Onthewaytoyarragimlite hakkinda

D

Deleted member 86491

Master
En sevdiği hayvan: kediler
Kızı oturtmayi en sevdigi yer: kucak
Yüzü: yüksek kademe chadlite infinity appeal
Yaptığı looksmax türü:kekomax
Forumdaki en sevdiği kişi: @emrelangdon
Boy: 190

• JFL
Reactions: Deleted member 87737 and Deleted member 88667
En sevdiği hayvan: kediler
Kızı oturtmayi en sevdigi yer: kucak
Yüzü: yüksek kademe chadlite infinity appeal
Yaptığı looksmax türü:kekomax
Forumdaki en sevdiği kişi: @emrelangdon
Boy: 190
arkitip = keko

• JFL
Reactions: Deleted member 86491
beyler troll btw boy 75 tip de sub5 ile sub8 arasi

Emrelangdonla dostluğunuz inkar edilemez ama

Iyi adamdı, herkese karşı yanımda durmuştu. O olmasa belki şuan aranızda yoktum benim kahramanım...

• JFL
Reactions: Deleted member 88667
Iyi adamdı, herkese karşı yanımda durmuştu. O olmasa belki şuan aranızda yoktum benim kahramanım...
Eskiden yarram gibiydin ostrojen akiyodu yüzden. Su an ceneyi büyütmüşsün askendleyip beni moglamissin testo da artmış ostrojen düşmüş

Eskiden yarram gibiydin ostrojen akiyodu yüzden. Su an ceneyi büyütmüşsün askendleyip beni moglamissin testo da artmış ostrojen düşmüş
Keşke nası olduğunu bilsem hiç bisey yapmadım amk, sporu bırakın testo artıyo evde yatın aq

Keşke nası olduğunu bilsem hiç bisey yapmadım amk, sporu bırakın testo artıyo evde yatın aq
Büyüdün çünkü salak o zaman 16.5 yaşında mı neydin su an 18sin

17yim şuan amk 6 ay olmuştur max
saka maka ben suan senin onu oaylastigin yaslardayim bende de oyle bir gelisim olsa cok fena ascendlerim amk

Ismi de ifsaladiniz EVET BEYLER ADIM EREN

saka maka ben suan senin onu oaylastigin yaslardayim bende de oyle bir gelisim olsa cok fena ascendlerim amk
Ben bfyi dusurursem ascendliycemde cips kolayi birakmam lazim

GELİN BEYLER HEPİNİZ GELİN NE OLURSANIZ OLUN YETER Kİ GELİN
@mesocephalicmogger hz boneking

• JFL
Reactions: temelyeterliliktest and Deleted member 87737
Panelden bakıp evime gelirsen vallahi babamın silahıyla bacaklarını sakat bırakırım atıyom
yaw olm ben turkiyde bile yasamiyom amk

aromasin kullan bence @yuda roid test e falan siktir et

aromasin kullan bence @yuda roid test e falan siktir et
Yag orani azaltmam lazim aloooooooo testo yok vucudumda aminakoyim yaglar gitmiyo

vay eşşekler looksmaxten birilerine numara mı veriyonuz hadi oneway yurtdışında siz :lul:

vay eşşekler looksmaxten birilerine numara mı veriyonuz hadi oneway yurtdışında siz :lul:
Yaş ortalaması 16 17 dox olacağını sanmıyorum

yarramı olmaz paneli olmayan insan kalmadı :lul:
Oglum biri durduk yere niye birini dolayıp ifsa etsin. Hadi biseyler oldu dox yedi o yapsa bile kendi nosu da bizde var kendini de zarara sokar

Oglum biri durduk yere niye birini dolayıp ifsa etsin. Hadi biseyler oldu dox yedi o yapsa bile kendi nosu da bizde var kendini de zarara sokar
aynen kanka 15 16 yaşındaki adam kendisini zarara sokacağını düşünecek sen burada birini ifşalamamış mıydın zaten karaduya mı neydi

aynen kanka 15 16 yaşındaki adam kendisini zarara sokacağını düşünecek sen burada birini ifşalamamış mıydın zaten karaduya mı neydi
Onu doxlamadik dmden kalici gönderdigi fotolari ayıklayıp atmıştık. O da aynisini yaptı ve olay halloldu hallettik aramizda ok

ananı babanı arar oğlun incel dcsinde takılıyor götten veriyor der en basiti bu arada bu
Boneking benimkini arayacakti bi ara

ayıklayıp atmak doxx değil mi aq
Oglum kalıcı foto atmicaksin zaten tek gönderimlik aticaksin ki dox yemeyesin.

• JFL
Reactions: dogida
ananı babanı arar oğlun incel dcsinde takılıyor götten veriyor der en basiti bu arada bu
13 yaşında miyim olum ben açıklarim aileme aciklamasam bile sikine takmazlar

Oglum kalıcı foto atmicaksin zaten tek gönderimlik aticaksin ki dox yemeyesin.
ne maymun herifsin amk kötü niyeti olan tek gönderimliktede ss alır adam silmedi diye doxxlamak zorunda mısın orospu evladı seni

13 yaşında miyim olum ben açıklarim aileme aciklamasam bile sikine takmazlar
en basiti kankam o zaten birine iftira atmak falan basit şeyler gereksiz uğraşırsın neyse siktir et

• +1
Reactions: maarda
harbi amına koyduğumun eşşekleri discord falan yokmu da whatsapptan konuşuyonuz ?
sohbette şu chad bu subhuman falan büyük ihtimal

• +1
  • Hmm...
Reactions: sentrix and Deleted member 80812
ne maymun herifsin amk kötü niyeti olan tek gönderimliktede ss alır adam silmedi diye doxxlamak zorunda mısın orospu evladı seni
Amin evladi enesle kavga etmesem dox olayi da olmazdi durduk yere değil bu olanlar anladin mi ok? O son yaptığım salakcaydi pisman da oldum zaten ok?

harbi amına koyduğumun eşşekleri discord falan yokmu da whatsapptan konuşuyonuz ?
sohbette şu chad bu subhuman falan büyük ihtimal
Valla oyle