OLAYA BAK ABOQJWOWKDJX

Nox𓂀

Nox𓂀

8.5 misc, 8.5+ harm, 7 ang, 6 dimo | Proud Jew ✡︎
BAQOQOQKWOWOWODJ

Bi etkinlik vardı herkesin katilabildigi etkinlik öncesi böyle küçük oyunlar ısınma vs vardı

Aq işte bilmem kaçli gruplar olun fln diyolar en sonda ikili gruplar olun dediler yanımda baya beğendiğim kısa bi kız vardı, sonra arkadaşlarım fln hepsi ikili buldu ben açıkta kaldım yanımdaki kız da açıkta KALDI BERABER GRUP OLDUK

Sonra KOORDINATÖR BIRINIZ KOPEK BIRINIZ SAHIBI OLUCAK DEDI ALLAH CARPSIN SVAOWJSOWJSOWKA OLM AŞIRI UTANDIM 4-5 SANIYE BAKIŞTIK HIÇBIR SEY DIYEMEDIM

DUGER GRUPLAR TAS KAĞIT MAKAS YAPIYO BENIM KIZIN YÜZÜNE BAKACAK YÜZÜM BILE YOK SONRA ŞEYI DE DÜŞÜNÜYORUM ŞIMDI KÖPEK OLURSAM KIZIN KÖPEĞI FLN OLMUSUM GIBI GOZUKUR YERIN DIBINE GIRERIM GIBI DUSUNDUM

Aşırı utandım sonra bi anda kız yere çömeldi sonra ben kıza bakmamaya çalışıyorum onu daha da utandirmamak için, karşımdaki taş kağıt makas oynayan arkadaşlarıma bakıyorum ellerimi bağlayıp

Sonra kız yandan tam duymadım ama bana doğru bakarak "you don't care" dedi ama soru seklindeydi tam anlamadım ne dediğini de yani sesinin tonu soru seklindeydi, anlamadigim için bi bakış attim sonrasında dağılın dediklerinde uzaklaştım AQ ÇOK GARIPTI VU NE OROSPU COCUGU

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: -BayHarbourButcher, evexoria, Thrill and 11 others
BU NE OLM NSBAKQOQKQOWPWOEND

KAFAYI YICRM BÖYLE BIR ŞEY NASIL YAŞANDI NASIL BÖYLE BIR SEY OLABILIT

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: evexoria, Thrill, Stardew and 5 others
Kız da kısa bir şey 155 fln of ben mi köpek olsaydım acaba ayıp mı oldu kafama çok takıldı

Neyse ben kısa kızları tercih etmiyorum

Okulda beğendiğim bi ekstra 15 kız fln var np

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: -BayHarbourButcher, evexoria, Thrill and 5 others
şizofrenmisin dayı

• JFL
  • Nerd
Reactions: yanlisyerdekidogrua, Gordon Freeman, ascndndfrgt and 3 others
şizofrenmisin dayı
Aminoglu burada yaşanmış bir olayı anlatıyoruz larplasam böyle larplamiyirum larp threadlerime bakip görebilirsin

• +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: Thrill, Stardew, Gordon Freeman and 2 others
Acil öneri lazım bi sonraki dersimiz kız ile ortaktı sanırım

@Me-Mania @Gordon Freeman @Topkra @szenn @Thrill

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: Thrill, szenn, Topkra and 4 others
Aminoglu burada yaşanmış bir olayı anlatıyoruz larplasam böyle larplamiyirum larp threadlerime bakip görebilirsin
bu nasıl bir olay amk daydreamingdeki multiversendemi yaşandı

• +1
Reactions: Thrill and Nox𓂀
  • +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: Thrill, Stardew, BugraSA and 1 other person
Kafeye geldim kahve aldım hala stres oldum

@EK0 bişi söyle

• +1
çok güzel olay amk hayalimi yaşamışsın
kanka bence utanma bu kadar siktir et utanıyorsa o utansın etkinlik olmuş okadar çoğu kişi zaten yapmış çoğunluk yaptıysa sıkıntı yok

• +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill, veneficus, Deleted member 512778 and 1 other person
ayriyetten bence bundan bi muhabbet falanda açabilirsin bu olaydan sana sebep olmuş bence avantaja çevirebilirsin bunu

• +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill, Deleted member 512778 and Nox𓂀
ayriyetten bence bundan bi muhabbet falanda açabilirsin bu olaydan sana sebep olmuş bence avantaja çevirebilirsin bunu
Düşündüğün gibi bir kız değil

Zebani gibi kız bı kere bile güldüğünü ya da sohbet ettiğini görmedim vampir gibi bi de hayalet gibi kız AQ cildi de öyle

• +1
  • Woah

Zebani gibi kız bı kere bile güldüğünü ya da sohbet ettiğini görmedim vampir gibi bi de hayalet gibi kız AQ cildi de öyle
Sik

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Stardew, Gordon Freeman and 7 others

vampir tenide güzel oluyor ha

boşver olm ozaman sessiz sakin birşeyse hiç bişey olmaz

• +1
Gerekeni yap.

