growthplatessss111
186 kürt htn
masseterler küçültemiyom olm çiğnemeyin falan diyonuz da olmuy çiğnemeden yaşanır mı lan başka yolu yok mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
birisine emcuklettirmasseterler küçültemiyom olm çiğnemeyin falan diyonuz da olmuy çiğnemeden yaşanır mı lan başka yolu yok mu

Niye küçültesinki amk ben flared istiyom zygoların yoksa çok hollow cheek masseter verirmasseterler küçültemiyom olm çiğnemeyin falan diyonuz da olmuy çiğnemeden yaşanır mı lan başka yolu yok mu
yüzü dikdörgen yapıyor güzel bir şey değil gonionlar zaten normal olunca üstüne masseter hafif büyüse çok yuvarlak ve geniş duruyonNiye küçültesinki amk ben flared istiyom zygoların yoksa çok hollow cheek masseter verir
Dillon lathamı çok izleme, zygoların darsa masseter lazım asıl yoksa hollow cheek olmaz zygon büyük dursada bi boka benzemezsinyüzü dikdörgen yapıyor güzel bir şey değil gonionlar zaten normal olunca üstüne masseter hafif büyüse çok yuvarlak ve geniş duruyon
ayrıca zygoların geniş olsa bile sıkıntı yine dar olsa bu sefer zygolar direkt yok olmuş oluyo baya kötü bişi bu masseter
masaj yap günde 10 dkmasseterler küçültemiyom olm çiğnemeyin falan diyonuz da olmuy çiğnemeden yaşanır mı lan başka yolu yok mu
dillon lathamla ne alakaDillon lathamı çok izleme, zygoların darsa masseter lazım asıl yoksa hollow cheek olmaz zygon büyük dursada bi boka benzemezsin
O diyodu zygolarınız flatsa small masseter daha iyi diye ondan gördüm sandım, dikdörtgen mogsdillon lathamla ne alaka
yüzüm dikdörtgen diyom sevmiyom bunu hollow cheeki götüme mi sokcam