okuldaki asosyal kiz

bildircin

bildircin

Iron
okudugum okul keko dolu her gun farkli kombinlerle gelip salak salak kizlara el kol sakasi yapip sert davraniyolar kizlarda bunlara guluyo okuldaki hic kimsenin kendisine saygisi olacak kadar ozguveni kendine guvenilirligi yok amk okulda kimsenin elde edemedigi bir tane kiz var o kizda asiri ilgimi cekiyo asosyal okulda sadece 1 tane arkadasi var oda baska siniftan kendi sinifindaki kimseyle konusmuyo 8 9 kisiyi reddetmis sevgilim var baskasindan hoslaniyorum falan demis ben gittim bu kiza senden hoslaniyorum tanismak istiyorum falan dedim kizda kabul etti ogle tenefusunde konustuk baya guldurdum gulerken elini karnina falan goturdu kizla konusurken surekli kekolar ve kizlar bizi izliyodu ve kizlarjn bakislari asiri korkunctu cok kindar bakiyolardi kiza nereye yurusek bize donup bisiler fisildasiyolardi neyse konusmamizin sonlarina dogru surekli yaş farkini problem ettigini falan soyledi aramizda 2 yas var sadece birde yuzumun onune gelen her kizla konusuyomuz vibei verdigini kisaca pice benzedigimi soyledi ve ex sayisini fazla buldu oda 6 kizin guvenini kazanip onunla olmam lazim maymun kekolara birakmicam amina koyam kizla asiri uyumluyum muzik zevkimiz tarzimiz hemsehriyiz cart curt napmam lazim

• JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Zodiac, Kayra139, Yagiz8928 and 2 others
kiza karsi yapabilcegim herseyi yaptim guldurdum eglendirdim tek sorun yuzumun guven vermemesi ve yas farki amk kafayi yicem

• +1
Reactions: Zodiac, Kayra139 and NoxInfernum
dersini çalış kardeşim bugünleri çok ararsın.

• +1
Reactions: patlatgelsin, Zodiac, yadih and 5 others
okudugum okul keko dolu her gun farkli kombinlerle gelip salak salak kizlara el kol sakasi yapip sert davraniyolar kizlarda bunlara guluyo okuldaki hic kimsenin kendisine saygisi olacak kadar ozguveni kendine guvenilirligi yok amk okulda kimsenin elde edemedigi bir tane kiz var o kizda asiri ilgimi cekiyo asosyal okulda sadece 1 tane arkadasi var oda baska siniftan kendi sinifindaki kimseyle konusmuyo 8 9 kisiyi reddetmis sevgilim var baskasindan hoslaniyorum falan demis ben gittim bu kiza senden hoslaniyorum tanismak istiyorum falan dedim kizda kabul etti ogle tenefusunde konustuk baya guldurdum gulerken elini karnina falan goturdu kizla konusurken surekli kekolar ve kizlar bizi izliyodu ve kizlarjn bakislari asiri korkunctu cok kindar bakiyolardi kiza nereye yurusek bize donup bisiler fisildasiyolardi neyse konusmamizin sonlarina dogru surekli yaş farkini problem ettigini falan soyledi aramizda 2 yas var sadece birde yuzumun onune gelen her kizla konusuyomuz vibei verdigini kisaca pice benzedigimi soyledi ve ex sayisini fazla buldu oda 6 kizin guvenini kazanip onunla olmam lazim maymun kekolara birakmicam amina koyam kizla asiri uyumluyum muzik zevkimiz tarzimiz hemsehriyiz cart curt napmam lazim
Kardeşim...

• +1
Reactions: Kayra139 and NoxInfernum
amına koyiyim kızlar erkeklerin geçmişine bakıyormuymuş

• +1
  • JFL
Reactions: Zodiac, Kayra139 and NoxInfernum
amına koyiyim kızlar erkeklerin geçmişine bakıyormuymuş
bakiyo bir cogunluk aldatılmaktan asiri korkuyo onceden konustugum bir kiza sordum tip mi gecmis mi diye ben once gecmise bakiyorum patlak erkek istemiyom cart curt diye bisj dedi benle ne isin var o zaman benim geçmişim cokda ic acici degil dedim sen farklisin sohbetin sariyo demisti ki bu soylediginede inanmadim bazilari tamamen lafta gecmise baktığını soyluyo

