Omuz genişliği hk.

bende onu diyom iste bastan beri yanlıs ölcüyonuz burdaki herkes dahil
sen baskaları tarafından accurate metodlarlda ölcültdü cart curt bisiler zırvaladın ama yok imkansız antropometre ve birinin olması lazım yanında ve cidden 47cm bian olsa bunu etrafındaki herkes sana belli ederdi merak etme dedigim gibi 2 metreden uzun olmakla aynı dereced nadir
zırvalamadım gerçekten başkası tarafından duvara dik yaslanarak ölçüldü antropometre ile ölçüm falan oralarını bilmem
mezura ile ölçtük zaten 53 den fazla çıktı hata payını düştük 53 geliyor

üstleri okumadın sanırım tüm hocalarımda dahil omuzlarımı söylüyolardı zaten

• JFL
Reactions: maarda
1790638695155
1790638768969

elemanın sorunlu olduğunun kanıtı ektedir arkadaşlar
ben elemana hic bir sey demedim natty iken genetiğin iyidir dedim roidlisin etrafta bununla gezinme dedim kotu bir izlenme verdiğini söyledim. Kudurdu saçma saçma şeyler yazdı buraya kadar gelip benim en sonki mesajımı gördüyseniz belki okumuşsunuzdur zatenn.

bu konuyu daha fazla üste bumplamayın kendi goruslerimi yazdığım konu salak saçma yazışmaların geçtiği bir konuya dondu

kendimize fraud diyoz kendimiz mentsl sorunlarımız var diyoz yüzümüze vurunca üzülcez zannediyo ad hominem yolluyoz başka ad hominemle cevap verip kötü geceler diyo iyi kahkaha attık bugün kudurdu diyip bize ağzından köpük akmadığı kaldı

mental problemlerim oldugunu burdaki herkes biliyo pp mizdeki karakter intiharla alakalı depresyondasın diyo bize uzulcez ya da bilmiyoz sanıyo.

• +1
Reactions: BugraSA, googlegemini and Turanmethod
kendimize fraud diyoz kendimiz mentsl sorunlarımız var diyoz yüzümüze vurunca üzülcez zannediyo ad hominem yolluyoz başka ad hominemle cevap verip kötü geceler diyo iyi kahkaha attık bugün kudurdu diyip bize ağzından köpük akmadığı kaldı

mental problemlerim oldugunu burdaki herkes biliyo pp mizdeki karakter intiharla alakalı depresyondasın diyo bize uzulcez ya da bilmiyoz sanıyo.
kardeş kaç kere git yazma yazdım sana
konuyuda bumplamayın yazmısım
bas git işine manipülatif ibnesin ad hominem le alakası yok yazdıklarımın burdaki 2-3 tanıdıgını bana manipüle edince bisi elde etmicen

bas git işine manipülatif ibnesin ad hominem le alakası yok yazdıklarımın burdaki 2-3 tanıdıgını bana manipüle edince bisi elde etmicen
narsist kişilik bozukluğu olan ezik orospu evladının tekisin acıncak haldesin amk

mental problemlerini yuzune vurup uzmeye calısmıyorum aynıları bende var aq niye öyle bir şey yapayım
salak saçma wikiden şeyler atuyon sen yarıyosun asıl

bu da ad hominem btw 4. de hala anlamaman komik simdi ignorea basiyom bundan sonra yazsan da gormicem

özgüvensiz ezik orospu evladını siktik attık en son dayanamadı ignoreladı
adalet yerini buldu iyiler her zaman kazanır:):feelsyay:

edit: yeni bi teoriyi kendi üzerümde test etmek için 60 gün 50IU hgh i mtren erda ve anadrolla test etmeyi planlıyorum. Frame ne kadar genişlicek before after paylaşırım
abi ölmezsin demi dikkat et

