Okulda şahit olduğunuz en ilginç şey

A

ascendantwill

Bronze
Ben başlatayım bizim eski okulun içinde arka tarafında içki yeri vardı akşamları birbirine çakıyordu millet içip içip

• JFL
Reactions: Aven
Ben başlatayım bizim eski okulun içinde arka tarafında içki yeri vardı akşamları birbirine çakıyordu millet içip içip
Karının bana 10/7 verip 9.sınıf low mtn ibneye 10/9 vermesi tip olarak

• Hmm...
  • JFL
  • So Sad
Reactions: wills, whitemonster6, menas and 2 others
Artık ilginç gelmiyor ama okuldaki tüm siniflarda sex ceviriyo orospu çocukları.Okul kerhaneye döndü aq

• JFL
Reactions: Aven
  • JFL
  • +1
Reactions: wills, menas, drakenryuguji and 7 others
Karının bana 10/7 verip 9.sınıf low mtn ibneye 10/9 vermesi tip olarak
Gidip siniftaki hoelara rate ayagina conv baslatmayin aq asiri low quality yarrak bi sohbet olur :lul::lul::lul:

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, ascendantwill and ZerefDragnee1l
Kekonun flörtümü kıyafet değiştirme odasında sikmesi :feelswhy:

• So Sad
  • JFL
Reactions: IlI, ascendantwill, menas and 1 other person
Gidip siniftaki hoelara rate ayagina conv baslatmayin aq asiri low quality yarrak bi sohbet olur :lul::lul::lul:
ben böyle sohbetler açmam açarsamda ilgi çekmek için narcy traplerim zaten sadece aq kızları sınıftaki erkekler hakkında konusurken duydum sorunda suydu tüm beğenmediğim kızlar bana 10da 8 10da 9 dedi o kız bana 10da 7 dedi
o kızla ilgili threadler btw:

• So Sad
  • +1
Reactions: OgreGravital and menas
ben böyle sohbetler açmam açarsamda ilgi çekmek için narcy traplerim zaten sadece aq kızları sınıftaki erkekler hakkında konusurken duydum sorunda suydu tüm beğenmediğim kızlar bana 10da 8 10da 9 dedi o kız bana 10da 7 dedi
o kızla ilgili threadler btw:
Chill out bud

• JFL
Reactions: ER enjoyer