S
subhumanuglyguy
Banned
Ozurlu özürsüz? Benim 10 gun özürsüz var bitane daha yaparsam yarra yiyomen buyuk mentslcel karsinda knk kopya cekmesem siniftw kalmistim devamsizlik 15 gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ozurlu özürsüz? Benim 10 gun özürsüz var bitane daha yaparsam yarra yiyomen buyuk mentslcel karsinda knk kopya cekmesem siniftw kalmistim devamsizlik 15 gün
he knk ya haklisin ben dozajlari arttirip spora basliyorum mentalcellikten kafami kaldiramiyodum daha dune kadar 1 mg xanax 40 mg citol 100 mg selectra aliyodum amk psikiyatriste otu boku anlatmayinSana mtn dedim diye mi öyle diyon? Sağlam rateleyen kimse sana high mtn ustu demez yanlış anlama da bende mid high mtn dedim ki oylesin amk
Oylesin amk napayim beyaz tenlisin phenomoggersin mi diyeydimboktenmi dediginden beri psikolojim bozuldu kendime bacagimdan glutstyon vuruyom
13 ozurlu 2 ozursuz sen belge alamiyonOzurlu özürsüz? Benim 10 gun özürsüz var bitane daha yaparsam yarra yiyom
bugday tenlisin deOylesin amk napayim beyaz tenlisin phenomoggersin mi diyeydim
Belgeyi kim napsin amk13 ozurlu 2 ozursuz sen belge alamiyon

Bugdaydan koyu senin tenbugday tenlisin de
anan baban bisi demiyomu la ben hayatimda hic sikti4name goturmedim en kotu tesekkurBelgeyi kim napsin amk
Hayır. Bende takdir alti gormedim de isteanan baban bisi demiyomu la ben hayatimda hic sikti4name goturmedim en kotu tesekkur
sunburnde var gercek ten rengim allah carpsin sarıya kaciyor hani japon beyazligi olur ya sarı undertonelu ondan o yuzden glutstyon basip likopen astaxanthin alacam bskalim sonuclaraBugdaydan koyu senin ten
belkide undertone sari oldugu icin kotu duruyodur aq zeta gibi kirmizi undertone um olsa hic birbsey olmazsunburnde var gercek ten rengim allah carpsin sarıya kaciyor hani japon beyazligi olur ya sarı undertonelu ondan o yuzden glutstyon basip likopen astaxanthin alacam bskalim sonuclara
Currycel olduğunu kabul et artikbelkide undertone sari oldugu icin kotu duruyodur aq zeta gibi kirmizi undertone um olsa hic birbsey olmaz
Itiraf ediyorum ben mixed bjr orospucocguyum türkmen+ne olfugu belliolamaynirk turkmenlr esmer oluyomus er enjoyer yavsagi soylediCurrycel olduğunu kabul et artik
Testoyu 500 ywpcamyazililar bitsinde spora baslicam suan sadece yuruyus ve diyete dikkat ediyorum abim geldi askerden ev bostu onu kovcam yaizlilarfan sonra debloat olup kari atma fikri var aklimda
View attachment 3389308
Her şeyi geçin de forumda ben iskandinav tanrisiyim diyen bi adam vardi onun yüzünü buldum