özgüvensiz ezik orospu evladını siktik attık en son dayanamadı ignoreladı
adalet yerini buldu iyiler her zaman kazanır:):feelsyay:
ya ne boş yapmissiniz bilader cok on yargilisin adam birsey dememis sana zaten sen surekli surekli kin kusmussun sonra yok kin kusmuyorum yok şu yokbu bide uyussniza aq saat 3 de tartistiklari seye bak. özet olarak doğru olcumse bravo kardesim cok genis omuzlusun serpme kahvalati yapsin sevgilin sirtinda @susisesi icin abi sende bosver biraz eglenip kafa dagitmissindir zaten yaş tecrube olarak cokcok ustunsun bosver

ya ne boş yapmissiniz bilader cok on yargilisin adam birsey dememis sana zaten sen surekli surekli kin kusmussun sonra yok kin kusmuyorum yok şu yokbu bide uyussniza aq saat 3 de tartistiklari seye bak. özet olarak doğru olcumse bravo kardesim cok genis omuzlusun serpme kahvalati yapsin sevgilin sirtinda @susisesi icin abi sende bosver biraz eglenip kafa dagitmissindir zaten yaş tecrube olarak cokcok ustunsun bosver
ben mi kin kusmusum FIDLKJLJKAJLKJFJL
kin kussam adama genetiğin iyimi derim.

yazis tarzindan belli kanka tarasfiz biri olarak soyluyorum bunu
kin kussam kustum derim. Adamın narsist olduğunu farkettikten sonra adama saldırdım dostum
dikkatli okursan ilk adam beni aşağılamaya başladı
yok o cm wow dencek bisi değil benim omuz natty iken 1 yıl spor yapmısken 54 du btw cart curt saçmaladı bir şeyler büyükse büyük amk ne oldu banane yeni bunu niye dile getiriyo. Sonra zaten ölçülerinin yalan olduğu ortaya çıktı

Sussanıza ya zaten yarın sunumum var high inhib olduğum için dideral de alamadım keşke babamın diderale çökseydim

• Hmm...
Reactions: 5ft11in
bende şimdi ölçtüm bir kemikten diğerine 51cm çıktı ama o kadar geniş olduğunu düşünmüyom 0 kas ortalama falan mı

bende şimdi ölçtüm bir kemikten diğerine 51cm çıktı ama o kadar geniş olduğunu düşünmüyom 0 kas ortalama falan mı
bir köşeden bir köşeye ölçtüğünde 51 cıkmıs olmalı.

• +1
Reactions: Unique4
bir köşeden bir köşeye ölçtüğünde 51 cıkmıs olmalı.
kanka önden ölçmüştüm şimdi arka taraftan ölçttürdüm tabloda gösterilen @maarda nın attığı şekilde o 56 çıktı hangisi doğru amk benim vücut tipi endomorf tarzı slenderman gibi bir şeyim ama omuzlarım kalçamdan uzun onu biliom bi tek

kanka önden ölçmüştüm şimdi arka taraftan ölçttürdüm tabloda gösterilen @maarda nın attığı şekilde o 56 çıktı hangisi doğru amk benim vücut tipi endomorf tarzı slenderman gibi bir şeyim ama omuzlarım kalçamdan uzun onu biliom bi tek
Sırt fazla çıkartıyo arkadan çıkan sonuca bakma önden uzunluğa bak 50 cm ve üstü geniş omuzlu demek.
Boyun uzun olduğu için omzun normal geliyodur sana. Geniş omuzlusun spora falan gitsen dahada büyür.

Sırt fazla çıkartıyo arkadan çıkan sonuca bakma önden uzunluğa bak 50 cm ve üstü geniş omuzlu demek.
Boyun uzun olduğu için omzun normal geliyodur sana. Geniş omuzlusun spora falan gitsen dahada büyür.
gymmax şart gibi de bu kaslar 2 yıldan aşağı siksen dolmaz gibi neyse başlayalım da bir yerden

gymmax şart gibi de bu kaslar 2 yıldan aşağı siksen dolmaz gibi neyse başlayalım da bir yerden
Kanka bide belin kalınsa omuzların çok geniş gelmez sana benim bel genetik olarak ince. spor yapmadığım halde V tape gibiyim. Kucuk yastan itibaren gymmax yapsaydım çok iyi fizik çıkardı benden. Triceps genetiğimde çok iyi.

