A
ascendantwill
Bronze
Ben başlatayım bizim eski okulun içinde arka tarafında içki yeri vardı akşamları birbirine çakıyordu millet içip içip
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Karının bana 10/7 verip 9.sınıf low mtn ibneye 10/9 vermesi tip olarakBen başlatayım bizim eski okulun içinde arka tarafında içki yeri vardı akşamları birbirine çakıyordu millet içip içip
Artık ilginç gelmiyor ama okuldaki tüm siniflarda sex ceviriyo orospu çocukları.Okul kerhaneye döndü aqBen başlatayım bizim eski okulun içinde arka tarafında içki yeri vardı akşamları birbirine çakıyordu millet içip içip
sana daha cok vermis iste kankaKarının bana 10/7 verip 9.sınıf low mtn ibneye 10/9 vermesi tip olarak
Gidip siniftaki hoelara rate ayagina conv baslatmayin aq asiri low quality yarrak bi sohbet olurKarının bana 10/7 verip 9.sınıf low mtn ibneye 10/9 vermesi tip olarak
ben böyle sohbetler açmam açarsamda ilgi çekmek için narcy traplerim zaten sadece aq kızları sınıftaki erkekler hakkında konusurken duydum sorunda suydu tüm beğenmediğim kızlar bana 10da 8 10da 9 dedi o kız bana 10da 7 dediGidip siniftaki hoelara rate ayagina conv baslatmayin aq asiri low quality yarrak bi sohbet olur![]()
Chill out budben böyle sohbetler açmam açarsamda ilgi çekmek için narcy traplerim zaten sadece aq kızları sınıftaki erkekler hakkında konusurken duydum sorunda suydu tüm beğenmediğim kızlar bana 10da 8 10da 9 dedi o kız bana 10da 7 dedi
o kızla ilgili threadler btw:
![]()
Gerçek Hayattaki Kıza Çıkma Teklifi Etmem
Sınıfta gerçekten çok tatlı bulduğum bir kız vardı arkadaş gibi birşeydik ama çok yakın değil kıza dersteyken kağıda gel tenefüste senle birşey konuşalım yazdım kıza verdim kız geldi işte neyspıyorsun iyimisin dedim iyiyim dedi sonra dedimki seni çok tatlı ve güzel buluyorum eğer beni seviyorsan...looksmax.org
![]()
YARDIM EDİN AMK
YA BEYLER SINIFTAKİ ÇIKMA TEKLİFİ ETTİĞİM KIZLA KONUİAMIYORUM EĞER KONUŞURSAMDA ÇIKACAĞIMIZ DATE HAKKINDA KONUŞUYORUM AĞZIM LAF YAPMIYOR KONU BULAMIYORUM AQQQQQQQ YARDIM EDİN NASIL KONU BULABİLİRİM NASIL AĞZIM LAF YAPAR OVER AMKlooksmax.org
![]()
Khhvden bir harf eksildi
kızla date'e çıktık sohbet ettik gülüştük sarıldık datede iken fakat onun dısında çok yazışmıyorduk okuldada sohbetimiz cok yoktu ilişki istemedi yapacak birşey yok önümüzdeki maçlara bakacağız.looksmax.org
Ah be neyse düzgün pp kullan yeter amkKekonun flörtümü kıyafet değiştirme odasında sikmesi![]()
senide truecel bilirdik fakecel cıktıu ocKekonun flörtümü kıyafet değiştirme odasında sikmesi![]()
Troll aksenide truecel bilirdik fakecel cıktıu oc