Omuz genişliği hk.

yüz boydanda , genişliktende daha önemli. Bana bile böyle kudurduysan yarın bir gün 1.70 ağzı laf yapan chad kız arkadaşını çalınca bu konulardaki tüm egonun nasıl kudurcağını merak etmedim değil.
hicbir kinle yazmadim diyen adam btw

rateim gayet iyi boburlenmemek icin surekli ama surekli soylememeye calisiyorum, lean oldugum donemki rateime yuksek ihtimalle ulasamican bile burdaki arkadaslar rateimi soylesinler sana😘.

evet egoistim ve arkasindayim cok da sikimdeydi. su anki halimde %99 170 chadden yuksek smv vardir zaten. Ozguven problemleri de cok yasadim forumun adi looksmax amk guluncsun valla cok egoistce gelse de ben ozguven problemleri yasarlen burda daha dusuk rateli insanlarin kendilerini arsa cikartmasi patlatiyo

• +1
Reactions: googlegemini
chad olduktan sonra kim siker boyu amk :ROFLMAO:
1.70 lltn olan biz
1790635015787

• JFL
  • So Sad
Reactions: ankaranin_adami, letrozoleabusing324 and Turanmethod
hicbir kinle yazmadim diyen adam btw

rateim gayet iyi boburlenmemek icin surekli ama surekli soylememeye calisiyorum, lean oldugum donemki rateime yuksek ihtimalle ulasamican bile burdaki arkadaslar rateimi soylesinler sana😘.

evet egoistim ve arkasindayim cok da sikimdeydi. su anki halimde %99 170 chadden yuksek smv vardir zaten. Ozguven problemleri de cok yasadim forumun adi looksmax amk guluncsun valla cok egoistce gelse de ben ozguven problemleri yasarlen burda daha dusuk rateli insanlarin kendilerini arsa cikartmasi patlatiyo
gerizekalı kin yapan adama kin yapılır aptal mısın sen ŞAWŞLDWALŞDLNJAJLGJLAWKG
senin rateinden banane amk her şeyin yalan olduktan sonra :D:ROFLMAO: kendin diyosun her şeyim yalan ben bi sike yaramayan adamım diyosun. Bu beni iyi yaptığı sürece umrumda değil diyosun. ne düşünüyosan düşün sikimde değil Beni görmeden kendinden low rate sanma İnan elde edemeyeceğin kızlarla beraberim bro
tanrı beni boyla nerfledi yoksa hepiniz için its over:sleep:(y)

Susi greylerle niye ugrasıyon amk

• JFL
Reactions: EK0 and Turanmethod
8. sınıfta 1.60 boylarında lltn dim şuan boyumda uzun tipimde iyi
gelişen her türlü gelişiyor
ben kendime en büyük değişimi 11. sınıfta vermiştim. Şuandaki seviyeme gelmemi sağlayan yıl oydu
lltn trolldü ama boy işi bitti reşitim 170 boy var 173 fraudluyom

• +1
Reactions: Trenmaxx1
ikinizde 10k repsiniz amacınız ragebait atarak rep almak aq siktirin gidin
Ragebait atmıyorum repler de sikimde değil insanlar atıyo iste .adam seni 2 saattir sikiyo hala yok roider zart zurt konusmussun adamın dediklerini anlamıyorsun ki daha

• +1
Reactions: BugraSA and Turanmethod
lltn trolldü ama boy işi bitti reşitim 170 boy var 173 fraudluyom
Over değil kankam bende kısayım yüzün iyise sıkıntı yok

• +1
  • Love it
Reactions: BugraSA, Turanmethod and Unique4
Ragebait atmıyorum repler de sikimde değil insanlar atıyo iste .adam seni 2 saattir sikiyo hala yok roider zart zurt konusmussun adamın dediklerini anlamıyorsun ki daha
adama roider mi dedim ? götünle mi okuyon amınakoyim
NATTY OLMAMA RAĞMEN ADAM ROİDLİ OMUZLARIYLA BENİM OMUZLARI HOR GÖRDÜ
olay bu anlamıyonuz diye büyük harflerle yazdım şimdi anlarsın

kimin siktiği gayet belli
adamı öyle bi kudurttumki ona benzeyen bi ruh hastası daha geldi peşine

