okulun bitmesine 8 banyo kalması hakkında

ZerefDragnee1l

ZerefDragnee1l

fakecel
nasil sosyallescem tavsiye verin liseye

• +1
Reactions: alternative_pill, pashanimair and auitistsurvior
low inhibmisin ilk soru
mid inhibim hoşuma gidenlerle konusuyom ama futbol bilgim olmadığı ve sevmediğim için erkek arkadaş edinmede sorun yaşıyorum kızlarla hiç arkadaş olmuyom onlar beni buluyo genelde

• +1
Reactions: pashanimair and auitistsurvior
mid inhibim hoşuma gidenlerle konusuyom ama futbol bilgim olmadığı ve sevmediğim için erkek arkadaş edinmede sorun yaşıyorum kızlarla hiç arkadaş olmuyom onlar beni buluyo genelde
knk replesene beni pls

futbol bilgisi olmaması brutal benimde futbol bilgim yok low inhib + futbol ,araba bilmek turkiyede nt olmak gibi bisi zaten

bide futbolu ilgi cekici bulamıyorum nedense tek benmiyim??

neyse milletle konusmaya calıs falan gibi water tavsiyeler harici kimseye ozguvensizliklerinden bahsetme ilerde sana karsı kullanabilcekleri falan fistan

• +1
Reactions: pashanimair and ZerefDragnee1l
olaya narsist bi şekildede bakabilirsin bu malları ztn bida görmicem liseden sonra hepsindende üstünüm neden benimle konuşmak istemesinler şükretmeleri lazım fln diye düşün

• Hmm...
  • +1
  • Love it
Reactions: orco., pashanimair, Serialsuicide and 2 others
bide boyle secici olma herkesle konus et fln kafan yatmasada kimseyle hasım olma

• +1
Reactions: Ashoimex, pashanimair, Serialsuicide and 1 other person
  • +1
  • JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, İNTİKAM VAKTİ and auitistsurvior
olaya narsist bi şekildede bakabilirsin bu malları ztn bida görmicem liseden sonra hepsindende üstünüm neden benimle konuşmak istemesinler şükretmeleri lazım fln diye düşün
lisede yaptıgın network tum haytatın byounca takip etcek seni beni bide first impression cok onemli bu cocuk liseye yeni baslıyo ilk konusurken falan kekelerse sıctı yani

debloated duzgun sac falan bunlar water 3 cm height fraudlamak bide low inhbi olmak onemli lise network yapma yeridir zaten ders calısma yeri degildir

• +1
Reactions: pashanimair, ZerefDragnee1l and orhanhic
knk replesene beni pls

futbol bilgisi olmaması brutal benimde futbol bilgim yok low inhib + futbol ,araba bilmek turkiyede nt olmak gibi bisi zaten

bide futbolu ilgi cekici bulamıyorum nedense tek benmiyim??

neyse milletle konusmaya calıs falan gibi water tavsiyeler harici kimseye ozguvensizliklerinden bahsetme ilerde sana karsı kullanabilcekleri falan fistan
kanka ben de futbolu ilgi çekici bulamıyom sıkıyor bayağı arabalar hoşuma gidiyor ama özel bi ilgim yok o sıkıntı cidden nt değilim tip de o kadar taşıyacak bir şey değil skin ve burun iyileştirmesi yüzünden mmtn+ ama hmtn- bir şeyim şu an bakacaz yarın görecez

• +1
kanka ben de futbolu ilgi çekici bulamıyom sıkıyor bayağı arabalar hoşuma gidiyor ama özel bi ilgim yok o sıkıntı cidden nt değilim tip de o kadar taşıyacak bir şey değil skin ve burun iyileştirmesi yüzünden mmtn+ ama hmtn- bir şeyim şu an bakacaz yarın görecez
mmtn hmtn isen bide fen lisesindeysen first impression halloldu boyunda 172 den kısa degildir diye tahmin ediyorum??

low inhib larplamaya calıs kekeleme miletle konusurkan muhabbeti falan dondur ne diyeyim

lisede zaten ders calısmak isteyenler ciddili acıga geciyor lise esittir network yeri sub5 ama tanıdıgı oldugu icin guzel isi olanlar var git full arkadas yap zengin vew kolu genis olanlarla yapmaya calıs kolu genis kim var diye algılamaya falan calıs onlarla kanka ol

