atess
6'3
okulun istanbul gezisi var girersem gelip seni bıcaklıcam amk hintlisi orospu evladı senin o sikik boktan gozlerini yerinden cıkarıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
daha geçen kimse bilmezken beni alın diye çırpınıyordu amk hindistanlısı beyazlama efekti kullanmaya başlamış o Hindistanlı götüne bastonu sokacam zaten karısını babasını anasını siktiğimin kaşar evladıben seye cok ayar oluyom kasilarak video cekip kendine ltn mtn deyip yorumda ilgi toplamaya calismasibide olgunmuş gibi hareket ediyorya yayında sonra otistik otistik çene hatlarını gösteriyor yüzünü kameraya yaklaştırıyor delirtir insanı ahahahadaha geçen kimse bilmezken beni alın diye çırpınıyordu amk hindistanlısı beyazlama efekti kullanmaya başlamış o Hindistanlı götüne bastonu sokacam zaten karısını babasını anasını siktiğimin kaşar evladı
Harbi amk forumda acıtasyon yapıyo ttde mogger kesiliyor başımızaokulun istanbul gezisi var girersem gelip seni bıcaklıcam amk hintlisi orospu evladı senin o sikik boktan gozlerini yerinden cıkarıcam
Napcaklar başka looksmax falanmı yapcaklarforumdaki herkes isanın yayını mı izliyo amk![]()

oosou xoxugu susturdu beni bide konussama diyorAtessle yayında ağır tassak geçti amk atess sinirden kendini sikicek
yayında allaha falanda sovdu aq keske recordlasaydımDaha kaç tane aynı kişi için tirad açıcaksınız tmm sövdünüz ettiniz yeter artık bence
@zegggo la tiktoktaki zeggo sen misin isanin yayında gördüm az önce çok ezik ve otistik davranıyon
ne yarrakkafasi tipler var burda aq hesabına orgla rotluyom fln diye postlar atiyon burda nerde peptid bulabilirim diye post soruyon
Tiktok live replaydan bakyayında allaha falanda sovdu aq keske recordlasaydım
Görüyorum zaten garip garip hareketler yapıyorlar geçen girdim oturmuşlar ingiliz bir cocuğu mu ne almışlar yayına sırayla arkadaşıyla n-word söylüyorlar tiktok işte ne bekliyon jestermaxxing yuvasıyayında allaha falanda sovdu aq keske recordlasaydım
yemek siparisi veremeyen cocugun attigi mesaja bak amina koyayim
hesapları ne la bende az güliym amkbide olgunmuş gibi hareket ediyorya yayında sonra otistik otistik çene hatlarını gösteriyor yüzünü kameraya yaklaştırıyor delirtir insanı ahahahadaha geçen kimse bilmezken beni alın diye çırpınıyordu amk hindistanlısı beyazlama efekti kullanmaya başlamış o Hindistanlı götüne bastonu sokacam zaten karısını babasını anasını siktiğimin kaşar evladı
isa yaz hintli gorursen bi tane odurhesapları ne la bende az güliym amk
engellemişim bulamıyom amkisa yaz hintli gorursen bi tane odur
çocuklar o kadar gülünce taşşak geçince bense bi bakıyım dedimtüm org toplanmıs tt yayını izliyor heralde amınıza koyayım sizin
o video shit post bişeydi zaten gerçektede böyle davranıyorum peptid konusunu cidden merak etmiştim varmıdı diye yinede teşşekür ederim eleştirin için@zegggo la tiktoktaki zeggo sen misin isanin yayında gördüm az önce çok ezik ve otistik davranıyon
ne yarrakkafasi tipler var burda aq hesabına orgla rotluyom fln diye postlar atiyon burda nerde peptid bulabilirim diye post soruyon
o video shit post bişeydi zaten gerçektede böyle davranıyorum peptid konusunu cidden merak etmiştim varmıdı diye yinede teşşekür ederim eleştirin için