heartsonfire
Iron
sizce yapılır mı, yapılırsa ne kadar süre zarfı ve kaç mg şeklinde?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
100-200 mg çok az değil mi? ve primo shortageı vardı sanki şuanilk kurde 3 ay 100-200mg only testE yap, ama primosuz kur bence yapmamalisin
250 gir kardescan evet cok az100-200 mg çok az değil mi? ve primo shortageı vardı sanki şuan
Neden?çöp, kısa uzun vade farketmeksizin bütün anabolikler looksmin'dir. kendinize looksmaxer diyip hala anabolik kullanmayı düşünüyorsanız over for you maalesef.
neden? reanrao yazmışta bende yazıyımçöp, kısa uzun vade farketmeksizin bütün anabolikler looksmin'dir. kendinize looksmaxer diyip hala anabolik kullanmayı düşünüyorsanız over for you maalesef.
Neden?
test bazlı anaboliklerde bloat, genetik yatkınlık varsa saç dökülmesi, kolajenini sikip atması,sivilce,kardiyolojik zararları, oral bazlı anaboliklerin karaciğere zararları, vücudun doğal test üretimini durdurması, böbreklere zararı, bunlar aklıma ilk gelenlerneden? reanrao yazmışta bende yazıyım
sana kurban olamtest bazlı anaboliklerde bloat, genetik yatkınlık varsa saç dökülmesi, kolajenini sikip atması,sivilce,kardiyolojik zararları, oral bazlı anaboliklerin karaciğere zararları, vücudun doğal test üretimini durdurması, böbreklere zararı, bunlar aklıma ilk gelenler
vücut olarak kadınların çoğunun çekici bulacağı vücudu elde etmeniz için natty ötesinde birşeye ihtiyacınız yok. 10-12 arası bf, biraz kaslı ve damarlı vücuttan fazlası gereksiz. roided fiziği zaten çoğunlukla varoşlar, yaşlı karılar ve kafayı gym'le bozmuş gymgirl hatunlar dışında arayan ve beğenen yok.
bi kür yapıp da bırakamazsın, test bazlı yapacağınız kürde aldığınız kilonun büyük çoğunluğu zaten water weight, çok az kas kazancaksın, kür bıraktığında zaten kazandığın çoğu kütleyi kaybediyorsun. böyle olduğu için hayat boyu blast and cruise yapman lazım, o da belirttiğim zararlarıyla geliyor. yapabileceğin en fazla counteract yapmak için belli ilaçlar kullanmak, gençliğinin baharını junkie gibi sürekli ilaç içip sağlığına göz göre göre zarar vermeye değmez. zaten bu minvalde bir fiziği elde etmeye çalışmak gereksiz, çünkü alıcısı az ve isteyeceğiniz kadınlar değil.
uzun lafın kısası hem kısa hem uzun vadede potansiyel olarak sizden götüreceği şeyler karşısında çok az asimetrik getirisi olduğu için roid her şekliyle looksmin.
Yan etkilerin hepsi özel bir hastalığın yada yatkınlığın yoksa kolayca engellenebiliyortest bazlı anaboliklerde bloat, genetik yatkınlık varsa saç dökülmesi, kolajenini sikip atması,sivilce,kardiyolojik zararları, oral bazlı anaboliklerin karaciğere zararları, vücudun doğal test üretimini durdurması, böbreklere zararı, bunlar aklıma ilk gelenler
vücut olarak kadınların çoğunun çekici bulacağı vücudu elde etmeniz için natty ötesinde birşeye ihtiyacınız yok. 10-12 arası bf, biraz kaslı ve damarlı vücuttan fazlası gereksiz. roided fiziği zaten çoğunlukla varoşlar, yaşlı karılar ve kafayı gym'le bozmuş gymgirl hatunlar dışında arayan ve beğenen yok.
bi kür yapıp da bırakamazsın, test bazlı yapacağınız kürde aldığınız kilonun büyük çoğunluğu zaten water weight, çok az kas kazancaksın, kür bıraktığında zaten kazandığın çoğu kütleyi kaybediyorsun. böyle olduğu için hayat boyu blast and cruise yapman lazım, o da belirttiğim zararlarıyla geliyor. yapabileceğin en fazla counteract yapmak için belli ilaçlar kullanmak, gençliğinin baharını junkie gibi sürekli ilaç içip sağlığına göz göre göre zarar vermeye değmez. zaten bu minvalde bir fiziği elde etmeye çalışmak gereksiz, çünkü alıcısı az ve isteyeceğiniz kadınlar değil.
uzun lafın kısası hem kısa hem uzun vadede potansiyel olarak sizden götüreceği şeyler karşısında çok az asimetrik getirisi olduğu için roid her şekliyle looksmin.