• +1
lise daha baslamadan mezuna kalma guide
calıs ama network yapmak bence daha onemli

tabi calısın ha ben ders calısma yeri deigl derken ldar yapıp tek ders yapmayın anlamında yani yoksa yine sınavlarda min 85 almak law

• +1
calıs ama network yapmak bence daha onemli

tabi calısın ha ben ders calısma yeri deigl derken ldar yapıp tek ders yapmayın anlamında yani yoksa yine sınavlarda min 85 almak law
tecrubeyle sabit senin dedigin gibi yapinca muh obp muh haksizlik yapmaya basliyon yks vakti

• +1
Reactions: pashanimair, ZerefDragnee1l and auitistsurvior
tecrubeyle sabit senin dedigin gibi yapinca muh obp muh haksizlik yapmaya basliyon yks vakti
belki yanlıs biliyoda olabilirim dusununce

bosverin vbeyler ders calısın kafanızı egin

ama networkte cok onemli

en iyi lise tavsiyesi sanırım ders bol bol bastan calısın son iki sene gotunuzu yırtmazsınız bastan istikrarlı baslarsanız

artan geri kalan butun zamanda arakdas network falan

ders + network harici baska ne yapılırki hayatını pozitif etkiliycek hobi yetenek falan ogrenmek zaten water

• +1
buarada futbol oynamak law amınakoyayım bence nd futbol dusmanı iseniz gidin ogrenin pratik yapın

• +1
Reactions: Ashoimex, pashanimair, ZerefDragnee1l and 1 other person
buarada futbol oynamak law amınakoyayım bence nd futbol dusmanı iseniz gidin ogrenin pratik yapın
futbol zaten nt için law okuldayken, futbol bilmemek oynamamak aşırı sıkıntı amk bedende köşede oturuyom 31 cekiyom kizlara baska yapcak biseyim yok bir de ilk gun nasıl milletle tanıscam aq hicbi fikrim yok bugune kadar ortaokulda eskiden tanıdıklar cıktı ya da deneme sıralamalarından tanıyanlar direkt geldi arkadas oldu ya da sınıfımdakiler falan kendileri beni buldu ben milleti bulmayı bilmiyom amk

• +1
futbol zaten nt için law okuldayken, futbol bilmemek oynamamak aşırı sıkıntı amk bedende köşede oturuyom 31 cekiyom kizlara baska yapcak biseyim yok bir de ilk gun nasıl milletle tanıscam aq hicbi fikrim yok bugune kadar ortaokulda eskiden tanıdıklar cıktı ya da deneme sıralamalarından tanıyanlar direkt geldi arkadas oldu ya da sınıfımdakiler falan kendileri beni buldu ben milleti bulmayı bilmiyom amk
9 a ilk gecerken full senin gibiydim kanka buyuyunce benim gibi bisi olcan yuksek ihitimal tam uyusuyto benim vessel yani

ben ama ilk sene guzel sosyallestim sonra ortam bozuldu baska okula gittim o ayrı konu tavsiyeler basit ve oz yazdım zaten onları yaparsan herkesle iyi anlasırsın ben aptallıgımdan milletle aram bozuıldu yoksa herkesle iyi anlastım ilk sene yani

bende senin gibi hep bedende kosede oturuyodum futbolla falan alakam yoktu cok uzucu dusununce sana tavsiyem futbol pratigi yap

• +1
şöyle düşün herkez aynı durumda olacak sen gidip merhaba dersen kimse seni direkt reddetmez belki yılın devamında görmezden gelirler seni ama gidip 40 kişiyle konuşursan en az 5-6'sı ile bir sohbetin olur en azından utanma çünkü lisede sosyal hayat do it or die

• +1
Reactions: pashanimair, Serialsuicide, ZerefDragnee1l and 1 other person
şöyle düşün herkez aynı durumda olacak sen gidip merhaba dersen kimse seni direkt reddetmez belki yılın devamında görmezden gelirler seni ama gidip 40 kişiyle konuşursan en az 5-6'sı ile bir sohbetin olur en azından utanma çünkü lisede sosyal hayat do it or die
cope olma ihttimali var ben baslayına herkes herkesi tanıyodu of