• +1
Reactions: Zodiac and NoxInfernum
  • +1
Reactions: Kayra139 and NoxInfernum
bakiyo bir cogunluk aldatılmaktan asiri korkuyo onceden konustugum bir kiza sordum tip mi gecmis mi diye ben once gecmise bakiyorum patlak erkek istemiyom cart curt diye bisj dedi benle ne isin var o zaman benim geçmişim cokda ic acici degil dedim sen farklisin sohbetin sariyo demisti ki bu soylediginede inanmadim bazilari tamamen lafta gecmise baktığını soyluyo
then chad with 567 bodies comes along and hits the reset button

sen farklısın sohbetin sarıyor ( tipini beğendim )

• +1
Reactions: Zodiac, NoxInfernum, bildircin and 1 other person
  • +1
Reactions: NoxInfernum and Serialsuicide
  • +1
Reactions: NoxInfernum and wills
fraudlama knk derslerin iyi olsa boş işlerle uğraşmazdın.
ne alaka dostum kapasitem var ki hem bos dedigin seylerle ugrasip hem de derslerimde iyi olabiliyorum ayrıca bos is dedigin sey göreceli amk sana bos gelir bana gelmez

• So Sad
  • +1
Reactions: NoxInfernum and wills
Kız seni hak etmiyo knk sal karıyı başka virgine kalsın

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, Deleted member 69834, NoxInfernum and 4 others
ne alaka dostum kapasitem var ki hem bos dedigin seylerle ugrasip hem de derslerimde iyi olabiliyorum ayrıca bos is dedigin sey göreceli amk sana bos gelir bana gelmez
napcan knk lise aşkınla mı evlenicen :lul:

• JFL
Reactions: Zodiac and NoxInfernum
Virgin msn

modlar şu bebeyi banlayın gitsin soru falan çözsün sonra öğretmenleri mesaj atıyo babasına :lul:

• JFL
Reactions: Zodiac and Yagiz8928
modlar şu bebeyi banlayın gitsin soru falan çözsün sonra öğretmenleri mesaj atıyo babasına :lul:
0/10 ragebait niye boyle yapiyon knk anlamadim yani 😢🙄

• JFL
Reactions: Yagiz8928 and wills
knk hastaneye annensiz gidemiyosun daha ne anlatıyon sen :lul:
sen gidiyonda noluyo knk ekrana bakmaktan beynin curumus cumle kuramıyon kendini ifade edebiliyon mu bari 😢

9. sınıf kizami yavsiyon tirrek

• JFL
Reactions: Zodiac
Bakıyor bence hem de bazıları aşırı takıntılı
Kanka bazı kızlar hiç sevgilin olmadıysa garip gözle bakıyor amk siksokta falan görüyonuzdur ondan larplayıp 1 veya 2 dicem ben

• +1
SEN O KIZI YİYEMEZSİN CİĞERİM

YAPAMAZSIN YANİ KONU AÇTIĞINA GÖRE BAYA DARDASIN.

EĞER SANA KOÇLUK YAPMAMI İSTİYORSAN ÖZELDEN ALOATSIZ YAZ SÜRECE BERABER DEVAM EDELİM,

İLİŞKİ KOÇLUĞU YAŞAM KOÇLUĞU SEKS DOKTORU OLARAK BİR ÇOK DENEYİMİM VAR SERFİTİKAM OLMASADA.

• JFL
Reactions: Zodiac, Auchelius, Serialsuicide and 1 other person
9. sınıf kizami yavsiyon tirrek
kanka turkiyedeki evli ciftlerin cogunlugunda arasinda 5 6 yas fark var 2 yaşın cok bi onemi yok bence

EĞER SANA KOÇLUK YAPMAMI İSTİYORSAN ÖZELDEN ALOATSIZ YAZ SÜRECE BERABER DEVAM EDELİM,

İLİŞKİ KOÇLUĞU YAŞAM KOÇLUĞU SEKS DOKTORU OLARAK BİR ÇOK DENEYİMİM VAR SERFİTİKAM OLMASADA.
ALOATSIZ yazıp 5500 a gönderelim mi

• JFL
Reactions: Zodiac, Auchelius and Atsizz

darda degilim kiz sadece guvenmiyo yuzumden dolayi agzimda iyi laf yapinca baya guldurup rahat olunca korktu bence baska bisey yok cunku

darda degilim kiz sadece guvenmiyo yuzumden dolayi agzimda iyi laf yapinca baya guldurup rahat olunca korktu bence baska bisey yok cunku
AGZİNİ SİKEYİM AĞIRDAN SAT BE KARDEŞİM KENDİNİ

