olmuyossater

growthplatessss111

growthplatessss111

186 kürt htn
masseterler küçültemiyom olm çiğnemeyin falan diyonuz da olmuy çiğnemeden yaşanır mı lan başka yolu yok mu

• JFL
Reactions: Deleted member 277275
  • JFL
Reactions: Deleted member 277275
bonesimesh ☠️

• +1
Reactions: balve and growthplatessss111
masseterler küçültemiyom olm çiğnemeyin falan diyonuz da olmuy çiğnemeden yaşanır mı lan başka yolu yok mu
Niye küçültesinki amk ben flared istiyom zygoların yoksa çok hollow cheek masseter verir

• +1
Reactions: BugraSA
Niye küçültesinki amk ben flared istiyom zygoların yoksa çok hollow cheek masseter verir
yüzü dikdörgen yapıyor güzel bir şey değil gonionlar zaten normal olunca üstüne masseter hafif büyüse çok yuvarlak ve geniş duruyon

ayrıca zygoların geniş olsa bile sıkıntı yine dar olsa bu sefer zygolar direkt yok olmuş oluyo baya kötü bişi bu masseter

• +1
Reactions: Fridx
yüzü dikdörgen yapıyor güzel bir şey değil gonionlar zaten normal olunca üstüne masseter hafif büyüse çok yuvarlak ve geniş duruyon

ayrıca zygoların geniş olsa bile sıkıntı yine dar olsa bu sefer zygolar direkt yok olmuş oluyo baya kötü bişi bu masseter
Dillon lathamı çok izleme, zygoların darsa masseter lazım asıl yoksa hollow cheek olmaz zygon büyük dursada bi boka benzemezsin

• +1
Reactions: BugraSA, Fridx and growthplatessss111
  • +1
Reactions: Auchelius, growthplatessss111 and Deleted member 251512
Dillon lathamı çok izleme, zygoların darsa masseter lazım asıl yoksa hollow cheek olmaz zygon büyük dursada bi boka benzemezsin
dillon lathamla ne alaka

yüzüm dikdörtgen diyom sevmiyom bunu hollow cheeki götüme mi sokcam

• +1
Reactions: Fridx
dillon lathamla ne alaka

yüzüm dikdörtgen diyom sevmiyom bunu hollow cheeki götüme mi sokcam
O diyodu zygolarınız flatsa small masseter daha iyi diye ondan gördüm sandım, dikdörtgen mogs

• +1
Reactions: growthplatessss111