Olm en büyük sorunumuz moneymaxx

Serialsuicide

Serialsuicide

Silver
BULSAK TAKTİKLER YAPABİLCEGİMİZ ŞEYLER AMK HERŞEYİ YAPARIZDA YOK İŞTE SLAVEMAXXLEMEK İSTEMİYORUM

• +1
  • Hmm...
Reactions: Zodiac, pashanimair and Dathomirian Zabrak
BULSAK TAKTİKLER YAPABİLCEGİMİZ ŞEYLER AMK HERŞEYİ YAPARIZDA YOK İŞTE SLAVEMAXXLEMEK İSTEMİYORUM
başta kölelik etmeden gerçekten güzel para kazanmak neredeyse imkansız tüm gününü tüm odağını her şeyini ona vermen gerekiyor öyle bir şey arıyorsan

• +1
Reactions: Serialsuicide, Zodiac, pashanimair and 1 other person
ben lolde car satıyodum boost yapıyodum ve sinir hastasi oldum o yuzden kolelik yapmaya karar verdim kafa raat 10 saat oturuyorum masabasında

• +1
Reactions: Zodiac, pashanimair and Dathomirian Zabrak
ben lolde car satıyodum boost yapıyodum ve sinir hastasi oldum o yuzden kolelik yapmaya karar verdim kafa raat 10 saat oturuyorum masabasında
ne iş yapıyon

• +1
Reactions: Serialsuicide
ne iş yapıyon
netlog lojistik masabaşı iş kanka excel kullanıyom nerden yük yüklencek nereye bırakılacak nereden alınacak vs.

• +1
Reactions: Zodiac
netlog lojistik masabaşı iş kanka excel kullanıyom nerden yük yüklencek nereye bırakılacak nereden alınacak vs.
hardmaxx düşünmüyon mu az kazanıyosundur

• +1
Reactions: Zodiac and codeine1119
kanka hardmaxi çok basit birseymis gibi söylüyorsun sanki parayı tamamladigin an direk ameliyat olacaksın bunun planlamasından tut recoveryine kadar birçok detayı var
uzun ve herkesin yapabileceği birsey değil parası olsa bile herkesin götu yemiyor böyle şeylere

• +1
Reactions: Zodiac and codeine1119
kanka asgari ucretin ustunde kazaniyorum baya ama forumda birkac kisi ile konustum ve hardmaxxa ihtiyacim olmadigini soylediler, yalnizca filler yaptirmayi dusunuyorum

• +1
Reactions: swaggy
kanka hardmaxi çok basit birseymis gibi söylüyorsun sanki parayı tamamladigin an direk ameliyat olacaksın bunun planlamasından tut recoveryine kadar birçok detayı var
uzun ve herkesin yapabileceği birsey değil parası olsa bile herkesin götu yemiyor böyle şeylere
dogru

• +1
Reactions: swaggy
kanka asgari ucretin ustunde kazaniyorum baya ama forumda birkac kisi ile konustum ve hardmaxxa ihtiyacim olmadigini soylediler, yalnizca filler yaptirmayi dusunuyorum
filler kötü ya yapmam gibi ben yüzü çok büyük gösteriyodu yaşlandıkça kötü duruyo

GÜZEL İŞ AMK NASIL GİRDİN Bİ BECERİ TECRÜBE FALAN GEREKTİRMİYOR MU

• +1
Reactions: codeine1119
GÜZEL İŞ AMK NASIL GİRDİN Bİ BECERİ TECRÜBE FALAN GEREKTİRMİYOR MU
kanka abim orada calisiyor yillardir, aciktan lise okuyodum ben lise mezunu oldugum gibi girdim ise. tecrube olarak da soyle soyleyeyim ben girdigim zaman control c control v bile bilmiyordu benim cevremde hâlihazırda çalışanlar 1-0 öndeydim bilgisayar kullanmayı bildigim icin, agzın laf yapcak biraz kendini ezdirmicen ve excel bileceksin tek tecrübe bu

• +1
filler kötü ya yapmam gibi ben yüzü çok büyük gösteriyodu yaşlandıkça kötü duruyo
benim yan profil hafif recessed o yuzden yaptirmayi dusunuyorum ne kadar kurtarirsa cok takmiyorum

• +1
kanka abim orada calisiyor yillardir, aciktan lise okuyodum ben lise mezunu oldugum gibi girdim ise. tecrube olarak da soyle soyleyeyim ben girdigim zaman control c control v bile bilmiyordu benim cevremde hâlihazırda çalışanlar 1-0 öndeydim bilgisayar kullanmayı bildigim icin, agzın laf yapcak biraz kendini ezdirmicen ve excel bileceksin tek tecrübe bu
YAŞ KAÇ KANKA

• +1
Reactions: codeine1119
excel ögrenmek zor mu ileri seviye ögrensem iyi para kazanırmıyım

• +1
Reactions: codeine1119 and Zodiac
excel ögrenmek zor mu ileri seviye ögrensem iyi para kazanırmıyım
Screenshot 2025 07 19 12 53 41 327 comandroidchrome

• +1
Reactions: Serialsuicide and codeine1119
  • +1
Reactions: Zodiac and Serialsuicide