Olm yoksa

NoxInfernum

NoxInfernum

A Larp a Day Keeps Reality Away.
Bi tane alterim falan mi var bazi seyleri hatirlamiyorum sanki bazi gunlerimin bazi parcalari bende eksik gibi simdi siz diye diye ben de suphe duymaya basladim bilgisi olan var mi

@maarda @Trenmaxx1 @susisesi @wetwipes @ascendantwill

Kimin psikoloji / psikiyatri ile alakaasi vardir bilmiyorum ama yine de tagledm

• JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: ascendantwill, growthplatessss111, Thrill and 7 others
Sanmiyom ama belki @Resistance. bilgin vardir

@szenn Cakma psikolog sen de tükür bir iki bilgi acil

• +1
  • Hmm...
  • JFL
Reactions: Thrill, Gordon Freeman, Resistance. and 1 other person
Bi tane alterim falan mi var bazi seyleri hatirlamiyorum sanki bazi gunlerimin bazi parcalari bende eksik gibi simdi siz diye diye ben de suphe duymaya basladim bilgisi olan var mi

@szenn 2 SINIF PSİKOLOG HEMEN EL ATSIN DURUMA

• +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: Thrill, Gordon Freeman, szenn and 1 other person
ne diyon aq

• JFL
  • +1
Reactions: botdericektshoeIift, Thrill, Gordon Freeman and 2 others
Sanmiyom ama belki @Resistance. bilgin vardir

@szenn Cakma psikolog sen de tükür bir iki bilgi acil
ya tam ben yazarken bunu niye attın ki artık komik değilim

• JFL
  • So Sad
Reactions: Serialsuicide, Thrill, Gordon Freeman and 1 other person

Normal bi durum amk beyin önemsiz / sürekli tekrarlanan olayları siliyo hafızadan
Örn akşam yemeğinde ne yediğini hatirlayamaman

• +1
Reactions: Thrill, Gordon Freeman, susisesi and 2 others

sende coklu kisilik bozukluğu var

• +1
  • Hmm...
  • Woah
Reactions: Thrill, Gordon Freeman, szenn and 2 others
ne diyon aq
Alter = alt kisilik

Coklu kisilik bozuklugundaki her bir kisilige alter denir
Normal bi durum amk beyin önemsiz / sürekli tekrarlanan olayları siliyo hafızadan
Örn akşam yemeğinde ne yediğini hatirlayamaman
Yok oyle degil mesela ornek veriyim

Geceleyin saat 3'te kalkip 4 saat uyanik kalmisim ama o 4 saati hatirlamiyorum

Ya da 8'de uyanmisim 12'ye kadar ama o 4 saati yine ben hatirlamiyorum, aksaminda 12'de kalktigimi zannediyorum
sende coklu kisilik bozukluğu var
Olm oyle duzgun bi teshis almadan bisi diyemiyom ki

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Gordon Freeman, Trenmaxx1 and 1 other person
Alter = alt kisilik

Coklu kisilik bozuklugundaki her bir kisilige alter denir

Yok oyle degil mesela ornek veriyim

Geceleyin saat 3'te kalkip 4 saat uyanik kalmisim ama o 4 saati hatirlamiyorum

Ya da 8'de uyanmisim 12'ye kadar ama o 4 saati yine ben hatirlamiyorum, aksaminda 12'de kalktigimi zannediyorum

Olm oyle duzgun bi teshis almadan bisi diyemiyom ki
Yeni mi farkettin knk takriben 1-2 aydır aynı şeyi söylüyoz sana zaten

• JFL
  • +1
Reactions: growthplatessss111, botdericektshoeIift, Thrill and 5 others
Düşünce tarzın çoğu yaptığın hareket sürekli larplamak zaten psikolojik olarak iyi olmadığını gösteriyo bence de çoklu kişilik bozukluluğun var psikiyatrist öneririm

• +1
Reactions: wetwipes, Thrill, Gordon Freeman and 1 other person
Üstüme yönlendiriyorum @ER enjoyer