Kanka bide belin kalınsa omuzların çok geniş gelmez sana benim bel genetik olarak ince. spor yapmadığım halde V tape gibiyim. Kucuk yastan itibaren gymmax yapsaydım çok iyi fizik çıkardı benden. Triceps genetiğimde çok iyi.
spora baslasana amk sporsuz v tape in var ne guzel

2 senedir baslıcam diyom baslamadım:feelswah:
nasipte varsa bu sene baslıcam.
bu sene dersen zaten başlamazsin bugun basla 50 tane sinav cek yine başlamış sayilirsin

• +1
Reactions: Demirs
bu sene dersen zaten başlamazsin bugun basla 50 tane sinav cek yine başlamış sayilirsin
gym anlamında dedimm. Onun dışı zaten homegym yapıyorum.

• +1
Reactions: levisko
aynısını yaşıyorum hemde senden daha kısayım amka hiç bu threade mesaj yazasım gelmedi bu uzunluk ne amk

keke adamlar demiş yanlış ölçmüş olabilirsin diye niye uzatıyon ki olabilirsin omuzu doğru ölçmek kolay bişey değil burda odaklanacağın yer cm değil gün içinde nasıl durduğu bende 52cm çıktı mesela omuzlar 173 boyumla büyük olasılıkla yanlış ölçtüm ama omuzlarım manyak gibi geniş bol kıyafetler giysem bile net bi şekilde belli oluyor fiziğimi taşıyor ama kısa gözükmemi sağlıyor bilemedim ne kadar iyi

• +1
Reactions: Turanmethod
şimdi baktım bu adamlarla nasıl tartışmayı başardın tartıştığın adamlarda çok düzgün adamlar

• +1
Reactions: Turanmethod
aynısını yaşıyorum hemde senden daha kısayım amka hiç bu threade mesaj yazasım gelmedi bu uzunluk ne amk

keke adamlar demiş yanlış ölçmüş olabilirsin diye niye uzatıyon ki olabilirsin omuzu doğru ölçmek kolay bişey değil burda odaklanacağın yer cm değil gün içinde nasıl durduğu bende 52cm çıktı mesela omuzlar 173 boyumla büyük olasılıkla yanlış ölçtüm ama omuzlarım manyak gibi geniş bol kıyafetler giysem bile net bi şekilde belli oluyor fiziğimi taşıyor ama kısa gözükmemi sağlıyor bilemedim ne kadar iyi
dogru olcmussundur kankm 52 cm dev bir boyut değil adam 60 cm le falan karıştırıyor herhalde
askerde özel koltuk veriyolar diyo aq
şimdi baktım bu adamlarla nasıl tartışmayı başardın tartıştığın adamlarda çok düzgün adamlar
onu 1 kisi dedi. olcumumde bidelt dogru bia nında yanlara olan genisliği kısa çünkü elimle yanlıs olctum parmaklarım ve gözümle baktım 3 cm gibi geldi. ama 3 cm o el genisligine baya az kalıyo cetvele koydugumda aslında dogru ölçmüsüm ama 3 cm dediğim icin toplam 6 cm oluyodu adam tablodan kanıt attı bu kadar o adamla öyle tartışmam olmadı

Diğeri ego yaptı olay bu

Last edited:
  • Hmm...
Reactions: EK0
yok kanka benim genetik bel ince bir kadın görse kıskanır şu aralar kilo aldığım göbüş yaptım hafiften ona rağmen v duruyorum fakat mal olduğum için hep erteliyorum

yok kanka benim genetik bel ince bir kadın görse kıskanır şu aralar kilo aldığım göbüş yaptım hafiften ona rağmen v duruyorum fakat mal olduğum için hep erteliyorum
ertelemesek şuan fiziği oturtup kütle koymaya başlıyoduk.....

• So Sad
Reactions: yalnizucube3535