• +1
Reactions: pashanimair
9 a ilk gecerken full senin gibiydim kanka buyuyunce benim gibi bisi olcan yuksek ihitimal tam uyusuyto benim vessel yani

ben ama ilk sene guzel sosyallestim sonra ortam bozuldu baska okula gittim o ayrı konu tavsiyeler basit ve oz yazdım zaten onları yaparsan herkesle iyi anlasırsın ben aptallıgımdan milletle aram bozuıldu yoksa herkesle iyi anlastım ilk sene yani

bende senin gibi hep bedende kosede oturuyodum futbolla falan alakam yoktu cok uzucu dusununce sana tavsiyem futbol pratigi yap
futbol ilgimi gram çekmiyo kanka pratik mratik yapamam aq sadece sosyallesmek sıkıntı normal şekilde bir de kızlarla konusamıyom kekeliyom kelimelerim götüme kaçıyo high inhib oluyom kız gördüğüm an

• +1
futbol ilgimi gram çekmiyo kanka pratik mratik yapamam aq sadece sosyallesmek sıkıntı normal şekilde bir de kızlarla konusamıyom kekeliyom kelimelerim götüme kaçıyo high inhib oluyom kız gördüğüm an
simdiden soyliyilm pregablin ve pregabline benzeyen ilaclar alma low inhib olcam diye zararlarını biliyosundur gerci niye yazıyosam

ya mesela ben herkesi gta npc si gibi dusunmeye basladım naparsam yapıyım gta karatkeri gibi yani millet kotu dusunsede hakkımda nolcak yani anlatabildimmi bro

birisi falan bana artık otobuste dik dik bakınca tepki olusmuyor inhib dustu sanırım bende nd stare veriyorum 8 saniye sonra bakmayı bırakıyolar feminem oldugum icin komik duruyorda olaiblirm

futbola oyle burun kıvırma her bedende kosede oturmak cok kotu sakın yapma oyle bisi bak ciddi diyom

kız gordugun an high inhib oluyosan yapcak bisi yok benim suanki arastırmalarım pozitf maruz bırakma terapisinin gecirdigni gosteriyor

• +1
Reactions: ZerefDragnee1l and pashanimair
amk sende ne bahtsız herifsin😭
ama becerdim yine social circle a giridm yani o sene

nd degilseniz benim gibi sosyal cevreye girdinizmi dusnmeniz zor ben nd ydim dustum yani

• +1
ya mesela ben herkesi gta npc si gibi dusunmeye basladım naparsam yapıyım gta karatkeri gibi yani millet kotu dusunsede hakkımda nolcak yani anlatabildimmi bro

birisi falan bana artık otobuste dik dik bakınca tepki olusmuyor inhib dustu sanırım bende nd stare veriyorum 8 saniye sonra bakmayı bırakıyolar feminem oldugum icin komik duruyorda olaiblirm

futbola oyle burun kıvırma her bedende kosede oturmak cok kotu sakın yapma oyle bisi bak ciddi diyom

kız gordugun an high inhib oluyosan yapcak bisi yok benim suanki arastırmalarım pozitf maruz bırakma terapisinin gecirdigni gosteriyor
kızlarla romantik olmayan sekilde kjonus eger pozitif donus alırsan yani senle dalga gecmezlerse kızlara karsı inhibin dusucek cunku beynin hala noroplastisitesi var gencsin yani

bu yaslarda kızlara karsı korkun duzelmesse vay haline

• +1
kanka şimdi senin düşeceğinin sınıfa da bağlı olarak bi anda herkes ilk günden de kaynaşabilir eğer böyle olursa direkt aralarına katıl sakın katılmamazlık yapma veya ilk gün ölüm sessizliği oladabilir eğer çok kendine güvenmiyosan ilk kıvılcımı sen yakma bırak birkaç kişi konuşmaya başlasın cam önünde filan öyle bişey olunca katıl

• +1
Reactions: ZerefDragnee1l
köşede oturmak en brutalı amk benim düştüğüm sınıfta o girdiğim 6-7 kişilik social circledan hiç kimse yoktu hoca her "hadi salıyom" dediği zmn derste millet birbirinin yanına sandelye çekerken ben sıraya kafamı koyuyodum

