiz "arkadaşıma" sordugumda erkek ilk adimi atmali diyolar yani kizlara istek atcak kadar bile nt degilsen kekomaxxed 165 siirtli cocuk karini elinden alir

• +1
Reactions: Deleted member 42111 and menas
Hoşlandıgım kıza 8 ay boyunca istek atamadım aq istek attığımda bile götüm tırsmıştı

• +1
1. Saç
2. Diş
3.style
4.lens
5.yağ oranı
6.bloat
7. instamax

(Sıralama sallama )
Önerilere açığım
Berber mi sikti saçı tipin kötü olduğu için mi yakışmadı hangisi?

• +1
Reactions: Deleted member 86220
Menas baba yanlis anlama ama senin kafanı sikeyim chadlite olsan bile bu dusunce yapisinda oldugun sürece sevgili bulamayacaksin

• +1
Reactions: Deleted member 86220, menas, Deleted member 87737 and 1 other person
Kanka takipci kasmak icin başta sen atcan yoksa nası kasmayı düşünüyorsun?

Menas baba yanlis anlama ama senin kafanı sikeyim chadlite olsan bile bu dusunce yapisinda oldugun sürece sevgili bulamayacaksin
harbi aq dusunsene kiz senden hoslaniyor instani almaya geliyor veriyon hic foto yok onecikanlarda bi sik yok kiz soyle dusunur hemen;
Hic arkadasi yok, Ezik galiba
Nasil yani bu tiple hic kafeye gitmiyor mu
Nasil yani bu tiple hic bir hobisi yok mu
Nasil yani bu tiple arkadasi yok mu
NASIL YANI BU TIPLE YARRAGIMI MI EMIYOR

take the ntpill

• +1
Reactions: Deleted member 42111 and menas
  • +1
Reactions: Deleted member 86220 and menas
Bitane kız instamı istemişti yok demiştim aq :lul:

• JFL
harbi aq dusunsene kiz senden hoslaniyor instani almaya geliyor veriyon hic foto yok onecikanlarda bi sik yok kiz soyle dusunur hemen;
Hic arkadasi yok, Ezik galiba
Nasil yani bu tiple hic kafeye gitmiyor mu
Nasil yani bu tiple hic bir hobisi yok mu
Nasil yani bu tiple arkadasi yok mu
NASIL YANI BU TIPLE YARRAGIMI MI EMIYOR

take the ntpill
ARKADAŞ YOK KAFEYE GİTMEK YOK HOBİM LOL OYNAMAK YARRAGINI EMERIM AQ KİŞİLİĞİNİZİ VE BENLİĞİNİZİ FRAUDLAMAYIN STONECOLD İNCELİ OLUN

• +1

Users who are viewing this thread

Back