Over değil kankam bende kısayım yüzün iyise sıkıntı yok
Kanka bazen bende böyle düşünüyom da gerek forumda gerek sosyal medyada fln gördükçe kötü oluyom mental olarak çok hassas olmamdan kaynaklı olabilir

• +1
  • So Sad
Reactions: Turanmethod and Trenmaxx1
Kanka bazen bende böyle düşünüyom da gerek forumda gerek sosyal medyada fln gördükçe kötü oluyom mental olarak çok hassas olmamdan kaynaklı olabilir
sosyal medya ve bu tarz yerlerdeki herkes nerdeyse insecure dostum burda yok ben chadim yok her gün karı kızlayım yok boyum 2 metre diyenlere bakma sen çoğu sıradan insandır belkide sendende beterdir emin ol.

• +1
Reactions: Unique4
Önemli bisey hatta aşırı önemli ama yüzün kadar değil eğer tipin iyise boyunla barış yoksa hayat zehir oluyor hardmaxxle bile çözemicen çünkü

• +1
Reactions: BugraSA and Turanmethod
Önemli bisey hatta aşırı önemli ama yüzün kadar değil eğer tipin iyise boyunla barış yoksa hayat zehir oluyor hardmaxxle bile çözemicen çünkü
Height increase surgeryden bi haber adam bana grey diyor :D:lul:

54 cikmisti su an daha bile genisim
54 cm bidelt asırı genis askeriyede özel koltuk ayarlıyorlar
benim roidli halim bile 54cm olmayabilir yada azıcık daha genistir 55 fln,yanlıs ölctügünüze emin oldum
47 kotu demiyorum gayet iyidir ama oyle wow dedirtcek bi genislik de degil
47 cm biacromial claimliyo persentil olarak 2 metre boya eşit,ikiside 00,1 falan nasıl wow degil amg
veriler gözünüzün önünde

Height increase surgeryden bi haber adam bana grey diyor :D:lul:
Ya gerixrkalı sen ll olunca 1 yıl sakat kalıp üstüne bidaha kosamıcan ben llyi bilmiylm mu sanıyosın

• JFL
Reactions: googlegemini, Turanmethod and maarda
Ya gerixrkalı sen ll olunca 1 yıl sakat kalıp üstüne bidaha kosamıcan ben llyi bilmiylm mu sanıyosın
aptal takılan o demiri çıkarttığın zaman hayatın eski haline dönüyor aynı o boyda doğmuşsun gibi
toplam 3 senede adam olursun kendine gelirsin

• JFL
  • +1
Reactions: Naughty America and Trenmaxx1
Amınakoyum bana ragebait diyo bide height increasing surgery abi 15 cm lon femur abi yap gec tabi amınoglu çok basit sürec ya

• JFL
Reactions: googlegemini
hesapladım simdi 47cm biacromial 99,7 persentil yapıyo top tier bodybuilderların cogunlugundan bile daha genis büyük ihtimalle
top tier genetik claimleyene mi yanayım yoksa wowluk bisey yok demenize mi amg

• +1
Reactions: Orcairis and Trenmaxx1
Kanka reklam amaçlıdır büyük iht ama artık 3-4 ayda toparlıyon diyen doktorlar gördüm. Hadi 1 yıl sürse bile sonda %99,9 eskiye dönemiyoz mu?

benim roidli halim bile 54cm olmayabilir yada azıcık daha genistir 55 fln,yanlıs ölctügünüze emin oldum

