![ER enjoyer](/data/avatars/l/74/74099.jpg?1737849028)
ER enjoyer
Terachad in Türkiye Mtn in europe
Türkiyede bile ortalama altı sayılıyorsak hocam ohoooo avrupada subhumanım ozaman aq.Malesef biraz öyle
![1724662855623 1724662855623](https://i.looksmax.org/attachments/2024/08/4339119_1724662855623.png)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Türkiyede bile ortalama altı sayılıyorsak hocam ohoooo avrupada subhumanım ozaman aq.Malesef biraz öyle
Trde ortalamasinTürkiyede bile ortalama altı sayılıyorsak hocam ohoooo avrupada subhumanım ozaman aq.
View attachment 3124757
Usta okul açıldıktan sonra ascenlemek daha mantıklı insanlarin ilgisini çekersin ve bluepiller normie ve beckyler senin facial bonelarindaki degisimi falan anlamaz tek anlayacaklari sey skincate routine falan sen 6 yasindayken jawline i gelismis bi adamin farkini anlayabilirmiydin? Öyle düşün ayrica anladalar bile kimse looksmaxxing bilmiyor yani genetiginde oldunu sanacaklar ve hipergamik beckyler senin sikini yalamak için sıra numarasi almaya başlar1. Saç
Saçı uzatmam lazım aq berber sikti
2. Diş
dişler hafif sarı white teeth büyük halo malesef
3.style
kızlar güzel stilinizi konuşur beyler şortolonla gitmeyin ilk günden aq
4.lens
Gözlükle dolaşılmaz aq ama niyese takamıyorum lensi bir türlü
5.yağ oranı
Şöyle güzel bi definasyona girdik ne kadar olursa artık
6.bloat
potasyum klorür + kardiyo ( amk hayvan gibi işedim bugün abartısız 15kere felan tuvalete girdim
7. instamax
Amk bu insta nolacak? 5takipçi 800 takip
Yalnız kurt pp looksmax.org bio
(Sıralama sallama )
Önerilere açığım
social circleden atılınca hal ve hareketlerUsta okul açıldıktan sonra ascenlemek daha mantıklı insanlarin ilgisini çekersin ve bluepiller normie ve beckyler senin facial bonelarindaki degisimi falan anlamaz tek anlayacaklari sey skincate routine falan sen 6 yasindayken jawline i gelismis bi adamin farkini anlayabilirmiydin? Öyle düşün ayrica anladalar bile kimse looksmaxxing bilmiyor yani genetiginde oldunu sanacaklar ve hipergamik beckyler senin sikini yalamak için sıra numarasi almaya başlar
Malmısın bilader uzun zamandır yaptığın yorumlara ve fikirlere bakaraktan mal olduğuna kanaat getirdim tiktok editleri gibi işlemiyor hayat first impression herzaman önemlidirUsta okul açıldıktan sonra ascenlemek daha mantıklı insanlarin ilgisini çekersin ve bluepiller normie ve beckyler senin facial bonelarindaki degisimi falan anlamaz tek anlayacaklari sey skincate routine falan sen 6 yasindayken jawline i gelismis bi adamin farkini anlayabilirmiydin? Öyle düşün ayrica anladalar bile kimse looksmaxxing bilmiyor yani genetiginde oldunu sanacaklar ve hipergamik beckyler senin sikini yalamak için sıra numarasi almaya başlar
Olm zaten düzgün biyere gidiyorsan illa senle eşit birisi olacaktır first imprrssion etkisi geçecek enjnde sonundaMalm
Malmısın bilader uzun zamandır yaptığın yorumlara ve fikirlere bakaraktan mal olduğuna kanaat getirdim tiktok editleri gibi işlemiyor hayat first impression herzaman önemlidir
Son threade bakOlm zaten düzgün biyere gidiyorsan illa senle eşit birisi olacaktır first imprrssion etkisi geçecek enjnde sonunda
Ust siniflarda biri varsa onlara kaymaya çalış kizlar hipergami yuzunden kendinden 8 yaş küçük erkekle bile sikişir emin olSon threade bak![]()