Only sustanon

Trenmaxx1

Trenmaxx1

There is no tomorrow
TRT başlıcam sizce ilaç olarak only sustanon mantıklı mı sustanon deme sebebim eczanede reçeteli bi şekilde olması yoksa testo e source bulup ordan testo e mı almalıyım aradaki fark ne olur ikisi arasında @szolliontaraelis @maarda @chadwers @psikozbagimlisi @ZerefDragnee1l @kurdistan

• +1
  • Hmm...
Reactions: maarda, Auchelius, kurdistan and 1 other person
TRT başlıcam sizce ilaç olarak only sustanon mantıklı mı sustanon deme sebebim eczanede reçeteli bi şekilde olması yoksa testo e source bulup ordan testo e mı almalıyım aradaki fark ne olur ikisi arasında @szolliontaraelis @maarda @chadwers @psikozbagimlisi @ZerefDragnee1l @kurdistan
testo source bulman çok kolay
eczane kürü yapıcaksan hcg de ekle bence sustanon doğal ürtetimini sikiyo çünkü
bende sustanondayım hcg başlamadım kısır kalcam galiba
sen ben gibi olma
tercihen c ve ya e
bi de dozajlama ve hedefin ne BB için trt dozajı baya yetersiz çünkü

• +1
Reactions: ZerefDragnee1l, Auchelius, pashanimair and 3 others
testo source bulman çok kolay
eczane kürü yapıcaksan hcg de ekle bence sustanon doğal ürtetimini sikiyo çünkü
bende sustanondayım hcg başlamadım kısır kalcam galiba
sen ben gibi olma
tercihen c ve ya e
bi de dozajlama ve hedefin ne BB için trt dozajı baya yetersiz çünkü
Hcg eklicem zaten yazmayı unutmuşum 2 ayda bir Hcg vurmayı düşünüyorum total 12-16 hafta 250 mg sustanon haftada 1 enjeksiyon veya testo e kararsızım güvenilir source bulabilirsem testo e çünkü hastalar genelde daha memnunlar . Planlamam şu 250mg sustanon/testo e haftada 1 enjeksiyon 12.5 mg aromasin haftada 1
2 ayda 1 Hcg 500 ünite

• JFL
  • +1
Reactions: churmaxxed and kurdistan
Ama ameliyatlardan önce başlamak sıkıntı yaratıyor mu yoksa TRT dozda kaldığım için sıkıntı olmaz mı hedefim 1000 gibi tutmak testoyu @MogEater

Hcg eklicem zaten yazmayı unutmuşum 2 ayda bir Hcg vurmayı düşünüyorum total 12-16 hafta 250 mg sustanon haftada 1 enjeksiyon veya testo e kararsızım güvenilir source bulabilirsem testo e çünkü hastalar genelde daha memnunlar . Planlamam şu 250mg sustanon/testo e haftada 1 enjeksiyon 12.5 mg aromasin haftada 1
2 ayda 1 Hcg 500 ünite
Sustanon mix oldugu icin kan degerlerinde cok dalgalanma yapiyor o yüzden test üretimini enanthateden daha cok baskiliyor ayrica arimidexi kendi kafana göre almamalısın kan değerlerini göz önünde bulundurarak almazsan kullandığın ilaçlardan alacağın verim düşer

• +1
Reactions: Auchelius, kurdistan and Trenmaxx1
kaç kg sun test verip testona baktırdın mı? baktırdıysan kilonun 2 katı test almayı dene ilk fazla kullanma

