oldurucme seni

atess

atess

6'3
okulun istanbul gezisi var girersem gelip seni bıcaklıcam amk hintlisi orospu evladı senin o sikik boktan gozlerini yerinden cıkarıcam

• +1
  • Hmm...
Reactions: pashanimair, Aven and dogu
yanındaki eleman feci moggluyor isayı herifin fiziği top lvl , yüz olarakta moggluyo

• +1
Reactions: pashanimair, Yagiz8928 and atess
ne diyonuz olum

• +1
Reactions: pashanimair and Serialsuicide
atess'i yok et

• +1
Reactions: pashanimair, Serialsuicide and Yagiz8928
yemek siparisi veremeyen cocugun attigi mesaja bak amina koyayim

• JFL
Reactions: IlI, Tornoviaa, pashanimair and 7 others
bide olgunmuş gibi hareket ediyorya yayında sonra otistik otistik çene hatlarını gösteriyor yüzünü kameraya yaklaştırıyor delirtir insanı ahahaha 😁 daha geçen kimse bilmezken beni alın diye çırpınıyordu amk hindistanlısı beyazlama efekti kullanmaya başlamış o Hindistanlı götüne bastonu sokacam zaten karısını babasını anasını siktiğimin kaşar evladı

• JFL
Reactions: churmaxxed, Arisylva, Serialsuicide and 2 others
bide olgunmuş gibi hareket ediyorya yayında sonra otistik otistik çene hatlarını gösteriyor yüzünü kameraya yaklaştırıyor delirtir insanı ahahaha 😁 daha geçen kimse bilmezken beni alın diye çırpınıyordu amk hindistanlısı beyazlama efekti kullanmaya başlamış o Hindistanlı götüne bastonu sokacam zaten karısını babasını anasını siktiğimin kaşar evladı
ben seye cok ayar oluyom kasilarak video cekip kendine ltn mtn deyip yorumda ilgi toplamaya calismasi:ROFLMAO: hayatimda kendini bu kadar ilgi icin asagilayan bi lavuk gormedim. aileden zengin hayatini yasiyor kafasini yordugu seylere bak aminakodumun hıyarı

• +1
Reactions: IlI, pashanimair, ayisiken and 2 others
okulun istanbul gezisi var girersem gelip seni bıcaklıcam amk hintlisi orospu evladı senin o sikik boktan gozlerini yerinden cıkarıcam
Harbi amk forumda acıtasyon yapıyo ttde mogger kesiliyor başımıza

• JFL
  • +1
Reactions: churmaxxed, pashanimair, atess and 2 others
forumdaki herkes isanın yayını mı izliyo amk:lul:

• +1
Reactions: pashanimair and why not me?
Atessle yayında ağır tassak geçti amk atess sinirden kendini sikicek

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair and why not me?
  • JFL
  • +1
Reactions: IlI, pashanimair, Yagiz8928 and 1 other person
@zegggo la tiktoktaki zeggo sen misin isanin yayında gördüm az önce çok ezik ve otistik davranıyon :forcedsmile:
ne yarrakkafasi tipler var burda aq hesabına orgla rotluyom fln diye postlar atiyon burda nerde peptid bulabilirim diye post soruyon

• JFL
  • +1
Reactions: anathema, pashanimair, zegggo and 2 others
Daha kaç tane aynı kişi için tirad açıcaksınız tmm sövdünüz ettiniz yeter artık bence

• +1
Reactions: anathema, pashanimair, Arisylva and 1 other person
dayı şu borcu öde parfumcu ben

• +1
Reactions: anathema and pashanimair
Daha kaç tane aynı kişi için tirad açıcaksınız tmm sövdünüz ettiniz yeter artık bence
yayında allaha falanda sovdu aq keske recordlasaydım

• +1
  • Woah
Reactions: pashanimair and Resistance.
@zegggo la tiktoktaki zeggo sen misin isanin yayında gördüm az önce çok ezik ve otistik davranıyon :forcedsmile:
ne yarrakkafasi tipler var burda aq hesabına orgla rotluyom fln diye postlar atiyon burda nerde peptid bulabilirim diye post soruyon

Attachments

• images (49).jpeg
    images (49).jpeg
    29.4 KB · Views: 0
  • +1
  • JFL
Reactions: pashanimair and zegggo
yayında allaha falanda sovdu aq keske recordlasaydım
Görüyorum zaten garip garip hareketler yapıyorlar geçen girdim oturmuşlar ingiliz bir cocuğu mu ne almışlar yayına sırayla arkadaşıyla n-word söylüyorlar tiktok işte ne bekliyon jestermaxxing yuvası

• +1
Reactions: pashanimair
yemek siparisi veremeyen cocugun attigi mesaja bak amina koyayim
hesapları ne la bende az güliym amk

• +1
tüm org toplanmıs tt yayını izliyor heralde amınıza koyayım sizin

• JFL
  • +1
Reactions: IlI, churmaxxed, anathema and 3 others
tüm org toplanmıs tt yayını izliyor heralde amınıza koyayım sizin
çocuklar o kadar gülünce taşşak geçince bense bi bakıyım dedim:lul:

• +1
o video shit post bişeydi zaten gerçektede böyle davranıyorum peptid konusunu cidden merak etmiştim varmıdı diye yinede teşşekür ederim eleştirin için

• +1
Reactions: pashanimair and atess
o video shit post bişeydi zaten gerçektede böyle davranıyorum peptid konusunu cidden merak etmiştim varmıdı diye yinede teşşekür ederim eleştirin için

Attachments

• channels4_profile.jpg
    channels4_profile.jpg
    8.4 KB · Views: 0
  • +1