okul

anythingmaxx

anythingmaxx

Iron
okul hakkındaki yorumlarınızı yazar mısınız mesela ben okulun bizi köleleştirdiğini düşünüyorum hoca komut veriyo yapıyorsun yapmak istediğin şeyleri izin almadan yapamazsın tuvalete izinsiz gidemezsin ayağa kalkamazsın sınıftan çıkamazsın zil çaldığında sınıfa girecek ve cıkacaksın üstüne üstlük bizi zekamızla veya yeteneklerimizle değil de siktiri boktan bişeyler ezberletip kağıda bunu nasıl yazdığımıza (sınav) göre değerlendirip ona göre sınıflandırıyorlar.

• +1
  • JFL
Reactions: Mentally lost cel and Resistance.
okul hakkındaki yorumlarınızı yazar mısınız mesela ben okulun bizi köleleştirdiğini düşünüyorum hoca komut veriyo yapıyorsun yapmak istediğin şeyleri izin almadan yapamazsın tuvalete izinsiz gidemezsin ayağa kalkamazsın sınıftan çıkamazsın zil çaldığında sınıfa girecek ve cıkacaksın üstüne üstlük bizi zekamızla veya yeteneklerimizle değil de siktiri boktan bişeyler ezberletip kağıda bunu nasıl yazdığımıza (sınav) göre değerlendirip ona göre sınıflandırıyorlar.
yetenek sınavları okulları falanda var sadece yks yok

yetenek sınavları okulları falanda var sadece yks yok
tarih, coğrafya gibi dersler şuan işleniyor ve bunların hepsi ezber değil mi hayatımızda asla herhangi bir yerde kullanmayacağımız boş bilgiler

• +1
Reactions: Mentally lost cel
tarih, coğrafya gibi dersler şuan işleniyor ve bunların hepsi ezber değil mi hayatımızda asla herhangi bir yerde kullanmayacağımız boş bilgiler
olm bune lan ben bunu en son 8. sınıfta lgsye çalışırken söylüyordum
bu klasik lgs rage aq:lul::lul:

• JFL
  • +1
Reactions: Dathomirian Zabrak, Auchelius, xlegend and 3 others
matemarik dersi disi cope ucube dersleei

mat seven ben ve boii ler :)

• +1
Reactions: churmaxxed
Her yerde öyle ne bekliyorsun askerde daha katı bu veya gireceğin bir işte kendi işini kurabilirsin ama buda riskli okul okumak iyi mantıklı iş

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel
keşke şunları dert edecek kadar küçük olabilsem aq

• +1
Reactions: Serialsuicide, Auchelius, Duck Eats Bagel and 2 others
olm bune lan ben bunu en son 8. sınıfta lgsye çalışırken söylüyordum
bu klasik lgs rage aq:lul::lul:
14 yasında cocuk zaten
yas ortalaması 13-14 suan forumda

• +1
  • JFL
Reactions: drakenryuguji, auitistsurvior, Atsizz and 6 others
ayn knk goatis falan
raw liver
kortizol knk hepimiz koleyiz

• JFL
  • +1
Reactions: cakdripa, Serialsuicide, Auchelius and 2 others
Harikasın kardeşim çok güzel noktaya değindin haber edersin

• +1
Reactions: Auchelius and Duck Eats Bagel
Yalan mı am
İşin bittiğinde goatisini yarrağını ağzından çıkarıp elemanın pantolonun fermuarınıda çekmeyi unutma kardeşim buna bakılırsa sende şuanda kölesin goatisi liderin bellimişsin o ne derse onu uygulamalıyım kafasındasın yok kısa saç sadece kölelere göre yok çiğ yemek yiyeceksin yok stres yapmayacaksın bu herifin dediklerini dinlemeye devam et ve uslu bir köpek ol.

• Love it
  • +1
  • JFL
Reactions: Atsizz, why not me? and Serialsuicide
İşin bittiğinde goatisini yarrağını ağzından çıkarıp elemanın pantolonun fermuarınıda çekmeyi unutma kardeşim buna bakılırsa sende şuanda kölesin goatisi liderin bellimişsin o ne derse onu uygulamalıyım kafasındasın yok kısa saç sadece kölelere göre yok çiğ yemek yiyeceksin yok stres yapmayacaksın bu herifin dediklerini dinlemeye devam et ve uslu bir köpek ol.
sen 1 hafta oınce cig et yiyiyorum diye bisiyler paylasmıyomuytdyunm amk

• +1
Reactions: Auchelius and Serialsuicide
  • +1
Reactions: Auchelius, why not me? and Serialsuicide
Dersine çalış abicim mal mal şeylerle uğraşma

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, cakdripa, Auchelius and 3 others
sen 1 hafta oınce cig et yiyiyorum diye bisiyler paylasmıyomuytdyunm amk
Kanka o özentilik falanla alakası yok tadı güzel geliyor diye az orta pişmiş yiyorum kanlı görünüyor

Kanka o özentilik falanla alakası yok tadı güzel geliyor diye az orta pişmiş yiyorum kanlı görünüyor
dark triad brian moser semih çelik richard ramirez ted bundy jeffy dahmer dexter morgan jordan barret james apphire yagami light griffith joe goldberg elias de poot yoshikage kira yız biz dimi knk

• JFL
  • +1
Reactions: why not me?, Turetskiyy, Auchelius and 1 other person
goatisi lider belirledim diye birşey demedim adamın dedikleri doğru onun dediklerinden esinlenerek konuşuyorum aptal seni yarrak yalamayla falan nasıl bi bağdaştırma yaptın o incel beyininle bilmiyorum

Users who are viewing this thread

Back