• JFL
Reactions: kurdistan, wetwipes, Thrill and 2 others

buna coklu kısılık bozuklugu demek aptalca olur cunku coklu kısılık bozuklugunda sadece bu semptomlar yeterli olmaz coklu kısılık bozuklugu bır kimlik oruntusudur ona sahip olmak icin onun semptomlarına sahip olmayı gec onun sahıp oldugu semptomların baglantılarıda onunla örtüşmeli.Gün içinde belli zaman aralıklarını unutuyorsan ve bunun farkına varıyorsan bile coklu kısılık bozukluguna sahip oldugunu tam olarak söyleyemem cunku bu tarz bilişsel sorunların ınsan kendı farkına varamaz.Senin zihnin muhtemelen saglıklı değildir o zaman aralıklarında asırı uyarılmıs veya aktiftir ve zihin yaşadıgı kötü zamanlarıda hatırlamak istemez dopası gereği yada cidden unutkan bir insansındır ve bunu etiketlendirmeye ve anlamlandırmaya calısıyorsundur.

• +1
  • Love it
Reactions: NoxInfernum, growthplatessss111, wetwipes and 1 other person

olum ben cozmustum ya olayi?
2 tane alterin var biri zuffster (siken) biri analpsl (cuck) orijinal halin siradan bir looksmaxer

• JFL
Reactions: kurdistan, Gordon Freeman and NoxInfernum
ben senin alterin değilimdir inş şuan yatakta yatıyom bi tane deftere AROMASIN yazdım geri dön bak bi orada AROMASIN yaziyor mu @apo

• JFL
Reactions: kurdistan, Gordon Freeman and NoxInfernum
buna coklu kısılık bozuklugu demek aptalca olur cunku coklu kısılık bozuklugunda sadece bu semptomlar yeterli olmaz coklu kısılık bozuklugu bır kimlik oruntusudur ona sahip olmak icin onun semptomlarına sahip olmayı gec onun sahıp oldugu semptomların baglantılarıda onunla örtüşmeli.Gün içinde belli zaman aralıklarını unutuyorsan ve bunun farkına varıyorsan bile coklu kısılık bozukluguna sahip oldugunu tam olarak söyleyemem cunku bu tarz bilişsel sorunların ınsan kendı farkına varamaz.Senin zihnin muhtemelen saglıklı değildir o zaman aralıklarında asırı uyarılmıs veya aktiftir ve zihin yaşadıgı kötü zamanlarıda hatırlamak istemez dopası gereği yada cidden unutkan bir insansındır ve bunu etiketlendirmeye ve anlamlandırmaya calısıyorsundur.
bi de her coklu kisilik bozuklugunda diger alterlerin yaptiklarini hatirlamamak vs diye bsisi yok seviyesine gore degisiyor diye biliyom

• +1
Reactions: NoxInfernum

Kanka b12 al bende de oluyordu önceden o az düşün çok 31 patlat b12 al geçiyor bide tiplere girme şizofren değilsin olmadı 1 parlement yak

• JFL
  • +1
Reactions: Gordon Freeman, NoxInfernum and growthplatessss111

Kanka hadi diyelim alterin var ne güzel işte derdi 3 4 bolersin 1 tarafı sporcu 1 tarafi dersci yap bide bunları çağırmayı öğren

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, Gordon Freeman, NoxInfernum and 1 other person
ben de arada böyle şizo triplerine giriyom de böyle triplere girince kafamda birisi bana küfrediyo aq ergeni diye bu sefer tekrar aynı triplere giriyom sonsuz döngüye girdik kafamdaki elemanla

• +1
Kanka hadi diyelim alterin var ne güzel işte derdi 3 4 bolersin 1 tarafı sporcu 1 tarafi dersci yap bide bunları çağırmayı öğren
fena sarar var ya

• +1
urfada yaşıyorum adres ver geleyim yakınsa
Kanka kürt kalanda yazdım o kadar heryerde de adresimizi ifsalamayalim sapığı supugu var gecenin köründe takip ederler gotten yemek istemem

• JFL
  • +1
Reactions: Gordon Freeman, NoxInfernum and growthplatessss111
insanlar farklı olduğuna inanmak istiyor. sadece özel olduklarını hissetmek istiyorlar. eğer yetkim olsaydım ona uygun sevgi dolu bi kadını zimmetlerdim

• +1