• +1
  • +1
Reactions: kurdistan
  • +1
Sustanon mix oldugu icin kan degerlerinde cok dalgalanma yapiyor o yüzden test üretimini enanthateden daha cok baskiliyor ayrica arimidexi kendi kafana göre almamalısın kan değerlerini göz önünde bulundurarak almazsan kullandığın ilaçlardan alacağın verim düşer
Büyük ihtimalle zaten böyle almam gerekecek çünkü ergenlik başında obezdim jino dokusu oluştu seviye 1
Ve arastirdigima göre jino dokusu oluşan bireylerde ostrojen aromatize çok daha fazla oluyor ve anabolik birsey aldığında aromasin zorunlu gibi birsey . Genelde TRT doz testoda nadir aromasin kullanılmasına rağmen kan testinde total testom 350 çıktı bu yüzden devlette bile TRT başlayacaklarını düşünüyorum babamın testosteron naturel 900 ama bende fazla terleme olayı var bezler cok çalışıyor vücut hep savaş veya kaç modunda bu yüzden kortizolum normale göre daha yüksek ama descendleyecej kadar değil yani belkide öyledir ama lhtn rate alıyorum ama çok low t duruyorum

• +1
Büyük ihtimalle zaten böyle almam gerekecek çünkü ergenlik başında obezdim jino dokusu oluştu seviye 1
Ve arastirdigima göre jino dokusu oluşan bireylerde ostrojen aromatize çok daha fazla oluyor ve anabolik birsey aldığında aromasin zorunlu gibi birsey . Genelde TRT doz testoda nadir aromasin kullanılmasına rağmen kan testinde total testom 350 çıktı bu yüzden devlette bile TRT başlayacaklarını düşünüyorum babamın testosteron naturel 900 ama bende fazla terleme olayı var bezler cok çalışıyor vücut hep savaş veya kaç modunda bu yüzden kortizolum normale göre daha yüksek ama descendleyecej kadar değil yani belkide öyledir ama lhtn rate alıyorum ama çok low t duruyorum
Çok terlemek ile bunun bir ilgisi var mı bende deli dehşet terleyen bi insanım ellerime ayaklarima botox yaptiracağım 3 ay sonra

• +1
Reactions: Trenmaxx1
Çok terlemek ile bunun bir ilgisi var mı bende deli dehşet terleyen bi insanım ellerime ayaklarima botox yaptiracağım 3 ay sonra
Tiroidlerde sıkıntı olabilir belkide sende baktir istersen , çok terleyen insanların genel olarak kortizolleri daha yüksekmiş ve aşırı aşırı terleyenlerde bu testoyu baskilayabiliyormus benim gibi

• +1
Tiroidlerde sıkıntı olabilir belkide sende baktir istersen , çok terleyen insanların genel olarak kortizolleri daha yüksekmiş ve aşırı aşırı terleyenlerde bu testoyu baskilayabiliyormus benim gibi
Tiroidlerim normal seviyedeydi en son check up yaptirdigimda

• +1
şu sustanonu hiç sevmiyorum test p. alıp hergün götüne vuracaksın iğneyi

2 ayda 1 Hcg 500 ünite
hcg kürdeyken vurucaksın

gerekenleri soylemisler ondan yazmıyom btw ignorluyom sanma pampa

• +1
only testo keyfi

• +1
test c veya e daha iyi olur kanki yanına proviron gibi destekleyici ilaçlar alırsan doğal üretimde aşşırı yarra yemez hcg bulmak zor ama trt yapacan sonucta cokta gerek yok

• +1
Reactions: Serialsuicide and Trenmaxx1
test c veya e daha iyi olur kanki yanına proviron gibi destekleyici ilaçlar alırsan doğal üretimde aşşırı yarra yemez hcg bulmak zor ama trt yapacan sonucta cokta gerek yok
Proviron dht türevi olduğu için uzak dururum sanırım eyw tabsiye icin

Proviron dht türevi olduğu için uzak dururum sanırım eyw tabsiye icin
dhtden korkanın cocugu olmaz olm aylardır proviron mini kür yapıyorum 3 4 haftalık sonra 1 ay kesiyorum sonra tekrar giriyorum babam kel olmasına rağmen bir saç açılmam olmadı sıkım cok ıyı kalktı sakallarım daha gur cıktı sesım kalınlaştı worth it

• +1
knk gelen cevapları okumadım da testo olmadan kürün herhangi bir şekline girilmez bence,testo allahın emri diğer bileşikleri yanında alcan

• Love it

Users who are viewing this thread

Back