İNAN ANCA KIZA ŞAKLABANLIK YAPMAKTAN BAŞKA BİR ŞEY YAPMIYORSUN ŞUAN

KIZI EĞLENDİRİYORSUN KÜÇÜK DOPAMİNLERLE BESLİYORSUN KIZI

STRATEJİNİ OLUŞTUR ÇÜNKÜ BÖYLE GİDERSEN KIZI SIKACAKSIN DAHA AMI UFUKTA GÖRMEDEN ENGELİ SURATINA YİYECEKSİN

• JFL
Reactions: Zodiac, Auchelius and Yagiz8928
Kanka bazı kızlar hiç sevgilin olmadıysa garip gözle bakıyor amk siksokta falan görüyonuzdur ondan larplayıp 1 veya 2 dicem ben
garip gozle nasi bakiyo amk ciddi iliski arayan bir kiz hic iliskisi olmamis bir erkegi hint kumasi gibi gormesi lazim ama bazi kizlarda sapik olabileceginide dusunebilir

HATTA ENGELLEMEZ BİLE BULMUŞ ENAYİYİ İYİ DE AĞZI LAF YAPIYORMUŞ

O AĞZIN LAF YAPACAĞINA PARA YAPSIN GİT 2-3 SAKSOFON ÇEKTE PARAMAXXING YAP @bildircin

• JFL
Reactions: Zodiac, Auchelius and Yagiz8928
garip gozle nasi bakiyo amk ciddi iliski arayan bir kiz hic iliskisi olmamis bir erkegi hint kumasi gibi gormesi lazim ama bazi kizlarda sapik olabileceginide dusunebilir
Kanka bu zamana kadar olmadıysa zaten gariptir, sapıktır ya da bi nedeni vardır karakteri falan kötüdür ondan olmamıştır diye düşünüyorlar herhalde siksoka gir bak yorumlara kaç tane foid sik sik redflag diyor

• +1
AGZİNİ SİKEYİM AĞIRDAN SAT BE KARDEŞİM KENDİNİ

İNAN ANCA KIZA ŞAKLABANLIK YAPMAKTAN BAŞKA BİR ŞEY YAPMIYORSUN ŞUAN

KIZI EĞLENDİRİYORSUN KÜÇÜK DOPAMİNLERLE BESLİYORSUN KIZI

STRATEJİNİ OLUŞTUR ÇÜNKÜ BÖYLE GİDERSEN KIZI SIKACAKSIN DAHA AMI UFUKTA GÖRMEDEN ENGELİ SURATINA YİYECEKSİN
son konusmamizdan bu yana hic yuzune bakmadim zaten ama o bana bakarken yakaladim 2 3 kere arkadasida beni yokluyodu acaba ona bakicak miyim diye

son konusmamizdan bu yana hic yuzune bakmadim zaten ama o bana bakarken yakaladim 2 3 kere arkadasida beni yokluyodu acaba ona bakicak miyim diye
GÜZEL GİDİYORSUN FAKAT REKABET ORTAMI OLUŞTURMAN SENİN HAYRINA OLACAK

BİR KADIN ERKEĞİNİN DİĞER KADINLAR TARAFINDAN ARZULANMASINI BEKLER

O YÜZDEN PARMAĞINDA ALYANS OLAN ERKEKLERE DİĞER SÜRTÜKLER SÜRTÜNÜYOR

• +1
HATTA ENGELLEMEZ BİLE BULMUŞ ENAYİYİ İYİ DE AĞZI LAF YAPIYORMUŞ

O AĞZIN LAF YAPACAĞINA PARA YAPSIN GİT 2-3 SAKSOFON ÇEKTE PARAMAXXING YAP @bildircin
oyle dusunecegini sanmiyorum okuldaki pop kizlardan degil asosyal iliski yapmaktan korkan bir kiz amk okuldaki pop kizlarda bunu kiskaniyo zaten surekli arkasindan falan konusuyomus ama harbiden suan egosu baya bi tatmin olmustur hic abartmadan 8 9 kisi buna cikma teklifi etti ama edenlerde belli tipler keko yuzu siyah noktadan görünmeyen angutlardandi

• JFL
Kanka bu zamana kadar olmadıysa zaten gariptir, sapıktır ya da bi nedeni vardır karakteri falan kötüdür ondan olmamıştır diye düşünüyorlar herhalde siksoka gir bak yorumlara kaç tane foid sik sik redflag diyor
tiktok kullanicilarin cogunlugu zaten suru psikolojisinde birisi birsey atiyor digerleri yayiyor dusunce yapisi degisiyor ardindan baska birisi bisey diyor ordan bidaha degisiyor onlarin dusunduklerinin cok bi onemi yok kendi konustugun kiza karsi direkt durust olcaksin zaten oda oyle suru psikolojisinden etkilenmisse sal gec cok bi onemi yok