47 cm biacromial claimliyo persentil olarak 2 metre boya eşit,ikiside 00,1 falan nasıl wow degil amg
veriler gözünüzün önünde
kardeşim 53 cm bideltim var 47 de biacromialim bi şeyi claimlediğim yok kudurmanın manasıda yok. tebrik beklediğimde yok
repini at geç (y)

• JFL
Reactions: maarda
hesapladım simdi 47cm biacromial 99,7 persentil yapıyo top tier bodybuilderların cogunlugundan bile daha genis büyük ihtimalle
Ya gidek su threadden amk sal nolur

• JFL
Reactions: Orcairis
olum sen ne aptal adamsın isterse bir özelliğin %0.00001 lik oranı olsun bunu illaki tutturan biri oluyor.

• JFL
gerizekalı kin yapan adama kin yapılır aptal mısın sen ŞAWŞLDWALŞDLNJAJLGJLAWKG
senin rateinden banane amk her şeyin yalan olduktan sonra
yine de random bi kiz gorunus olarak beni tercih ediyosa vay haline
Beni görmeden kendinden low rate sanma
cok yuksek ihtimalle oyle. Olmasa bile boydan dolayi kaybediyon

Susi greylerle niye ugrasıyon amk
canım sıkılıyo aksamlari
kahkaha attım amk
veriler gözünüzün önünde
hic hatirlamiyom valla kb
bicrhomial bidelt fln biseyleri karistirdim herhalde idk
gidipö ben de

• +1
Reactions: Trenmaxx1 and maarda
ya kes amk taptığın susi denen adam 47 cm bioc. e wowluk bir şey değil diyor sen ve alayınız siktirsin gitsin gerçektende

frame cope

• +1
Reactions: letrozoleabusing324, Trenmaxx1 and maarda
Kanka reklam amaçlıdır büyük iht ama artık 3-4 ayda toparlıyon diyen doktorlar gördüm. Hadi 1 yıl sürse bile sonda %99,9 eskiye dönemiyoz mu?
4 ayda toparlanman için günde 10 saat fizyoterapi yapıcan üstüne zaten cok pahalı bi ameliyat . Hayır bidaha kosamıcan psikolojin dayanmıcak

• +1
Reactions: Unique4
yine de random bi kiz gorunus olarak beni tercih ediyosa vay haline

cok yuksek ihtimalle oyle. Olmasa bile boydan dolayi kaybediyon

canım sıkılıyo aksamlari

kahkaha attım amk

hic hatirlamiyom valla kb

bicrhomial bidelt fln biseyleri karistirdim herhalde idk

gidipö ben de
random bi kız görünüş olarak senide tercih eder benide
bunun için bilim adamları 100 tane kızı deneye sokmuyo.

tipim senden iyi olsa bile boydan kaybediyorum orası doğru ama
tip de boyda tercih edilen 2 top tier

yazdıkların boşa çıkınca u donuşu yapma adam gibi larpladım demesini bil
yada cahilim demesini bil

psikolojik hastalıkların var aynı 3 lü bende var nası bir kişiliğin olduğunu biliyorum ve okuyabiliyorum
burda yanına yancılar toplayıp milleti zorbalamaya calısmayın topunuzu sikerim

4 ayda toparlanman için günde 10 saat fizyoterapi yapıcan üstüne zaten cok pahalı bi ameliyat . Hayır bidaha kosamıcan psikolojin dayanmıcak
tiktoktan okumuş gelmişsin siktir git threadimden.

random bi kız görünüş olarak senide tercih eder benide
bunun için bilim adamları 100 tane kızı deneye sokmuyo.

