Aven
Solstice
beyler sizce tıraş makinesi olarak ne alayım. babamın boklu makinelerini kullandigim gunun ertesi sabahı yüzüm sivilce doluyor kendime bitane almam lazım. çok pahalı bişey olmasın yalnız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Conva attimbeyler sizce tıraş makinesi olarak ne alayım. babamın boklu makinelerini kullandigim gunun ertesi sabahı yüzüm sivilce doluyor kendime bitane almam lazım. çok pahalı bişey olmasın yalnız
beyler sizce tıraş makinesi olarak ne alayım. babamın boklu makinelerini kullandigim gunun ertesi sabahı yüzüm sivilce doluyor kendime bitane almam lazım. çok pahalı bişey olmasın yalnız
Tiras kopugu yerine de arkonun tiras sabununu alin
En az 15cm uzayacağın anlamına geliyor sıkıntı yok18 e 2 ay kaldı sakal tanesi yok![]()
Sakal tanesi olmayp nasıl geniş framein oluyo amk larplıyon mu datho gibi18 e 2 ay kaldı sakal tanesi yok![]()
clavlarım iyi belimde ortalama ince bi de tahminimce androjen reseptörleri bok kemik yaşı 17 çünküSakal tanesi olmayp nasıl geniş framein oluyo amk larplıyon mu datho gibi
Kemik yaşı 17 ise late bloomer olmakla alakası yok o zaman olm low t bi piçsinclavlarım iyi belimde ortalama ince bi de tahminimce androjen reseptörleri bok kemik yaşı 17 çünkü
Lowt yim zaten yazın küre girecemKemik yaşı 17 ise late bloomer olmakla alakası yok o zaman olm low t bi piçsin![]()
Onu hicbiyerde bulamiyomTiras kopugu yerine de arkonun tiras sabununu alin
Valla ben de bizim ordaki markette tesadufen gordum yoksa buralarda da pek yokOnu hicbiyerde bulamiyom
Kaç tlydiValla ben de bizim ordaki markette tesadufen gordum yoksa buralarda da pek yok
75 lira falandi tanesiKaç tlydi
market zincilerde yok değil mi75 lira falandi tanesi
Yok onlarda gormedimmarket zincilerde yok değil mi