GÜZEL GİDİYORSUN FAKAT REKABET ORTAMI OLUŞTURMAN SENİN HAYRINA OLACAK

BİR KADIN ERKEĞİNİN DİĞER KADINLAR TARAFINDAN ARZULANMASINI BEKLER

O YÜZDEN PARMAĞINDA ALYANS OLAN ERKEKLERE DİĞER SÜRTÜKLER SÜRTÜNÜYOR
kadin diyosun amk benim bahsettigim ergen bir kiz cocugu olgunlasmamis bir kiz benim yasimdaki cogu kizlarin senin anlattigin dusunce yapisinda degiller

oyle dusunecegini sanmiyorum okuldaki pop kizlardan degil asosyal iliski yapmaktan korkan bir kiz amk okuldaki pop kizlarda bunu kiskaniyo zaten surekli arkasindan falan konusuyomus ama harbiden suan egosu baya bi tatmin olmustur hic abartmadan 8 9 kisi buna cikma teklifi etti ama edenlerde belli tipler keko yuzu siyah noktadan görünmeyen angutlardandi
KENDİNDE FARKINDASIN KIZIN ARZULANAN VE KISKANILAN BİRİ OLDUĞUNUN

ACİLEN HAREKETE GEÇİP PLAN VE ROTASYON OLUŞUTUR

MUHTEMELEN PEKTE ALBENİSİ OLAN BİR KARDEŞ DEĞİLSİN FİZİKSEL OLARAK, AĞZIM AĞZIM DİYE TUTTURDUN.

BİRAZ DAHA DETAY VERSENE KONUYLA ALAKALI SANA BİR GİDİŞAT ÇİZEYİM

• +1
Reactions: Yagiz8928 and Zodiac
kadin diyosun amk benim bahsettigim ergen bir kiz cocugu olgunlasmamis bir kiz benim yasimdaki cogu kizlarin senin anlattigin dusunce yapisinda degiller
YAV KADINLAR 15'İNDEDE AYNI 25'İNDEDE NE ANLATIYORSUN EŞCİNSEL ÇOCUĞUM

BENİ DİNLEYECEK MİSİN YOKSA OKULUN BİTENE KADAR EL ARABASINA DEVAM MI EDECEKSİN

• JFL
Reactions: Yagiz8928, Zodiac and Serialsuicide
KENDİNDE FARKINDASIN KIZIN ARZULANAN VE KISKANILAN BİRİ OLDUĞUNUN

ACİLEN HAREKETE GEÇİP PLAN VE ROTASYON OLUŞUTUR

MUHTEMELEN PEKTE ALBENİSİ OLAN BİR KARDEŞ DEĞİLSİN FİZİKSEL OLARAK, AĞZIM AĞZIM DİYE TUTTURDUN.

BİRAZ DAHA DETAY VERSENE KONUYLA ALAKALI SANA BİR GİDİŞAT ÇİZEYİM
oyle dusunmuyorum egoist gibi de gorunmek istemiyorum tek kabul edip konustugu kisi benim daha fazlasinda birsey olmadi
YAV KADINLAR 15'İNDEDE AYNI 25'İNDEDE NE ANLATIYORSUN EŞCİNSEL ÇOCUĞUM

BENİ DİNLEYECEK MİSİN YOKSA OKULUN BİTENE KADAR EL ARABASINA DEVAM MI EDECEKSİN
yok knk hyr hic oyle dusunmuyom boş tamamen

oyle dusunmuyorum egoist gibi de gorunmek istemiyorum tek kabul edip konustugu kisi benim daha fazlasinda birsey olmadi

yok knk hyr hic oyle dusunmuyom boş tamamen
FEMİNİST PROPAGANDAYA YENİK DÜŞMÜŞ EŞCİNSEL ÇOCUĞUM BENİM

DEVAM ET BÖYLE GÜNÜN SONUNDA ANNEN BABAN DUYMASIN DİYE DAHA YAVAŞ RİTİMDE 31 ÇEKECEKSİN YANİ BİR ŞEY OLMAYACAK

• JFL
Reactions: Yagiz8928 and Zodiac
Kanka bilmiyorum ben çok garip şeyler yaşadım bu konuyla ilgili yaz özel anlatayım

kanka turkiyedeki evli ciftlerin cogunlugunda arasinda 5 6 yas fark var 2 yaşın cok bi onemi yok bence
yaş farkı yaşlar büyüdükçe önemsiz olmaya başlıyor

birde yuzumun onune gelen her kizla konusuyomuz vibei verdigini kisaca pice benzedigimi soyledi ve ex sayisini fazla buldu
Amk bu problemi her ilişkide yaşıyorum

Nasıl kurtulurum yada güven veririm bilen var mj

not even a single pixel

• +1
Reactions: why not me?