bildircin
Iron
okudugum okul keko dolu her gun farkli kombinlerle gelip salak salak kizlara el kol sakasi yapip sert davraniyolar kizlarda bunlara guluyo okuldaki hic kimsenin kendisine saygisi olacak kadar ozguveni kendine guvenilirligi yok amk okulda kimsenin elde edemedigi bir tane kiz var o kizda asiri ilgimi cekiyo asosyal okulda sadece 1 tane arkadasi var oda baska siniftan kendi sinifindaki kimseyle konusmuyo 8 9 kisiyi reddetmis sevgilim var baskasindan hoslaniyorum falan demis ben gittim bu kiza senden hoslaniyorum tanismak istiyorum falan dedim kizda kabul etti ogle tenefusunde konustuk baya guldurdum gulerken elini karnina falan goturdu kizla konusurken surekli kekolar ve kizlar bizi izliyodu ve kizlarjn bakislari asiri korkunctu cok kindar bakiyolardi kiza nereye yurusek bize donup bisiler fisildasiyolardi neyse konusmamizin sonlarina dogru surekli yaş farkini problem ettigini falan soyledi aramizda 2 yas var sadece birde yuzumun onune gelen her kizla konusuyomuz vibei verdigini kisaca pice benzedigimi soyledi ve ex sayisini fazla buldu oda 6 kizin guvenini kazanip onunla olmam lazim maymun kekolara birakmicam amina koyam kizla asiri uyumluyum muzik zevkimiz tarzimiz hemsehriyiz cart curt napmam lazim