blackpillruinedmyli
sensitive young gray
LAN DERS CALISMAYA CALSIIYORUM OROSBU COCU BAGRIYOR ANASINI SIKMISLER GİBİ BEN BUNU ÇEKMEK ZORUNDA DEĞİLİM HRISTIYANLAR NEDEN İLAHİ OKUMUYOR FOLLOS PICLER
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Doğru yol islam mıBu thread e like atıp ve dinle ve HÜDA ile dalga geçenler yarın bir gün çok pişman olursunuz yol yakınken dönün tevbe ediverin
Aminaoglu dersten kalkip buraya thread girene kadar ezan bitmistirLAN DERS CALISMAYA CALSIIYORUM OROSBU COCU BAGRIYOR ANASINI SIKMISLER GİBİ BEN BUNU ÇEKMEK ZORUNDA DEĞİLİM HRISTIYANLAR NEDEN İLAHİ OKUMUYOR FOLLOS PICLER
En fazla 3-4 dk suruyor sirf rep icin actigin threade bakLAN DERS CALISMAYA CALSIIYORUM OROSBU COCU BAGRIYOR ANASINI SIKMISLER GİBİ BEN BUNU ÇEKMEK ZORUNDA DEĞİLİM HRISTIYANLAR NEDEN İLAHİ OKUMUYOR FOLLOS PICLER
Yok knk evin içinde okunuyor resmen kitabı ısıracaktim sinirdenEn fazla 3-4 dk suruyor sirf rep icin actigin threade bak
allah yok kiders çalışamıyorsan sinirlenmen normal de dine sövmek ayrı konu. ezan birkaç dakika sürüyor diye bu kadar kudurmanın anlamı yok. hristiyanlarda da kilise çanları ilahiler ve toplu ibadetler var sadece uygulama şekli ülkeden ülkeye değişiyor. rahatsız oluyorsan kulaklık takarsın camı kapatırsın.umarım başarısız olursun seni Allahsız oe