Okul ve Sınavlar

hdajlb

hdajlb

Temp. Banned
Ya gerçekten bıktım amina koyayim. Son iki senedir ortalamam 90-91 civarıydi, şu anda hala derslere çalışmaya çalışıyorum ama çok zorluyor aga, aslında bu duygumun sebebi dersler değil genelliklede aile baskısı. Mesela takdir almazsam bu dönem ailem ağzıma sıçar. Kitaplarda doldurma bilgiler var, bir sikim anlaşılmıyor zaten test kitaplarıda pahali anca param yetti amk ve büyük ihtimalle biraz yine boş kalıcak. Şuan okulda olup benim gibi başarılı öğrenci olup böyle yakınan var mı forumda threade yazarsınız sevinirim tartışalım çünkü baya kafa sikildi artık:feelswhy:

• +1
Reactions: stacyworshipper, Fridx, balve and 1 other person
Şu anda şu siktiğimin coğrafyasına da çalışamıyorum amk gerçekten sınav notlari hayatımızda bu kadarda önemli mi:feelswah:

• +1
Reactions: Fridx and balve
Boş boş

• +1
  • JFL
Reactions: Gordon Freeman and balve
babanın lıse bitince sana verecek en assa 3 evi yoksa okumya dewam
Amerika'ya taşınmayı düşünüyoruz ama iyi okula girebilmek içinde ortalamanin iyi olmasıda lazım

• +1
Reactions: balve
Amerika'ya taşınmayı düşünüyoruz ama iyi okula girebilmek içinde ortalamanin iyi olmasıda lazım
95 ortlama assası sıkıntı o işler haberin olsun

• +1
okul gerçekten baş belası bennimde liseden önce notlarım çok iyidi bir sene kaldım ondan sonra bok oldu tüm okul hayatım en kötüsü sınavlara çalışırken bile hiçbirşey anlamıyorum tüm odak kayıyor bir şekil anlatımvideosu izlesem bile beyin ölüyor çok fazla etkileyen unsur var ama onları haytımda çözemeyeceğim kesin yapacak birşey yok şuan ne olması gerekiyorsa o bu saatden sonra krutaramam gibi

• +1
Reactions: balve and hdajlb
Aynısı amk aynısı

• +1
okul gerçekten baş belası bennimde liseden önce notlarım çok iyidi bir sene kaldım ondan sonra bok oldu tüm okul hayatım en kötüsü sınavlara çalışırken bile hiçbirşey anlamıyorum tüm odak kayıyor bir şekil anlatımvideosu izlesem bile beyin ölüyor çok fazla etkileyen unsur var ama onları haytımda çözemeyeceğim kesin yapacak birşey yok şuan ne olması gerekiyorsa o
bendede öyle oluyor

• +1
Sinavlar kazık gibi anadoluda okuyorum
Bende gecen sene devamsizliktan sinifta kaldim amk bu yilkiler kadar zor sinav gormedim hic niye bole

• +1
Reactions: hdajlb
Git ingilizceni ne kadar gelistirebiloyarsan gelistir c2 ye faln getir

C2 ye getir kanka cok ciddiyim cok isine yaricak
Hatta gerekirse ispanyolcada ogren knk
İspanyolca öğreniyodum 1 ay önce azalttım okul spor flans girince

• +1
Reactions: Fridx

Users who are viewing this thread

Back