Oldceller için lifefuel

oldgymcel

oldgymcel

Iron

@StuntmanMike

24 yaşında kız, işinden hatta mesleğinden olma pahasına 61 yaşında dedeyle sikişiyor. Yaşayan gigachad mk. Bunu nasıl açıklıyoruz? @maarda

Kız da öyle landwhale falan değil, kızın insta:
GZHrfPEWcAA3zRO

• +1
Reactions: maarda
Vay oe

• +1
Reactions: gargomel
Para ve statü için.Karının ofsi var

• +1
Reactions: gargomel
Para ve statü için.Karının ofsi var
Orası zaten öyle de sonuçta sikmiş mi sikmiş knk.

Ben genuine desire peşindeyim benim için para ve statü yok. Ama amacı sadece seks olan biri için sanırım bütün mesele çirkinliğini kompanse etmek için ne kadar paraya ihtiyaç duyduğu.

• Hmm...
Reactions: maarda
Ben genuine desire peşindeyim benim için para ve statü yok
Aslında para ve statü de genuine desire sayılır.
Kaynaklarla kadın elde etmekte evrimsel/ilkel bir çiftleşme arzusudur. Yüzyıllar boyunca kadınlar her zaman kendileri ve yavruları için kaynak sağlayabilecek erkekleri seçtiler,kaynaklara sahip olmak görünümden daha evrimsel/ilkel.

Diyelim ki dediğim şey cope ama ben yine de ofiste wageslaveleyen chad olmak yerine yatta model siken ltn zengin olmayı tercih ederim, karşımdaki kişinin zevk alıp almadığı da umrumda olmaz

• +1
Reactions: oldgymcel

@StuntmanMike

24 yaşında kız, işinden hatta mesleğinden olma pahasına 61 yaşında dedeyle sikişiyor. Yaşayan gigachad mk. Bunu nasıl açıklıyoruz? @maarda

Kız da öyle landwhale falan değil, kızın insta:View attachment 3220512

hala anlayamıyorsun olayın aslında genetik ile GRAM ALAKASI YOK eğer paran varsa hersey mumkun genetik olarak ltn mtn gibi bisi ol yeter paran varsa hersey mumkun daha fazla para esittir daha cok statu ok? hollywood seviyesinde statu olana adamlara bak anlarsın ok? paran varsa ilaç alırsın ameliyatlar olursun her sikimi yaparsın ascendlersin ok? her sikim paraya bakıyor zengin olarak dogmadıysan evet genetik ama ailenin bok gibi parası varsa hersey mumkun PARA HERSEYİ SATIN ALIR BUNU NE YAPARSAN YAP İNKAR EDEMEYECEKSİN(obur hayat varsa o ayrı)

hala anlayamıyorsun olayın aslında genetik ile GRAM ALAKASI YOK eğer paran varsa hersey mumkun genetik olarak ltn mtn gibi bisi ol yeter paran varsa hersey mumkun daha fazla para esittir daha cok statu ok? hollywood seviyesinde statu olana adamlara bak anlarsın ok? paran varsa ilaç alırsın ameliyatlar olursun her sikimi yaparsın ascendlersin ok? her sikim paraya bakıyor zengin olarak dogmadıysan evet genetik ama ailenin bok gibi parası varsa hersey mumkun PARA HERSEYİ SATIN ALIR BUNU NE YAPARSAN YAP İNKAR EDEMEYECEKSİN(obur hayat varsa o ayrı)
anlamıyorsun derken genellemeye yapıyorum anlamıyorsunuz gibisinden ok? cogu kisi genetigi kotu diye rotluyor siktirin gidin para kazanmaya calısın allah sana beyin vermis onu kullan kitaplar oku bunlarla alakalı PARA kazan