tipim senden iyi olsa bile boydan kaybediyorum orası doğru ama
tip de boyda tercih edilen 2 top tier

yazdıkların boşa çıkınca u donuşu yapma adam gibi larpladım demesini bil
yada cahilim demesini bil

psikolojik hastalıkların var aynı 3 lü bende var nası bir kişiliğin olduğunu biliyorum ve okuyabiliyorum
burda yanına yancılar toplayıp milleti zorbalamaya calısmayın topunuzu sikerim
malsın amk şu forumda herkes herkese nasıl davrandığımı biliyo. Son 1 haftadır 2-3 greyle uğraşmak dışında subforumun %95 ine kötü hiçbir şey dememişimdir. o %5 lik de artık kendileri istiyo resmen. kişiliğim ya da nasıl bi insan olduğumu hayatta neler yaptığımı asla bilmiyosun

• +1
Reactions: BugraSA, googlegemini and Trenmaxx1
malsın amk şu forumda herkes herkese nasıl davrandığımı biliyo. Son 1 haftadır 2-3 greyle uğraşmak dışında subforumun %95 ine kötü hiçbir şey dememişimdir. o %5 lik de artık kendileri istiyo resmen. kişiliğim ya da nasıl bi insan olduğumu hayatta neler yaptığımı asla bilmiyosun
forumuma nt olsaydım sorunlarımın %99 u çözülürdü yazdın

sorunlu bir adamsın her şeyin şov gösteri
anksiyetenin dışa vurumunu biliyorum böyle salak saçma milleti ezmeyi denemelerin burdan kaynaklanıyor
ağır depresyondasın kardeşim
bana mal diyonda kimin mal olduğu belli oluyor sana makale atıyoruz hala bana saldırıyon dıjakldşkaw

@maarda angut ll mi oldu amk

• JFL
Reactions: BugraSA and maarda
olum sen ne aptal adamsın isterse bir özelliğin %0.00001 lik oranı olsun bunu illaki tutturan biri oluyor.
o sen degilsin iste larplıyn
47 bia 53 bidelt diyon buda asırı sacma 40 kg flana olman lazım bunun icin cünkü bia ve bidelt arası fark ortalama 9-12 cm
47 bia varsa en kötü 56 bideltin fln olması lazımdı ya 8 bf 40 kg iskeletsin yada becerikli larplyamayan eziksin amg sal hadş

• +1
Reactions: Trenmaxx1
forumuma nt olmasaydım sorunlarımın %99.9 u çözülürdü yazdın
evet nd değilim demedim hiçbir yerde
sorunlu bir adamsın her şeyin şov gösteri
anksiyetenin dışa vurumunu biliyorum böyle salak saçma milleti ezmeyi denemelerin burdan kaynaklanıyor
daha dün hesap açmışsın beni tanıyo gibi davranma. Salak bi orospu evladı olduğun için sana güzelce bikaç laf ettik. Forumda kime sorsan hakkımda dediklerinin tersini söyler
ağır depresyondasın kardeşim
bro tanım var antidepresan kullanıyorum bilmiyom mu sanıyon ne anlatıyon bilmiyom
bana mal diyonda kimin mal olduğu belli oluyor sana makale atıyoruz hala bana saldırıyon dıjakldşkaw
hicbir uerde sana saldırmadım sen sadece roidliysen bunla övünme diye zırladın brocum

o sen degilsin iste larplıyn
47 bia 53 bidelt diyon buda asırı sacma 40 kg flana olman lazım bunun icin cünkü bia ve bidelt arası fark ortalama 9-12 cm
47 bia varsa en kötü 56 bideltin fln olması lazımdı ya 8 bf 40 kg iskeletsin yada becerikli larplyamayan eziksin amg sal hadş
senin kadar aptal bir adam görmedim ben
hesaplamaları yapay zekaya mı yaptırıyon amın oğlu

senin kadar aptal bir adam görmedim ben
hesaplamaları yapay zekaya mı yaptırıyon amın oğlu
ilkokul matematigini kullan ve hesapla yada basit bir google search at
1790636889957
1790636894356

99th percentile bia ve bidelt araısnda 14cm fark var ve sen sadece 6cm fark oldugunu iddia ediyosn