... bide belli bi süre sonra uyuyamıyon amk milletin gülüşünü duyarken uyuyo taklidi yapmak zorunda kalıyodum dümdüz duvara bakıp garip olmayım diye

actual trauma
1757271327543

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, auitistsurvior, ZerefDragnee1l and 1 other person
köşede oturmak en brutalı amk benim düştüğüm sınıfta o girdiğim 6-7 kişilik social circledan hiç kimse yoktu hoca her "hadi salıyom" dediği zmn derste millet birbirinin yanına sandelye çekerken ben sıraya kafamı koyuyodum

... bide belli bi süre sonra uyuyamıyon amk milletin gülüşünü duyarken uyuyo taklidi yapmak zorunda kalıyodum dümdüz duvara bakıp garip olmayım diye

actual trauma
View attachment 4092771
brutal her sınıfta bir tane vardır böyle biri ben hep biliyodum zaten gerçekten uyumadıklarını

• +1
brutal her sınıfta bir tane vardır böyle biri ben hep biliyodum zaten gerçekten uyumadıklarını
başka napmam gerekiyodu bilmiyodumki abi acıyom vallaha kendimi ya yazık 15-16 yaşında çocuk kimse bişi demiyo herkez görmezden geliyo kenarda yatıyo abi bide öyle konuşamayan asosyellerden diilim ben laf yapmasını biliyom hiç kimse bişi demeyince zorla girmek istemedim ortama

• +1
kızlarla romantik olmayan sekilde kjonus eger pozitif donus alırsan yani senle dalga gecmezlerse kızlara karsı inhibin dusucek cunku beynin hala noroplastisitesi var gencsin yani

bu yaslarda kızlara karsı korkun duzelmesse vay haline
kanka kızlarla zaten normal konuşuyom romantiklik hiç aklıma gelmiyo da onlar beni bulmadıkça low inhib olamıyom mesela şu ana kadarki kız arkadaşlarım kendileri buldular beni geldiler selam verdiler ve öyle low inhib konuşabilmeye başladım onlarla ama onların dışında tanımadığım yeni insanlara high inhibim ve selam verebiliyorum maksimum ya da işte muhabet açılırsa çok hızlı şekilde kapatacak biçimde cevaplar veriyorum ve genelde garip cevaplar oluyor

-bugün hava çok soğuk ya
+daha çok ılık gibi

böyle oluyor amk

• +1
Reactions: auitistsurvior

actual trauma
View attachment 4092771
kanka bende hep bunu yasadım cok uzucu ya

bana arkadas lazım duzenli taklıcagımda yok iste malesef yanlız bi insanım ama banane nd dogmayı ben secmedim benim sucum deigil yani hicmi nd insan gormuyorsunuz

doktor asperger olabilir dedi hafif duzey sizoid falanda var sosyal anksiyete okb falan

• +1
kanka bende hep bunu yasadım cok uzucu ya

bana arkadas lazım duzenli taklıcagımda yok iste malesef yanlız bi insanım ama banane nd dogmayı ben secmedim benim sucum deigil yani hicmi nd insan gormuyorsunuz

doktor asperger olabilir dedi hafif duzey sizoid falanda var sosyal anksiyete okb falan
söylemeyi unuttum ben belgeli asperger teşhisliyim

• +1

actual trauma
View attachment 4092771
kanka benim sınıfımda tanıdık iki kisi var onceden ama onlar da mid inhib aq

• +1
kanka kızlarla zaten normal konuşuyom romantiklik hiç aklıma gelmiyo da onlar beni bulmadıkça low inhib olamıyom mesela şu ana kadarki kız arkadaşlarım kendileri buldular beni geldiler selam verdiler ve öyle low inhib konuşabilmeye başladım onlarla ama onların dışında tanımadığım yeni insanlara high inhibim ve selam verebiliyorum maksimum ya da işte muhabet açılırsa çok hızlı şekilde kapatacak biçimde cevaplar veriyorum ve genelde garip cevaplar oluyor

-bugün hava çok soğuk ya
+daha çok ılık gibi

böyle oluyor amk
kanka o soruyta bagnaltılı seyler sor oyle devam ettir

dusuniyim bidakka

bugun hava cok soguk gibi
+niyeki soguk havayı sevmiyomusun , yaz insanımısın kıs ınsanımın

bunun gibi konusmayı gelistir yani temel mantık suan aklıma geldi bu taktik ama taktikte sayılmaz her nt insan boyle yapar

kızlara bende gidip approachlayamam konusamam ortamdan falan tanısmak lazım ama erkek kanka yapıp cevre yapmak daha onemli gibi sevgili zaten ortamdan tanısırsın yada sınıfta mesela bi ilgi alanını soylerse sende larpla onla ilgileniyomussun gibi falan ben oyle yapardım