özel hastalık ya da yatkınlığın olduğunu bilmiyorsun. minimum efektif doz kullansan bile bahsettiğin "kolayca engelleme" dediğin muhtemel yan etkilere yönelik zibilyon tane supplement almak. kendin daha önce kaç cycle yaptın? ya da birincil çevrende kaç kişi cycle yaptı? kolajen kaybını yüzüne iki tretinoin sürüp kırmızı ışık tutunca engellemiyorsun, roid kullanmak sigara içmek gibi, bir kere yaptığında bunun öncesi ve sonrası asla aynı olmuyor. ben kendim chainsmoker'ım bir sürü farklı jelatin, kolajen, tretinoin, red light therapy bana asla sigaraya başlamadan önceki cilt kalitemi veremez. prevention > cureYan etkilerin hepsi özel bir hastalığın yada yatkınlığın yoksa kolayca engellenebiliyor
Roidli vücudun getireceği yararlara değer mi vs.. bence öznel bir konu kişiden kişiye göre çok değişiyor o kısma bişi demiyorum
Bide gayette bir kür yapıp bırakabilirsin aq, aşırı su tutan oral ilaçlar kullanmadığın sürece ve kürdeyken düzgün antrenman uyku beslenme dikkat edersen kazanımların natural birinin 3-4 katı olacak,tabi buda kişiden kişiye değişiyor reseptörlerinin tepkisine bağlı ama her türlü natural halini katlıyacaksın
Senin dediğin şeyler 3-4 yıldır spor yapan natural limite gelmiş küre girecek elemanlar için geçerli,5-6 ay natural yapıp antrenman atmayı beslenmeyi çözdükten sonra küre girip normalde yıllarca uğraşacağın natural limitine kısa sürede gelebilirsin ve kolayca kas kaybetmeden tutabilirsin de
sac ve cilt bozan sey T degil dht, ozelikle sebum dengeni bozuyor, ve yuksek t bir cycle dhr aromatize oluyor buda gunun sonunda sacini dokuyor dht genel olarak collegen + sebum dengeni sikip atiyor,özel hastalık ya da yatkınlığın olduğunu bilmiyorsun. minimum efektif doz kullansan bile bahsettiğin "kolayca engelleme" dediğin muhtemel yan etkilere yönelik zibilyon tane supplement almak. kendin daha önce kaç cycle yaptın? ya da birincil çevrende kaç kişi cycle yaptı? kolajen kaybını yüzüne iki tretinoin sürüp kırmızı ışık tutunca engellemiyorsun, roid kullanmak sigara içmek gibi, bir kere yaptığında bunun öncesi ve sonrası asla aynı olmuyor. ben kendim chainsmoker'ım bir sürü farklı jelatin, kolajen, tretinoin, red light therapy bana asla sigaraya başlamadan önceki cilt kalitemi veremez. prevention > cure
aynen, "just one cycle bro" zaten boşu boşuna, öylesine, kendi kendine yıllardır roid forumlarında meme haline gelmiş birşey. bütün forumlar senin gibi tek kür yapıp bırakırım kazandıklarım kardır diye düşünen adamlarla dolu. bir kür yapıp elde ettiğin kazanımları bıraktığında naturel olarak TUTAMAZSIN, sike sike minimum doz da olsa cruise kullanmaya devam edeceksin. maksimum elde edeceğin kalıcı olarak myonuclei artışı. bahsettiğin gibi dht bazlı anabolik kullansan bile asla test bazlı bir cycle gibi hacim elde edemezsin. daha tissue selective olduğu için belli başlı daha androjenik kas gruplarında gelişim gösterir, daha dry durursun. ama off-cycle olduğun zaman bu da gider. dediğin gibi her türlü natty halinin üstünde olacaksın, ama off-cycle olarak bunu maintain edemezsin. ha bu arada daha doğru düzgün test-bazlı cycle kullanmayı bilmeyen adama direkt dht bazlı cycle yaptırmaya girmiyorum bile. ayrıca dht derivative anaboliklerin saçlarına edeceği tecavüzü bi kamyon finasteride'ı götten alsan offset edemezsin. öncesi ve sonrası asla olmaz. o bataryanın içi bir kere boşaldımı geri doldursan fayda etmiyor.