• +1
Reactions: BugraSA
evet nd değilim demedim hiçbir yerde

daha dün hesap açmışsın beni tanıyo gibi davranma. Salak bi orospu evladı olduğun için sana güzelce bikaç laf ettik. Forumda kime sorsan hakkımda dediklerinin tersini söyler

bro tanım var antidepresan kullanıyorum bilmiyom mu sanıyon ne anlatıyon bilmiyom

hicbir uerde sana saldırmadım sen sadece roidliysen bunla övünme diye zırladın brocum
nd değilsin dedin diye bir şey demedim bunuda üstüne alınıyosun ne ezik bir orospunun sıctıgısın sen unide sana iyi bakan kızlar bulabılıyon :D tabi 1 aydan uzun kalırma orası mechul sana kim dayanır amk çekilmez bi hamamböceğisin FWAŞLLŞALKŞGLŞKAG

antidepresanlar side effect yapıp beynini sikmiş bilader senin daha bisi demeye gerek yok
antidepresan dna değiştiriyor bu arada çocuğunun yarrak gibi dnası olur umarım

bana saldırdın ben sana hic bir yerde saldırmadım
sana roidli olduğun halde nattylere sallama dedim
bununla ovunme derken kastım buydu anlamadıysan senin sorunundur
zaten genetiğinin iyi olduğunu söyledim üstü okursan
roidle o omuz genisliklerine gelemez dar omuzlu birisi
geniş omuzluysan genetiğin iyidir anladın mı smdi (y)

kadına bakıyosun beynini siktiğim
1790637098422
1790637108670

oglum mal taklidi falan mı yapıyon özel durumun mu var ona göre davranak bak

• JFL
Reactions: eniyiguresci and susisesi
kadının 99th percentile arasında 12cm fark varmıs ben yazdıgım postta 14cm demisim
cocugun okuması da yok ignore list amkh

kadının 99th percentile arasında 12cm fark varmıs ben yazdıgım postta 14cm demisim
cocugun okuması da yok ignore list amkh
sadece bidelt olanı attın sandım ordan 99 th ye baktım

• +1
Reactions: Trenmaxx1 and maarda
View attachment 5703860sağdaki eleman gibisin herhalde göt yanığı kreminin kokusu geldi
doğruyu söylüyorum aq harbici dar değilse göze hiç batmayacak büyük bir etkisi olmayacak özellik tabi geniş olması iyide sürekli söylenip abartıldığı kadar değil diğer şeyler karşısında

• +1
bir tanesine baktım 2 tane gozukmuyordu ben elle ölçtüm elimle baktığım kısım 3 cm den uzundu demekki cetvele getirmedim
ayak üstü cm hesabı yaptım.
bende onu diyom iste bastan beri yanlıs ölcüyonuz burdaki herkes dahil
sen baskaları tarafından accurate metodlarlda ölcültdü cart curt bisiler zırvaladın ama yok imkansız antropometre ve birinin olması lazım yanında ve cidden 47cm bian olsa bunu etrafındaki herkes sana belli ederdi merak etme dedigim gibi 2 metreden uzun olmakla aynı dereced nadir

iyi geceler @Trenmaxx1 @maarda ben yatiyom beyler
kendin dedin ben her ayağıma çorap koyarım
gözümü kaşımı göt deliğimi boyarım bla bla diye
her şeyin şov gösteri yazma nedenim bu her şeyin yalan olduktan sonra dememde bundan

+ ilaç kullanıyosun yanı ağır depresyondasın

evet ezik bir orospunun sıctıgısın cunku sabahtan beri beni ezmeye calısıyosun

sana kötü geceler:lul:(y)

doğruyu söylüyorum aq harbici dar değilse göze hiç batmayacak büyük bir etkisi olmayacak özellik tabi geniş olması iyide sürekli söylenip abartıldığı kadar değil diğer şeyler karşısında
biz top tier demedik sadece daha iyi dedik dar olmasından