• +1
  • +1
psikiyatrim bendede yuksek ihtimal oldugunu soyledi ama cok uzerine durmak istememistim
asperger cok brutal pill amınakoyayım

nd olmak olum fermanıdır low htn 185 degilsen

• +1
asperger cok brutal pill amınakoyayım

nd olmak olum fermanıdır low htn 185 degilsen
botb de nt larplama thredi vardı git ona calıs ben bakmadımda kotu degildir heralde

• +1
bu daha kötü amk
ya o an aklıma gelmedide kısaca direk muhabbeti tıkama iste devam ettir anladın sen

coberagline cope degilse kullan ben arastırmadım git arastır

• +1
Reactions: Neokrinshaaa and ZerefDragnee1l
bide biyerde cildim parlak olsun demissin bazı bulgular vart hyaloronic acid yapıyo onu diye arsivimde var ama tek tek bakmam yani eger ise yarıyosa kullan cok guzel bi cilt urunu onun haricinde hyaloronic acid

• +1
bide biyerde cildim parlak olsun demissin bazı bulgular vart hyaloronic acid yapıyo onu diye arsivimde var ama tek tek bakmam yani eger ise yarıyosa kullan cok guzel bi cilt urunu onun haricinde hyaloronic acid
memem çok büyük knk 70 bench atıyom ohhh sallıyom böyle elimle yukarı assa cok zevkli oluyo keske kız memesi elleyebilsem

• JFL
  • +1
şaka maka yarın sosyalleşemeyecez gibi neyse yapcak bise yok sosyallesirik illa bir ara

• +1
nt taklidi yap
htblere memeni ac

• +1
bu daha kötü amk
İkinizde olayı anlamıyorsunuz; verdiğiniz cevaplar sıkıntılı. Senin cevabın karşıdakine soğuk ve garip algılanabilir. @auitistsurvior cevabı ise daha basit, gerçeklikten uzak bir cevap olmuş. Eğer sosyal olmak istiyorsanız, sosyal olan kişilerin kullandığı kelimeleri, mimikleri, tonlamalarını taklit etmeniz lazım.

• +1
  • Hmm...
Reactions: ZerefDragnee1l, auitistsurvior and why not me?
İkinizde olayı anlamıyorsunuz; verdiğiniz cevaplar sıkıntılı. Senin cevabın karşıdakine soğuk ve garip algılanabilir. @auitistsurvior cevabı ise daha basit, gerçeklikten uzak bir cevap olmuş. Eğer sosyal olmak istiyorsanız, sosyal olan kişilerin kullandığı kelimeleri, mimikleri, tonlamalarını taklit etmeniz lazım.
zaten nt insnlar dediklerini icgudusel olarak yapıyor fakat dediklerini benim gibi otistik biri yaparsa daha nt gozukur ve konusmayı devam ettirir bide beni tagleyince niye bildirim dusmedi acaba

• +1
  • Hmm...
Reactions: ZerefDragnee1l, Neokrinshaaa and why not me?
nt olmak için nt insanları taklit ediyosanız over ya

• JFL
Reactions: ZerefDragnee1l, Serialsuicide and Resistance.
olum neyini taklit etcen amk benim için olay cinsiyet ile alakalı nt değil, erkek aga dese hava çok soğuk bugün diye hee amk götüm dondu derim ama kız sorunca samimi hissedemediğim ve ne demem gerektiğini bilmediğim/deneyimsiz olduğum için garip davranıyor garip cevap veriyorum

• +1
Reactions: Neokrinshaaa
olum neyini taklit etcen amk benim için olay cinsiyet ile alakalı nt değil, erkek aga dese hava çok soğuk bugün diye hee amk götüm dondu derim ama kız sorunca samimi hissedemediğim ve ne demem gerektiğini bilmediğim/deneyimsiz olduğum için garip davranıyor garip cevap veriyorum
htn+ san erkeklere davrandığının aynısını davran