D
Deleted member 230330
Gold
iyiki bitmiş amk bu havada bide sabah sabah gidecen gelicen intihar ederdim amk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Okul bitince karı nerden buluyoz laiyiki bitmiş amk bu havada bide sabah sabah gidecen gelicen intihar ederdim amk
View attachment 4365374
açığa geçtim ya knks siz okula mıiyiki bitmiş amk bu havada bide sabah sabah gidecen gelicen intihar ederdim amk
View attachment 4365374
bizim sosyal hayatın sınırlılıkOkul bitince karı nerden buluyoz la
Nası geçtin aqaçığa geçtim ya knks siz okula mı
Okul bitene kadar düzgün bağlantıların , çevren yoksa bulunmuyorOkul bitince karı nerden buluyoz la
Looksmaxxing.com diye bir site var ordanOkul bitince karı nerden buluyoz la
e devletten veriyolarOkul bitince karı nerden buluyoz la
Cu da bedavaya var diye duydum ama emin değilim tame devletten veriyolar
knk geçmedim 1 sene kalcam seneye geçcem yatıyom evde suan chillNası geçtin aq
yo bulursun olm niye bulamayasınOkul bitene kadar düzgün bağlantıların , çevren yoksa bulunmuyor
Cu da bedavaya var diye duydum ama emin değilim tam
harbi amk bu karılar nerede spawn oluyoOkul bitince karı nerden buluyoz la
Biri seni referans göstermiyorsa veya tanıdığın falan yoksa toplumun artıklarını elde edersinyo bulursun olm niye bulamayasın
Az kaldı kendımı sıkıcem karı yokharbi amk bu karılar nerede spawn oluyo
yo olm aq kombinimden igmi bulmuştu bi kız htbydi konuştuk baya uzun süre sonra exime döncem diye engelledimBiri seni referans göstermiyorsa veya tanıdığın falan yoksa toplumun artıklarını elde edersin
Yaşadığın yere göre değişir antalyada otobüste max 2 3 erkek oluyoruz kalanı full kızharbi amk bu karılar nerede spawn oluyo
Xelo mıso felsefesini tüm foruma yayıcaz
dershaneye gidicem bende slaylemek içinYaşadığın yere göre değişir antalyada otobüste max 2 3 erkek oluyoruz kalanı full kız
Dershanelerin yoğun olduğu sokaklardaki kafeler kız yuvası oluyor değerlendirin
Hiç boşa para harcama herkes dersinde oluyor dershanede çıkışlara gidip sapıklık yap daha iyidershaneye gidicem bende slaylemek için
okul yoksa dershane var
Toplumsal çürüme olduğu için kimse kimsenin yüzüne bakmıyor sokaktayo olm aq kombinimden igmi bulmuştu bi kız htbydi konuştuk baya uzun süre sonra exime döncem diye engelledim
ya bu olay istisna tabbi ki ama bulursun
siz konuştuğunuz karılara göre kendinizi farklı tanıtmıyonuz muToplumsal çürüme olduğu için kimse kimsenin yüzüne bakmıyor sokakta
random tanıştığın birisinde güven inşaa etmen çok zor bütün karakterini o kişi üzerine kurman lazım
yok sike sike ailem göndercek zaten insan insandır insanlar insanların kapılarını açar o insanlarda insanalrı opooo çyşe gidiyo işteHiç boşa para harcama herkes dersinde oluyor dershanede çıkışlara gidip sapıklık yap daha iyi
hltn arkadaşım dershaneye yazıldı sırf slaylemek içinHiç boşa para harcama herkes dersinde oluyor dershanede çıkışlara gidip sapıklık yap daha iyi
Her şekle girerim am bulmak içinsiz konuştuğunuz karılara göre kendinizi farklı tanıtmıyonuz mu
herkes öyle yapmıyo mu
amcı denilen adamların high t doğru adem olduğunu ne zaman anlayacaksınız acbaa...Her şekle girerim am bulmak için
Yeri gelir, yumuşak bi' kedi gibiyim
Yeri gelir, duyarlı bi' vatandaş
Yeri gelir, yazarım bi' mizansen
Yeri gelir, veririm sigaramdan
Yeri gelir, azılı bi' feministim
Yeri gelir, en kızıl komünistim
Yeri gelir, laik bi' Atatürkçü
bu adam çok chill yaşıyor bundan istiyorumXelo mıso felsefesini tüm foruma yayıcaz View attachment 4365448
yo olm aq kombinimden igmi bulmuştu bi kız htbydi konuştuk baya uzun süre sonra exime döncem diye engelledim
ya bu olay istisna tabbi ki ama bulursun
Kesinlikle network is your net worthinsanlar insanların kapılarını açar
amcı = simpamcı denilen adamların high t doğru adem olduğunu ne zaman anlayacaksınız acbaa...
Ne diyo olum bu joni sins moni sinsDaha fazlası gelecek kardescanlar![]()
How Environment and City You Live in Determines Your Dating Success?
(Disclaimer: If you don’t want to read the entire post, skip everything after the first few sections — but you’ll miss the logical structure.) People love to talk about looks, game, confidence, gym, money, or whatever the trend of that month is. And sure, all of those matter to a degree. But...looksmax.org
Boşuna çekme emoglu işçi adamı kim beğenirbu adam çok chill yaşıyor bundan istiyorum

Amcı var amcı var, bi amcı şekilden şekle girer siktikten sonra kızın hayatında çıkar diğer amcı her şekile girer 2 ay boyunca simpler sonra aldatılır veya ayrılıramcı = simp
yok pussyhunter onlar kardeşimamcı = simp