eğer bir insan anasının amından mike mentzer olarak çıkmadıysa 5-6 ay natural yapıp kimse düzgün antrenman yapmayı ve beslenmeyi öğrenemez.video izleyip ya da birşeyler okuyabilirsin, teori ve pratik farklı şeylerdir. okuduklarını pratiğe dökerek denemek, hangi split'e vücudun daha iyi reaksiyon veriyor, hangi hareketlerde daha iyi mind-muscle connection elde ediyosun,hangi bölgeye ortalama kaç set sonrası burnout oluyorsun, vücut ölçülerine göre hangi kas grupların daha kolay-zor gelişiyor, hangi macro'larda beslendiğinde daha dry ya da full gözüküyorsun, hangi besinlere daha iyi reaksiyon veriyorsun vb. bu tarz şeyleri zaten çözmen birkaç seneni alır. lan zaten bu forum dahil natural gymgoer adamların %99'u yeterince sert antrenman bile yapmıyor. 3-4 yıldır sözde naturel limitine gelenler biceps curl yaparken bile rpe 7 seviyesinde takılıyor. naturel limite gelmen için zaten 3 4 sene bilinçli yeterince sert idman + bilinçli beslenme ve uyku gerekli. bu seviyede olanlar zaten %1'den az. naturel limitime geldim ühühü bir bok bilmeyen adamların cope'undan başka birşey değil.
konu en nihayetinde sana getireceği yarar hiyerarşisinde bitiyor. hair ve skin'in getirisi hiyerarşik olarak muscle'ın çok daha üstünde. vücut olarak gereken maksimum seviye natty muscle + lean, bunun üstü artık point of diminishing returns'e giriyor. senin bahsettiğin gibi water retention düşük tek bir cycle yapan ortalama birinin (en cömert söylüyorum) kazanacağı belki birkaç kilo kas kütlesi (geçici) beraber saç ve cilde vereceği zararla tüm faktörleri göz önüne aldığında invisible'dan daha az invisible yapar. aksine doğal olarak gym gidip biraz kaslanıp low bf olan adamın aynı anda cilde ve saçına yapacağı bir gelişim ona çok daha fazla getirisi olur.
günün sonunda isteyen istediğini yapsın. ben kısa ve uzun vadede anaboliklerin asla looksmax ile aynı cümlede yer almaması bile gerektiğini düşünüyorum.
sac ve cilt bozan sey T degil dht, ozelikle sebum dengeni bozuyor, ve yuksek t bir cycle dhr aromatize oluyor buda gunun sonunda sacini dokuyor dht genel olarak collegen + sebum dengeni sikip atiyor,
2.5mg duta %99 dhr blockluyor.
Primo dht based anabolicler hair root etkisiz olanlarda var ornek primo,
t gelen dht blocklayan ve dht based olmasina ragmen saca etkili olmayab T + Primo + Dutasrtride looksmin degil.
cycle olayina bende katilmiyorum. dusuk doz 150-300 t + primo 6 ay filan yapip birakmak en iyisi, 6 ayda kaybetmeye baslamadan zaten tekrardan 6 ay cycle gireceksin, bu sistemi bu ilac ve benzer dozlarla yapan birini taniyorum harika fizigi var.
En azindan her looksmaxxer 6 ay t kuru yapmali sonra biraksa bile olur ama 6 ay t kuru ergenligin sonlarinda harika is cikarir, plajlar kapaliysa.