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Topkra, Stardew and 3 others
BAQOQOQKWOWOWODJ

Bi etkinlik vardı herkesin katilabildigi etkinlik öncesi böyle küçük oyunlar ısınma vs vardı

Aq işte bilmem kaçli gruplar olun fln diyolar en sonda ikili gruplar olun dediler yanımda baya beğendiğim kısa bi kız vardı, sonra arkadaşlarım fln hepsi ikili buldu ben açıkta kaldım yanımdaki kız da açıkta KALDI BERABER GRUP OLDUK

Sonra KOORDINATÖR BIRINIZ KOPEK BIRINIZ SAHIBI OLUCAK DEDI ALLAH CARPSIN SVAOWJSOWJSOWKA OLM AŞIRI UTANDIM 4-5 SANIYE BAKIŞTIK HIÇBIR SEY DIYEMEDIM

DUGER GRUPLAR TAS KAĞIT MAKAS YAPIYO BENIM KIZIN YÜZÜNE BAKACAK YÜZÜM BILE YOK SONRA ŞEYI DE DÜŞÜNÜYORUM ŞIMDI KÖPEK OLURSAM KIZIN KÖPEĞI FLN OLMUSUM GIBI GOZUKUR YERIN DIBINE GIRERIM GIBI DUSUNDUM

Aşırı utandım sonra bi anda kız yere çömeldi sonra ben kıza bakmamaya çalışıyorum onu daha da utandirmamak için, karşımdaki taş kağıt makas oynayan arkadaşlarıma bakıyorum ellerimi bağlayıp

Sonra kız yandan tam duymadım ama bana doğru bakarak "you don't care" dedi ama soru seklindeydi tam anlamadım ne dediğini de yani sesinin tonu soru seklindeydi, anlamadigim için bi bakış attim sonrasında dağılın dediklerinde uzaklaştım AQ ÇOK GARIPTI VU NE OROSPU COCUGU
mükemmel aq

• JFL

Oglum kız sana iş atıyor işte git konuş bir şekilde

• So Sad
Reactions: Nox𓂀
Acil öneri lazım bi sonraki dersimiz kız ile ortaktı sanırım

@Me-Mania @Gordon Freeman @Topkra @szenn @Thrill
kral valla ömrü hayatım boyunca ilk defa böyle birşey ile karşılaşıyorum baya şanssız bir olaymış ama tam olarak ne için öneri istedin anlayamadım

• JFL
Reactions: Thrill, Stardew and Nox𓂀
boşver olm ozaman sessiz sakin birşeyse hiç bişey olmaz
Asıl onlarda olur içeri sizin gerisinde sizin ayağınıza geliyo

• +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill, Nox𓂀, Stardew and 1 other person
Asıl onlarda olur içeri sizin gerisinde sizin ayağınıza geliyo
şey anlamında dedim la utanılıcak birşey olmaz anlamında dedim yoksa bence denenebilir onlarla şans

• +1
Reactions: Thrill, Nox𓂀 and jsbera
kral valla ömrü hayatım boyunca ilk defa böyle birşey ile karşılaşıyorum baya şanssız bir olaymış ama tam olarak ne için öneri istedin anlayamadım
Baya şansız bir olaymış reis ya noxun durumu zor valla
C43aff5a7a57e36e2245187bc68bf4bd

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Nox𓂀, Topkra and 5 others
Bu nasıl bir etkinlik ben anlamadım amk niye köpek sahibe oldunuz yada devamı yok mu

• +1
BAQOQOQKWOWOWODJ

nasil bi etkinlik bu nasil denk geldin amaci ne
Olaydan cok etkinligin duzenlenme amacini merak ettim suan amk

• +1
Reactions: evexoria, Thrill and Nox𓂀
Bu nasıl bir etkinlik ben anlamadım amk niye köpek sahibe oldunuz yada devamı yok mu
nasil bi etkinlik bu nasil denk geldin amaci ne
Olaydan cok etkinligin duzenlenme amacini merak ettim suan amk
Etkinlik bu degil normalde etkinlik oncesi isinma olarak yapiyorduk

Etkinlik boyle tiyatro / acting / filming ile alakali bisi nasil anlatsam bilemedim boyle seanslar fln var farkli farkli istedigine katiliyosun

Ben de iste katiliyim dedim arkadaslarla sonra isinma'da boyle bir sey oldu aq sastim kaldim ben de

sonrasinda fiziksel isinma'ya gectik egzersizler falan sonra ses isinmasi boyle i,o,u,a fln baya bi soyledik sesimiz acting yaparken hasar gormesin diye

Oyle yani

• +1
Reactions: evexoria, Thrill, ascndndfrgt and 1 other person

Etkinlik boyle tiyatro / acting / filming ile alakali bisi nasil anlatsam bilemedim boyle seanslar fln var farkli farkli istedigine katiliyosun

Ben de iste katiliyim dedim arkadaslarla sonra isinma'da boyle bir sey oldu aq sastim kaldim ben de

sonrasinda fiziksel isinma'ya gectik egzersizler falan sonra ses isinmasi boyle i,o,u,a fln baya bi soyledik sesimiz acting yaparken hasar gormesin diye

Oyle yani
cok iyimis aq
hangi ulke

• JFL
  • +1
Reactions: evexoria, Thrill, Topkra and 2 others
zuffster yarrağını ver işte kızın ağzına knk

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: Thrill, Topkra, jsbera and 3 others
zuffster yarrağını ver işte kızın ağzına knk
kanka post atma post rep ratio bozuluyo bak cıldırtma beni

• JFL
Reactions: Thrill, szenn and Nox𓂀
tam şurda kızın yanına çömelseydin ikiniz de köpek olup birbirinizin gozlerinin icine baksaydiniz senindi o ama olsun ümidini kaybetme yakışıklı adamsın

• JFL
Reactions: Topkra
BAQOQOQKWOWOWODJ

kulağa çok güzel geliyor keşke kız benim köpeğim olsaydı

• JFL
Reactions: Thrill

Oyle yani
anaokuluna mi gidiyon aq

• JFL
Reactions: eniyiguresci and Deleted member 512778
kız kesin kahverengi ama

şizoluk var zaten sende beyaz kızlar 170'den başlıyor